• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود

بله مطمئنا وقار توباکو از هرود بیشتره،اما گفتم همون جوری که شما هم تاکید کردی توباکو بیشتر حس تنباکویی داره ، هرود یکم ملایم تر و متعادل تره

از نظر خطی بودن هم هرود رو من خطی حس نکردم ، هر چند تغییر نت ها به وضوح توباکو نیست
بله من خودم تستر پگاسوس رو خریدم و شروع علاقه من به عطر هم با همون بود :دی

این اسانس های اختصاصی رو اسم هاشون رو میشه بدونم ؟ کنجکاو شدم ببینم چه عطر های دارن بازتولید میشند
اختصاصی هارو فعلا بنا به دلایلی اسماشونو نمیتونم بگم متاسفانه
فعلا این چند نوعی که موجود داریم البته خودمون رایحشو برای تولید دادیم ، وگرنه کارایی نیستند که از قبل تولید شده باشند یا ادکلنی داشته باشند
5 تای دیگه رو دادیم باز طراحی کردند از یه سری کارایی که تاحالا یا اصلا عطراشون تولید نشده بود از روی ادکلنشون ، یا مجدا طراحی و تولید شدند از روی ادکلن های قدیمی
در زمان مناسب اسم کار هارو با رایحه ها و ترکیباتی که برای تولیدشون به کار رفته تو همین تاپیک میزنم

Artin350d

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز سلام
اگه امکانش هست هرود،بلک افغان،شنل اناتیوس و وارواتوس قیمت و توضیحات رو بفرمایید

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
عزیز سلام
اگه امکانش هست هرود،بلک افغان،شنل اناتیوس و وارواتوس قیمت و توضیحات رو بفرمایید

سلام
اگه فرصت کنم حتما یه ریویو کم میزارم از این کار ها و خیلی از کار های دیگه
هرچند بلک افغان یا هرود واسه این فصل مناسب نیستند و منم اگه فرصت داشته باشم بیشتر سعی میکنم اسانس های تابستانه رو ازشون اطلاعات بزارم
بازم ممنون از توجهتون به تاپیک

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
دیور هوم اسپرت نسخه ی 2012

رایحه ی بسیار ملایم و خنک مخصوص روز های گرم و استفاده بعد از فعالیت های ورزشی
البته نسخه ی قدیمیه این کار رو هم به صورت اسانس موجود داریم ولی نسخه ی جدید این کار کمی قوی تر و تکامل یافته تر شده که اون هم به خاطر اضافه شدنه بالنگ هست
وجود زنبق و زنجبیل کمی شیرین کرده کار رو ولی تم و نت اصلی کار خنک و بیشتر ملایم هست
ماندگاری و به خصوص پخش و خط بوی کار فوق العاده خوب هست
قیمت برای هر یک گرم با 2 کیفیت :
گرمی 700 و 1000 ت
download.jpg

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
از Nasomatto فقط بلک افگانو رو دارین ؟ مدل های دیگش اسانسش هست ؟
سفارش شما هم ارسال شده و فکر کنم تا الان رسیده باشه خدمتتون
انشاالله کیفیت مورد قبول واقع شده باشه .
مبارک باشه

bocelli

Registered User
لایک‌ها
56
درود خدمت فرزین جان دو عدد اسانس از ایشون خریداری شد اسانس اوپوس 7 رایحه گرم و تلخی داره بنظرم پخش بو و ماندگاری واقعا عالی داره از نظر رایحه بنظرم شبیه ایتالین ساپریس تام فورد هستش و کار اختصاصی فرزین جان هم رایحه خنک و شیرینی داره پخش و ماندگاری عالی در کل بهترین اسانس های عمرم رو از ایشون خریدم به جرات میتونم بگم یکسری از اسانس هاشون از ادکلن های کمپانی تولید کننده هم با کیفیت ترن در خرید از فرزین جان شک نکنید کارشون نامبر وانه

8song

Registered User
لایک‌ها
1,302
مقداری بلو شانل از ایشون خریداری شده..کیفیتش عالیه..

R3ND

Registered User
لایک‌ها
122
سفارش ما هم رسید و این روزا در حال استفاده و آنالیز عطرها هستم .
کیفیت کارها هم از نظر موندگاری و هم پخش بو بسیار خوب هستند. البته این رو هم باید در نظر داشت که نباید از همه ی عطر ها انتظار یک نوع موندگاری یا پخش بو رو داشت.
نکته ی جالب دیگه اینکه من شخصا به بو حساسیت دارم و اگه بو یکم تند باشه شروع می کنم عطسه کردن اما عطر های آقا فرزین هیچ گونه حساسیتی برام بوجود نیاوردن و این یکی دیگه از نکات مثبتی بود که توجهمو جلب کرد.
در کل همه چیز رضایت بخش بود، ممنون داش فرزین

R3ND

Registered User
لایک‌ها
122
فرزین جان bottega veneta pour homme اسانسش هست ؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
با سلام
جدیدا 1_2 نفر نیو یوزر که معلومه از کجا و چه کسی خط میگیرند تو تاپیک شروع به اسپم زدن کردند
و البته جالب تر اینه که به اکثر دوستان خریدار جدید و قدیمی و کسانی که در تاپیک پست میزارند ، پیام خصوصی میزنند و اون تو سعی میکنند تا میتونن زیراب بزنند و ازین بابت هم سعی میکنن کم نزارند تو زیراب زنی
البته بار اولشون نیست و از روزی که تو پرشین تولز فعالیتشون رو شروع کردن یه خط در میون سرشون تو این تاپیک هست و خط به خط کارا و رفتارای مارو بررسی میکنند و از خیلی هاشونم سوزش میگیرند .
ما سابقمون تو این فروم مشخص هست
سرمونم همیشه تو کار خودمون بوده حتی وقتی خیلیا خیلی حرفای مفت زدن
از همون روز اول هم تو پست اول تاپیک عرض کردیم صحبت هامونو
هرکس اختیار داره تصمیم گیری کنه
کیفیت هامون
قیمت هامون
نوع اسانس هامون
همش و همش شفاف بوده از اول و هست و خدارو شکر جز معدود افرادی ، مشتری ناراضی بیشتر از انگشتان 2 دست تو این 3_4 ساله نداشتیم که اون ها هم اکثرا قیمت هامون واسشون بالا بوده که اونم ما کسی رو مجاب و اجبار نکردیم از ما خرید کنند یا حتما گرون ترین کارهامون رو تهیه کنند ، و با این حال هم حتی همیشه تضمین کردیم اگر از اسانس و سفارش از هر نظری ناراضی بودید ، سفارش رو پس میگیریم و مبلغ رو برگشت میدیم یا تعویض میکنیم به رایگان
الانم که کار های فوق العاده با کیفیت بالا و قیمت پایین اوردیم مثه اینکه به خیلی ها بر خورده و فشار اومده بهشون که همش سعی بر سنگ اندازی دارند از هر جهت و از هر فرصتی دارند استفاده میکنند
برای ما مهم نیست این نوع برخورده یه سری کوچه بازاریه دست فروش و تمام پست های نامربوط که از سمت این افراد داره خط میگیره مشخصا پاک خواهد شد .
هر پرسش و صحبتی باشه در پیام خصوصی میشه پیگیر شد.
اون دوستان هم ایشالا پیشه وژدان خودشون راضی باشند ازین کارایی که میکنند و موفقیت روزمره داشته باشند با خراب کردن و تهمت زدن و توهین کردن به ما
باشد که رستگار شوید .

bghgtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
87
با سلام
جدیدا 1_2 نفر نیو یوزر که معلومه از کجا و چه کسی خط میگیرند تو تاپیک شروع به اسپم زدن کردند
و البته جالب تر اینه که به اکثر دوستان خریدار جدید و قدیمی و کسانی که در تاپیک پست میزارند ، پیام خصوصی میزنند و اون تو سعی میکنند تا میتونن زیراب بزنند و ازین بابت هم سعی میکنن کم نزارند تو زیراب زنی
البته بار اولشون نیست و از روزی که تو پرشین تولز فعالیتشون رو شروع کردن یه خط در میون سرشون تو این تاپیک هست و خط به خط کارا و رفتارای مارو بررسی میکنند و از خیلی هاشونم سوزش میگیرند .
ما سابقمون تو این فروم مشخص هست
سرمونم همیشه تو کار خودمون بوده حتی وقتی خیلیا خیلی حرفای مفت زدن
از همون روز اول هم تو پست اول تاپیک عرض کردیم صحبت هامونو
هرکس اختیار داره تصمیم گیری کنه
کیفیت هامون
قیمت هامون
نوع اسانس هامون
همش و همش شفاف بوده از اول و هست و خدارو شکر جز معدود افرادی ، مشتری ناراضی بیشتر از انگشتان 2 دست تو این 3_4 ساله نداشتیم که اون ها هم اکثرا قیمت هامون واسشون بالا بوده که اونم ما کسی رو مجاب و اجبار نکردیم از ما خرید کنند یا حتما گرون ترین کارهامون رو تهیه کنند ، و با این حال هم حتی همیشه تضمین کردیم اگر از اسانس و سفارش از هر نظری ناراضی بودید ، سفارش رو پس میگیریم و مبلغ رو برگشت میدیم یا تعویض میکنیم به رایگان
الانم که کار های فوق العاده با کیفیت بالا و قیمت پایین اوردیم مثه اینکه به خیلی ها بر خورده و فشار اومده بهشون که همش سعی بر سنگ اندازی دارند از هر جهت و از هر فرصتی دارند استفاده میکنند
برای ما مهم نیست این نوع برخورده یه سری کوچه بازاریه دست فروش و تمام پست های نامربوط که از سمت این افراد داره خط میگیره مشخصا پاک خواهد شد .
هر پرسش و صحبتی باشه در پیام خصوصی میشه پیگیر شد.
اون دوستان هم ایشالا پیشه وژدان خودشون راضی باشند ازین کارایی که میکنند و موفقیت روزمره داشته باشند با خراب کردن و تهمت زدن و توهین کردن به ما
باشد که رستگار شوید .
سلام به همه
آقا فرزين باخبر شدم كه بيمارستان بوديد
اميدوارم كه رفع كسالت شده باشه.
بنده از سال ٢٠٠٨ توى پرشين تولز عضو هستم و از هيچ شخصى خط نميگيرم
فقط نميدونم شما چطور بيمارستان بوديد كه پست انتقادى من كمتر از ٥ دقيقه حذف ميشه؟ و تا يك روز پست گذاشتن تو انجمن شما براى من مسدود ميشه؟
اصلا ً چرا بايد پستم پاك بشه؟
اگر واقعا ًبه خودتون اطمينان داريد پستم رو حذف نميكرديد تا همه نظر بنده رو بخونند
البته به احتمال زياد اين پست هم پاك ميشه.
من هنوز پيامك سال گذشته ام جواب داده نشده كه ازت آدرس خواستم تا پگاسوس رو مرجوع كنم.
بنده تو خصوصى دوستان رفتم و نظرى رو كه شما پاك كردى رو به استحضارشون رسوندم.

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام به همه
آقا فرزين باخبر شدم كه بيمارستان بوديد
اميدوارم كه رفع كسالت شده باشه.
بنده از سال ٢٠٠٨ توى پرشين تولز عضو هستم و از هيچ شخصى خط نميگيرم
فقط نميدونم شما چطور بيمارستان بوديد كه پست انتقادى من كمتر از ٥ دقيقه حذف ميشه؟ و تا يك روز پست گذاشتن تو انجمن شما براى من مسدود ميشه؟
اصلا ً چرا بايد پستم پاك بشه؟
اگر واقعا ًبه خودتون اطمينان داريد پستم رو حذف نميكرديد تا همه نظر بنده رو بخونند
البته به احتمال زياد اين پست هم پاك ميشه.
من هنوز پيامك سال گذشته ام جواب داده نشده كه ازت آدرس خواستم تا پگاسوس رو مرجوع كنم.
بنده تو خصوصى دوستان رفتم و نظرى رو كه شما پاك كردى رو به استحضارشون رسوندم.
توی این 91 صفحه تاپیک و 1813 پستی که هست بعید میدونم بیشتر از 5_6 پست از من پیدا بشه که اینجور پست هارو جواب داده باشم
جدا از بحث حوصله ، وقت هم ندارم واسه اینجور پست های عجیب غریب چند تا از دوستان که سالی 1 بار معمولا پیدا میشه و پیش میاد
سفارش پگاسوس شما رو من اصلا تو خاطرم نیست که اینطور میگید الان !
نمیدونم کی سفارش دادید و کی پیامک زدید ، به هر حال شاید حق با شما باشه و فراموشی از ما بوده باشه که متاسفانه تا به حال 2_3 مورد تو این چند ساله ازین مشکل ها پیش اومده واسمون که سهل انگاریش از ما بوده معمولا به عدم پاسخگویی و منکر این مورد نشده و نمیشیم
ولی ادرس ما رو بسته پستی هست همیشه و میتونید به اون برگشت بزنید
اگه پیامک جواب ندیم هم پیام خصوصی های اینجارو تا فرصت باشه پاسخگو میشیم
ما مشکلی با تعویض و حتی پس گرفتن نداشتیم و نداریم
از هیچ چیزی هم فرار نکرده و نمیکنیم
از همون اقای کاظمیانی که پیان خصوصی زدید و بد و بیرا گفتید میتونید پرس و جو کنید
چند ساله از مشتری هامون هستند
بار ها شده براشون تعویض کردیم
بار ها هم متاسفانه سفارششون کم و زیاد شده بود و تو سفارش بعدی یا با یاد اوری خودشون جبران کردیم
این امر فقط مختص ایشون نیست
سرمون گاهی خیلی شولوغ میشه و امکان اشتباه هست ، کم هست اما هست
سفارش اولی شما هم مربوط به وتیور رو من قبل از ارسال هم گفتم رایحه ها کمی متفاوت هست
ارسال کردم
بعد از ارسال باز درخواست تعویض دادید و بدون هیچ حرفی گفتم چشم
سفارش مجددی که تعویض شد با وتیور بهترین نوع اسانس هایی که باید میبود ، بود
اگه شما به کار های فرانسوی و شیمیایی و غیر خالص و مترو و خیابون عادت دارید به خودتون و سلیقه ی خودتون بر میگرده ، ماشالا خودتون رو هم که همکار ما هم میدونید ، به سلامتی :)
ما کارمون رو به بهترین نحو احسنت تو این 11 سال انجام داده و خواهیم داد
بیش از 8 گواهی نامه و تقدیر نامه داریم
3 گواهی نصب تهویه ی های صنعتی برای موسسات و بانک ها و هتل ها داریم و نمونه های اجرا شده در کشور رو میتونم براتون شرح بدم هرچند به هیچ عنوان عادت به بازی با این جملات و کار هارو نداشته و نداریم و اصلا ربطی به این تاپیک و موضوع پیدا نمیکنه این نوع فعالیت هامون
در مورد این که میگید ما تو شهر کوچیک هستیم و کیفیت های خوب رو نمیشناسیم و کلا عقب افتاده هستیم و دهاتی و روستایی هستیم ...... و این کارایی که داریم رو بهتر ازش رو نمیشناسیم و بلد نیستیم هم انشاالله تو همایش بعدیه سالیانه ی دبی در 2016 شمارو دعوت میکنیم تشریف بیارید تا خودتون شخصا ببینید همون پورتوفینویی که به شما سمپل دادم رو چه کسی داره مصرف میکنه و توضیحات نوع و چگونگی ساختش رو خودتون از سازندش بپرسید
من توضیح اضافه ای لازم نمیدونم اینجا بیان کنم
بیش از 1500 سفارش رو اینجا برای دوستان ارسال کردیم تا به حال
تعداد افرادی که کیفیت رو قابل ندونستند و مثه شما بیان کردند به جرآت میگم بیش از 10 نفر نبودند
به هر حال قرار نیست ما اینجا رضایت 100% برای همه ایجاد کنیم
هرچند تلاشمون همینه که بالاترین رضایت رو ایجاد کنیم ولی مسلما نشدنیه جلبه رضایت همه ی خریداران
ما فقط تلاشمون رو انجام میدیم و میدونیم چیزی کم نمیزاریم درین زمینه
و مقوله ی عطر و ادکلن سلیقه ای هست کاملا
شاید یه بنده خدایی سبک بودن و ملایم بودنه مخلوطی از نصف اسانس و نصف فیکساتور رو ترجیح بده به استفاده از اسانس کاملا خالص و بلعکس
و در آخر هم در مورد اون موضوعی که مارو تحقیر خواستی کنی عرض کنم که عزیزم شما اصلا بهترین نقطه ی دنیا زندگی میکنی
کارمند بهترین موسسه ی کشور هستی
و متخصص ترین شخص در زمینه ی تشخیص اسانس خوب از بد
من شرمندتم که نتونستم شمارو گول بزنم ؛)
نتونستم با ترفند های خودم شمارو تو دست بگیرم ؛)
نتونستم ، چون یه ادم روستاییه ساده ی فقر نشینه داغونم که یه آدم خوش نشینه ، با معلوماته ، کارمنده ، خوش فهم رو بلد نیستم سرش رو شیره بمالم :)
شما به بزرگواری و سخاوت خودت منو ببخش بابک جان
ممنون و شرمنده
ایشالا امری باشه ازین به بعد تو پیام خصوصی میبینم پیام دوستان رو
کلا اسپم و هر صحبتی از هر کسی که فکر کنم قصدش چیز دیگه هست رو مسلما پاک میکنم .
پیام خصوصی ( و پست های مندرج در تاپیک ) دوستان قدیمی و جدیدمون رو خیلی زود و با جامع ترین کلمات پاسخ میدیم در اسرع وقت
ولی اگه کسی مشروعیتش تو تخریب ما بخواد ثابت بشه هر زمان فرصت اضافه داشته باشیم به پیامشون پاسخگو خواهیم بود .
سپاس

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
ورساچ اوروس

از کار های جدید ورساچ که رایحه ای مرکباتی و شاید جنگلی داشته باشه و البته 4 فصل هم هست
این کار ماندگاری و پخش بوی فوق العاده عالی داره
در حدی که با شست و شوی لباس هم رایحش رو حس خواهید کرد به وضوح
برخی از مواد تشکیل دهندش هم شمعدانی در کنار لیمو ترش و سیب و روایح چوبی هست
در کل کار یه بیس کمی شیرین و اسپایسی داره
رایحش رو هم میشه تقریبا جدید دونست و خیلی مشابه نداره در حال حاظر این عطر با 2 کیفیت و 2 قیمت عرضه میشه :
گرمی 1000
کرمی 1500
download (1).jpg

riyo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت همه دوستان.من دنبال عطر ادکلنهایی مثل چپس,m7سنلرن قدیمیه که شیشش مستطیلی بود,گوچی پرهوم۱,سافاری رالف لرن,میگردم

mastermind

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوست عزیز این عطر یا ادکلن یا اسانس رو داری ؟
farenheit EAU DE TOILETTE

hadi1308

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
متاسفانه یه چند وقتی هست یه سری از دوستان کم لطف تشریف آوردن به این تاپیک و سنگ اندازی هایی انجام میدن.
بنده به عنوان یکی از کسانی که از آقا فرزین خرید کردن لازم دونستم یه چندتا نکته رو عرض کنم.
اول اینکه ما خودمون خرید رو انجام دادیم و میتونیم کلاه خودمون رو قاضی کنیم ببینیم که آیا واقعا کیفیت اسانس های آقا فرزین خوبه یا نه؟
که کاملا بعید میدونم کسی به نتیجه منفی برسه چون بنده به شخصه که کاملا راضی هستم و از نظرات بقیه دوستان هم میشه فهمید.
دوم اینکه اون دوست عزیز اگر سوال یا مشکلی دارن از خود آقا فرزین جدا گانه بپرسن نیازی نیست تو تاپیک و مکان عمومی سوالاشونو مطرح کنن چون اینا مشکل ما نیست ، مشکلی که شما ادعا میکنید وسه خودتون پیش اومده.
و سوم اینکه کسی شمارو مجبور به خرید نکرده دوست عزیز، شما میتونید تشریف ببرید از همون دوستتون که اسانسارو با فیکساتور قاطی میکنه خرید کنید که هم ارزون تر باشه هم مورد پسند خودتون، البته اگر واقعا خریدار باشید از قرار معلوم بحث هایی تو اون تاپیک مبنی بر اینکه شما با چند تا آی دی وارد میشید وجود داره!!
شرمنده که سرتون رو درد آوردم.

ghoz6969

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اینها را دارید؟حداقل میلی که میفروشید چقدره؟
Dior Homme Christian Dior for men
(دقیقا همینا میخوام) Fahrenheit Le Parfum Christian Dior for men
شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
جان وارواتوس وينتيج
کرید اونتوس
کرید ویرجین ایسلند واتر
مارک جوزف ماین پورهوم
پرفیومز د مارلی پگاسوس ادو پرفیوم
Guerlain L'Homme L'Eau Boisée
Rima XI Carner Barcelona

ايو سن لورن لا نوت ادو تويلت la nuit de l'homme EDT

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
وایلد فورست
رایحه ی چوبیه خنک و در عین حال کمی تلخ و دوست داشتنی

تشکیل شده از :
بخور ، نعناع هندی ، فلفل ، چرم ، بنفشه و سدر
شاید این کار رو بشه 4 فصل دونست هرچند به عنوان عطری زمستانه معرفی شده ولی رایحه ی این عطر کمی خنکی و لایت بودن رو درونش میشه حس کرد به وضوح
شاید در شباهت به بلو د شانل نزدیک باشه کمی
خط بو و پخش بوی کار واقعا خوب هست .
قیمت برای هر یک گرم اسانس خالص و با کیفیت کاملا تضمینی :
1000 تومان

images (4).jpg

بالا