سلاماین توضیحات اختصاصی که واسه هر عطر می زاری خیلی خوبه . ادامه بده لطفا . . . از مدل های کرید و تام فورد و د مارلی بیشتر بزار . . . پایدار باشی
سلام فرزین جان وفعا خسته نباشی داداش کارات مثل همیشه عالی و پرفکت
سلام
اسپری کاپتان بلک سفید دارید؟
به شدت خواهانم
سلام
اسپری کاپتان بلک سفید دارید؟
به شدت خواهانم
سلام
عطر نانسی سبز دارید؟ اکثر مغازه ها صورتی شو دارن ولی من دنبال اسانس ادکلن سبزشم . خود ادکلن کیفیت و موندگاریش خیلی بده
مسلما بر حسب گرم هستسلام جناب قيمت رابه چه صورت حساب ميكنيد آيا برحسب گرم حساب ميكنيد ياميل ؟ميشه قيمت چند تااز پرفروشترين ها رابعنوان مثال بفرماييد .ممنون
سلاماليزابت 10 گرم
سلطان و لاگوست بنفش و دگيم و ارماني كد هر كدام 20 گرم
ابسنت و شادو هر كدام 30 گرم
به فرزین عزیز سفارش داده شد. با لطفی که ایشون مثل همیشه به ما داشتند همه رو از کیفیت تاپ برام گذاشتند. بعلاوه کلی زحمت دیگه که به ایشون دادیم که مارو ببخشن بابت اینهمه زحمت
بابت اینهمه توجه و دقت و وقتی که میزاری ممنونم.:general601:سلام
ابولفضل جان سفارش شما رو هنوز ارسال نکردم
قراره از سلطان یه کیفیت بهتر واسم برسه منتظرم برسه که ازون بزارم واست
فرزین عزیز سلام وقتت بخیر اقا این چه وضعشه چرا اینقدر اذیت میکنی؟
اقای پرفیوم ایران اسانس ... ملت رو دیونه کرده اقا نکن با ملت اینکارارو
ساعت 6 صبح چهارشنبه اسپری کردم رفیقم ساعت 7 عصر جمعه اومده میگه چه خبر با ادکلن دوش گرفتی چی زدی به خودت
دیگه من از توصیف اسانس ... چیزی نمیتونم بگم
سلامبا عرض سلام خدمت دوستان و جناب میرزایی عزیز
سفارشات بنده به دستم رسید، فراری وتیور و کرید گرین آیریش
اول از همه در مورد پخش بو و ماندگاری بگم که هر دو اسانس بسیار عالی و راضی کننده بودن.
در مورد بو هم اگه اشتباه نکنم البته خوب خاطرم نیست فراری خط بوش شبیه به تام فورد توباکو وانیل باز میگم اگه اشتباه نکنم که رایحه بسیار خوبی داره.
در مورد گرین آیریش هم عرض کنم که یکم شیرین تر از حد انتظارم بود ، قبلا داشتم تلخ تر بود یه مقدار، باز با این حال بسیار خوش بو و راضی کننده بود.
از آقای میرزایی عزیزم جا داره تشکر کنم و بابت اشانتیون ها هم جدا گانه تشکر میکنم ازشون