با سلام
جدیدا 1_2 نفر نیو یوزر که معلومه از کجا و چه کسی خط میگیرند تو تاپیک شروع به اسپم زدن کردند
و البته جالب تر اینه که به اکثر دوستان خریدار جدید و قدیمی و کسانی که در تاپیک پست میزارند ، پیام خصوصی میزنند و اون تو سعی میکنند تا میتونن زیراب بزنند و ازین بابت هم سعی میکنن کم نزارند تو زیراب زنی
البته بار اولشون نیست و از روزی که تو پرشین تولز فعالیتشون رو شروع کردن یه خط در میون سرشون تو این تاپیک هست و خط به خط کارا و رفتارای مارو بررسی میکنند و از خیلی هاشونم سوزش میگیرند .
ما سابقمون تو این فروم مشخص هست
سرمونم همیشه تو کار خودمون بوده حتی وقتی خیلیا خیلی حرفای مفت زدن
از همون روز اول هم تو پست اول تاپیک عرض کردیم صحبت هامونو
هرکس اختیار داره تصمیم گیری کنه
کیفیت هامون
قیمت هامون
نوع اسانس هامون
همش و همش شفاف بوده از اول و هست و خدارو شکر جز معدود افرادی ، مشتری ناراضی بیشتر از انگشتان 2 دست تو این 3_4 ساله نداشتیم که اون ها هم اکثرا قیمت هامون واسشون بالا بوده که اونم ما کسی رو مجاب و اجبار نکردیم از ما خرید کنند یا حتما گرون ترین کارهامون رو تهیه کنند ، و با این حال هم حتی همیشه تضمین کردیم اگر از اسانس و سفارش از هر نظری ناراضی بودید ، سفارش رو پس میگیریم و مبلغ رو برگشت میدیم یا تعویض میکنیم به رایگان
الانم که کار های فوق العاده با کیفیت بالا و قیمت پایین اوردیم مثه اینکه به خیلی ها بر خورده و فشار اومده بهشون که همش سعی بر سنگ اندازی دارند از هر جهت و از هر فرصتی دارند استفاده میکنند
برای ما مهم نیست این نوع برخورده یه سری کوچه بازاریه دست فروش و تمام پست های نامربوط که از سمت این افراد داره خط میگیره مشخصا پاک خواهد شد .
هر پرسش و صحبتی باشه در پیام خصوصی میشه پیگیر شد.
اون دوستان هم ایشالا پیشه وژدان خودشون راضی باشند ازین کارایی که میکنند و موفقیت روزمره داشته باشند با خراب کردن و تهمت زدن و توهین کردن به ما
باشد که رستگار شوید .
سلام به همه
آقا فرزين باخبر شدم كه بيمارستان بوديد
اميدوارم كه رفع كسالت شده باشه.
بنده از سال ٢٠٠٨ توى پرشين تولز عضو هستم و از هيچ شخصى خط نميگيرم
فقط نميدونم شما چطور بيمارستان بوديد كه پست انتقادى من كمتر از ٥ دقيقه حذف ميشه؟ و تا يك روز پست گذاشتن تو انجمن شما براى من مسدود ميشه؟
اصلا ً چرا بايد پستم پاك بشه؟
اگر واقعا ًبه خودتون اطمينان داريد پستم رو حذف نميكرديد تا همه نظر بنده رو بخونند
البته به احتمال زياد اين پست هم پاك ميشه.
من هنوز پيامك سال گذشته ام جواب داده نشده كه ازت آدرس خواستم تا پگاسوس رو مرجوع كنم.
بنده تو خصوصى دوستان رفتم و نظرى رو كه شما پاك كردى رو به استحضارشون رسوندم.