• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
50 گرم کار اختصاصیمون
50 گرم بلک افغانو ماده ی خام
50 گرم دیور هوم اسپرت
50 گرم منهتن
و چند عدد سمپل خدمت اقای یزدان دوست عزیز ارسال شد
سفارش قبلیشون که شامل :
کار اختصاصیمون + نرولی پورتوفینو + لنوین + بلک افغان + ادکلن فلاور بمب بود خوشبختانه خیلی مورد پسندشون واقع شد
انشاالله این سفارششون هم مثل سفارش قبلی از بابت کیفیت براشون راضی کننده باشه .

take

Registered User
لایک‌ها
100
سلام اسپری اسانس ساعت 6 صبح
رفتن به باشگاه 7 عصر مجدد سوال معروف اقا ادکلنت چیه؟
تا اینجا شد 10 نفر

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام اسپری اسانس ساعت 6 صبح
رفتن به باشگاه 7 عصر مجدد سوال معروف اقا ادکلنت چیه؟
تا اینجا شد 10 نفر
:))
ماهم تو شعبه ها به هر مشتری ای دادیم رفت حداقل یکیو با خودش اورد واسه خرید این کار
واقعا فوق العادس در پخش و ماندگاری
حیف که داره تموم میشه و میره واسه 4_5 ماهه دیگه تا مجددا برسه دستمون

برادرت از اسانسش خوشش اومد ؟
اون کار هم پخش بوی فوق العاده خوبی داره فقط یکم باید بهش مهلت داده بشه که رایحه ی اصلیشو رو لباس پیدا کنه

take

Registered User
لایک‌ها
100
:))
ماهم تو شعبه ها به هر مشتری ای دادیم رفت حداقل یکیو با خودش اورد واسه خرید این کار
واقعا فوق العادس در پخش و ماندگاری
حیف که داره تموم میشه و میره واسه 4_5 ماهه دیگه تا مجددا برسه دستمون

برادرت از اسانسش خوشش اومد ؟
اون کار هم پخش بوی فوق العاده خوبی داره فقط یکم باید بهش مهلت داده بشه که رایحه ی اصلیشو رو لباس پیدا کنه
مخلصیم دیگه نفروشش کافیه
اره فعلا که راضیه البته هنوز تو مرحله تست

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
30 گرم اینویکتوس
30 گرم مون بلان
30 گرم دی کی ان وای مردانه
+ 20 گرم هدیه + چند عدد سمپل خدمت اقای طالبی عزیز ارسال شد tarantino2
فکر کنم دومین بار باشه ایشون به مجموعمون مهبتشون رو نشون میدن و از ما خرید میکنند
انشاالله کیفیت کار ها راضی کننده باشه واسشون .

R3ND

Registered User
لایک‌ها
122
تمامی اسانس ها که در لیست صفحه ی اول هستند در فروش تابستانه موجود می باشند ؟

iran480

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
ببخشید من متن رو کامل نخوندم چون زیاد بود.
من آمواژ و مارلی رو میخوام. میشه بگین چه میزان و چه قیمتی هستن؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
تمامی اسانس ها که در لیست صفحه ی اول هستند در فروش تابستانه موجود می باشند ؟
تقریبا همشون رو موجود داریم با قیمت های بسیار پایین و کیفیت تضمینی از هر نظر
شاید از بعضی هاشون موجودی مجموعه زیاد نباشه یا تموم شده باه ولی بیش از 90% اون لیست رو موجود داریم با یه سری کار جدید که هنوز فرصت نکردم اینجا لیستش رو بزارم
در خدمتت هستم امری یا پرسشی باشه

R3ND

Registered User
لایک‌ها
122
از Nasomatto فقط بلک افگانو رو دارین ؟ مدل های دیگش اسانسش هست ؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
سلام
وقتتون بخیر
کدوم کار از این برند ها مد نظرتونه ؟
پیام دادم خدمتتون
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام
سلام
وقتتون بخیر
کدوم کار از این برند ها مد نظرتونه ؟
پیام دادم خدمتتون
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
بنگ بنگ
عطری خاص و بسیار پرطرفدار و کمی اسپایسی و برنده ی جوایز بسیاری در زمان تولید ( 2010 )
رایحه ای بسیار شیک و غیر تکراری
تهیه شده از فلفل شیرین و تند ، لیمو ترش ، خزه ، خس خس ، چوب ، هل و ادویه جات مختلف .
رایحه ای این کار اصلا برای کسانی که میخوان یه تیشرت کوتاه و شلوار جین و یه کتونی رو ست کنن و برن بیرون مناسب نیست
این سبک کار هارو باید واسه یه مهمونیه خاص یا یه محیط رسمی و یا قرار های کاریه مهم استفاده کرد تا اعتماد به نفسی که بهتون میده رو بتونید تو اون لحظه ها کاملا حس کنید .
ماندگاری حداقل 5 روز
قیمت هر 1 گرم با 2 کیفیت :
گرمی 1000
گرمی 2000
images.jpg

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
کرید رویال واتر

تهیه شده از مرکبات ، ریحان ، نعناع ، مشک و ...
رایحه ی این عطر بسیار لطیف ، شفاف ، سبک و به قول بعضی از دوستان رایحه ی این کار بسیار پاکیزه هست
شاید رویال واتر رو بشه یکی از کار های کمتر شناخته شده ی برند معروف کرید دونست
مناسب استفاده در روز های گرم و البته برای بعد از فعالیت های ورزشی
قیمت هر 1 گرم :
800 ت

images (3).jpg

Last edited:

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
لانوین ال هوم

رایحه ای به آرامش بخشیه برکه و ذلالیت اب
رایحه ای خنک و شیرین مناسب آب و هوای گرم تابستان
بهار نارنج ، شکوفه ی پرتقال و نارنج در کنار نعناع و استوقدوس و وانیل مهم ترین ترکیبات تشکیل دهنده ی این عطر هستند
رایحه ی این کار بسیار ارامش بخش و لطیف هست مناسب تیپ های اسپرت و جمع های دوستانه
قیمت برای هر یک گرم با 2 کیفیت :
600 ت
1000 ت

cyrus_black

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نمیدونم اینجا جای نوشتن Review برای ادکلن ها هست یا نه

چند موردی رو که خودم تست کردم قبلا تو این پست میگم و اگه نوشتن این نوع پست ها مشکلی داره اقا فرزین بگن که دیگه ننویسم

فراری وتیور اسنس
این عطر هم ازون دسته کار هایی هست که بسیار نایابه اسانسش و به صورت محدود هم وارد کردیم این کار رو
رایحه ی چوبی و چرمی این عطر رو بیشتر مناسب مجالس و قرار های رسمی کرده
رایحه ای تلفیقی بین توسکان و هی وود و یا لالیک انکر نویر شاید
یه مدتی به این عطر فرصت بدید کمی رایحه ی شکلات و قهوه میگیره به خودش و باز هم در نهایت رایحه ی چوب و دودی خود نمایی میکنه در نت های ثانویه
ماندگاری این کار بسیار عالی هست و پخش بوی بسیار مناسبی هم داره که شاید بشه 5 روز تا یک هفته رو برای ماندگاری این کار در ظرف اسپری انتظار داشت
کاریه که زیاد واسه استفاده روزانه شاید مناسب نباشه ولی تو مهمانی ها مطمئن باشید سر بلندتون میکنه تو جمع
قیمت هر یک گرم 1500 ت
من خودم به شخصه طرفدار ادکلن هایی بر پایه وتیور (خس خس) هستم...و مطمئن خیلی از دوستان عطر باز دو عطر grey vetiver و guerlain vetiver رو تست کردن

شاید این دو عطر تو دسته عطر های بر پایه ویتور پیشتاز باشند...
اما به دوستان پیشنهاد میکنم این ادکلن رو حتما تست کنید

در نت اول شاید حس یک ادکلن تند و فلفلی رو داشته باشید....عادیه....فرصت بدید تا تغییر نت بده

نت ثانویه واقعا دوست داشتنی میشه ، وجود بو قهوه رو حس میکنید + قسمت اصلی این عطر یعنی تلخی ویتور،واقعا نمیشه گفت نت ثانویه شیرین هست
نت پایانی یکم fresh تر میشه و ملایم تر

واقعا پیشنهاد میدم این عطر رو تست کنید ، مطمئن باشید اگه ین سبک کارا ها ( یا دو کار که اول گفتم از تام فورد و گرلن رو دوست دارید)این عطر میتونه شما رو راضی کنه

قیمت حال حاظر هم مناسبه ، برای تست و خرید

تام فورد اکستریم

یه رایحه ی فوق العاده خاص از آقاق خاص پرفیوم جهان ، تام فورد
جزء بهترین عطر های صنعت عطر سازی دنیا
رایحه ی دودی ، کمی شیرین و تلخ
تشکیل شده از زعفران ؛ بنفشه ؛ انجیر ؛ اویشن ؛ هل ؛ دارچین ؛ بابونه ؛ ریحان ؛ قهوه ؛ فلفل و ...
این عطر جزء پرفروش ترین عطر های مردانه دنیاست
کمی رایحه ی سیگار تو این عطر مشهوده و همین این عطر رو دوست داشتنی تر کرده
این اسانس رو حدودا 7 سال هست که در مجموعمون موجود داریم و اینبار با قیمت بسیار مناسب در 2 کیفیت به شما عزیزان تقدیم میکنیم
گرمی 1500 و گرمی 2000
خیلی ها این کار رو نسخه ی سبک شده ی بلک ارکید میدونند .
ماندگاری و پخش بوی این عطر رو هم بهتون از هر لحاظ تضمین میکنیم

نام عطاری کامل تایید میکنه عطر رو...نیاز به هیچ گونه توضیحی نیست !!!!

من تو این عطر زعفرون رو از همه بیشتر حس میکنم

من خودم یکی از طرفداران کارخونه مارلی هستم،و مطمئنا دوستان در جریان نوع بو گادلفین هستن(من زعفرون رو حس میکنم خیلی زیاد تو اون عطر هم)

اما این بوی زعفرون تو تام فورد طبیعی تر و بهتر شده...البته اینجوریم نیست که شما صرفا بوی زعفرون داشته باشید....ادکلن بیش از حد بوی خطی نداره،تغییر بو رو اگه دقت کنید زیاد دارید

صدر ، دارچین ، لیمو ، بوی دودی ، بوی گیاه پچولی و ... حالا شما حساب کنید این وسط یکی یک ته سیگار معطر با یک بوی خوب رو هم قاطی عطر کرده

اینا چیزایی که معلومه،اینکه دیگه تام فورد توی این ادکلن چیا ریخته خود عطار باید توضیح بده :دی

در کل یک بوی شیک و سنگین داره.

کت شلوار ؟ نه نیاز به کت و شلوار نیست ... ولی با یک تیپ نیمه رسمی عالیه

پ.ن کوتاه : بیژن برای کت شلوار عالیه ، کاملا تیپ رو رسمی و سنگین میکنه !!! :دی

توباکو وانیلا

باز هم عطری خاص و تک از برند بی نظیر تام فورد
رایحه ای تشکیل شده از تنباکو ، وانیل و خشکبار
قدرت پخش و ماندگاری این عطر بی نهایت عالی هست
بیس اولیه تا ثانویه ی این کار رو میشه گفت تنباکو و کاکاءو تشکیل میده ولی با این حال بازم رایحش اصلا تکراری و خسته کننده نمیشه
این کار رو 5 سالی میشه مثه اکثر سری پرایوت بلند تام فورد موجود داریم در شعبه هامون که این سری با قیمت گرمی 1500 ت تقدیم دوستان حرفه ای و عطر باز میکنیم

ادکلنی که توی سری private blend باشه از توش بد در نمیاد...مگر 1-2 تا عطر خاص که اونم فک کنم دیگه تام فورد خیلی خاص ساخته

تنباکو،تنباکو،تنباکو،یکم وانیل با عسل،دوباره تنباکو،تنباکو و وانیل،اخرشم یکم کاکائو حس میکنید

حس بوی چوبی و تند دارید ؟ ادکلن رو کنار بزارید و چند روز بعد دوباره تست کنید تا متوجه کیفیت اصلی و نت های عطر بشید (والله من خودم هر چی بیشتر بو کشیدم به نت چوبی نرسیدم،نمیدونم چه اصراریه یک سری از دوستان بگم نت چوبی داره)

اما یک مسئله که هست غالب بودن بوی تنباکو هست

اگه عطر متعادل تر میخواید بهتون heroed از مارلی رو پیشنهاد میکنم،و با توجه به اینکه مارلی پیشنهاد شده ، عطر نسبتا مشابه ck one shock هم اینجا گزینه محسوب میشه

------------------------------------

اما چند تا سوال از خود اقا فرزین

1- این کار های جدید که قیمت پایین تر دارند کیفیتشون هم از سری های قبلی پایین تره ؟ چه اندازه ؟ امیدوارم مثل این عطر ملاقه ای های کنار خیابون نشده باشه...!!!

2- این اسانس اختصاصی که میگید چیه جریان ؟ اسانس ترکیبیه ساخته شده جدید یا اسانس خاص موجود؟

3- عطر از برند های niche هم دارید چیزی

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
نمیدونم اینجا جای نوشتن Review برای ادکلن ها هست یا نه

چند موردی رو که خودم تست کردم قبلا تو این پست میگم و اگه نوشتن این نوع پست ها مشکلی داره اقا فرزین بگن که دیگه ننویسم

من خودم به شخصه طرفدار ادکلن هایی بر پایه وتیور (خس خس) هستم...و مطمئن خیلی از دوستان عطر باز دو عطر grey vetiver و guerlain vetiver رو تست کردن

شاید این دو عطر تو دسته عطر های بر پایه ویتور پیشتاز باشند...
اما به دوستان پیشنهاد میکنم این ادکلن رو حتما تست کنید

در نت اول شاید حس یک ادکلن تند و فلفلی رو داشته باشید....عادیه....فرصت بدید تا تغییر نت بده

نت ثانویه واقعا دوست داشتنی میشه ، وجود بو قهوه رو حس میکنید + قسمت اصلی این عطر یعنی تلخی ویتور،واقعا نمیشه گفت نت ثانویه شیرین هست
نت پایانی یکم fresh تر میشه و ملایم تر

واقعا پیشنهاد میدم این عطر رو تست کنید ، مطمئن باشید اگه ین سبک کارا ها ( یا دو کار که اول گفتم از تام فورد و گرلن رو دوست دارید)این عطر میتونه شما رو راضی کنه

قیمت حال حاظر هم مناسبه ، برای تست و خرید

نام عطاری کامل تایید میکنه عطر رو...نیاز به هیچ گونه توضیحی نیست !!!!

من تو این عطر زعفرون رو از همه بیشتر حس میکنم

من خودم یکی از طرفداران کارخونه مارلی هستم،و مطمئنا دوستان در جریان نوع بو گادلفین هستن(من زعفرون رو حس میکنم خیلی زیاد تو اون عطر هم)

اما این بوی زعفرون تو تام فورد طبیعی تر و بهتر شده...البته اینجوریم نیست که شما صرفا بوی زعفرون داشته باشید....ادکلن بیش از حد بوی خطی نداره،تغییر بو رو اگه دقت کنید زیاد دارید

صدر ، دارچین ، لیمو ، بوی دودی ، بوی گیاه پچولی و ... حالا شما حساب کنید این وسط یکی یک ته سیگار معطر با یک بوی خوب رو هم قاطی عطر کرده

اینا چیزایی که معلومه،اینکه دیگه تام فورد توی این ادکلن چیا ریخته خود عطار باید توضیح بده :دی

در کل یک بوی شیک و سنگین داره.

کت شلوار ؟ نه نیاز به کت و شلوار نیست ... ولی با یک تیپ نیمه رسمی عالیه

پ.ن کوتاه : بیژن برای کت شلوار عالیه ، کاملا تیپ رو رسمی و سنگین میکنه !!! :دی

ادکلنی که توی سری private blend باشه از توش بد در نمیاد...مگر 1-2 تا عطر خاص که اونم فک کنم دیگه تام فورد خیلی خاص ساخته

تنباکو،تنباکو،تنباکو،یکم وانیل با عسل،دوباره تنباکو،تنباکو و وانیل،اخرشم یکم کاکائو حس میکنید

حس بوی چوبی و تند دارید ؟ ادکلن رو کنار بزارید و چند روز بعد دوباره تست کنید تا متوجه کیفیت اصلی و نت های عطر بشید (والله من خودم هر چی بیشتر بو کشیدم به نت چوبی نرسیدم،نمیدونم چه اصراریه یک سری از دوستان بگم نت چوبی داره)

اما یک مسئله که هست غالب بودن بوی تنباکو هست

اگه عطر متعادل تر میخواید بهتون heroed از مارلی رو پیشنهاد میکنم،و با توجه به اینکه مارلی پیشنهاد شده ، عطر نسبتا مشابه ck one shock هم اینجا گزینه محسوب میشه

------------------------------------

اما چند تا سوال از خود اقا فرزین

1- این کار های جدید که قیمت پایین تر دارند کیفیتشون هم از سری های قبلی پایین تره ؟ چه اندازه ؟ امیدوارم مثل این عطر ملاقه ای های کنار خیابون نشده باشه...!!!

2- این اسانس اختصاصی که میگید چیه جریان ؟ اسانس ترکیبیه ساخته شده جدید یا اسانس خاص موجود؟

3- عطر از برند های niche هم دارید چیزی

مرسی بابت توضیحات خوبت
هرچند در مورد توباکو وانیلا من 100برابر اونو به هرود ترجیح میدم
با این که خودم واقعا کارای مادلی رو قبول دارم و بعضی کاراش دوست داشتنی هستند واقعا مثه پگاسوس که فکر کنم 1 پگاسوس تستر هم ازم خریده باشی شما چند سال پیش و الان خودم کار ispazon مارلی رو دارم استفاده میکنم
ولی به نظر من که هر 2 کار هرود و توباکو رو ادکلنشونو مصرف میکنم هرود رایحش یکنواخت و خسته کننده تر هست نسبت به توباکو و برای من شیرینی هرود خیلی زیاده و توباکو اون حسه تنباکوییه بیشتری رو داره که من اونو خیلی دوست دارم و خیلی شفافیت مواد تشکیل دهندش رو میشه راحت تر استشمام کرد

اسانس های پارت جدید هم مطمءن باشید خیلی خیلی بهتر از کار های کوچه بازار و مترو و .... هست
در کل چند برابر قیمتشون ارزش دارند در شفافیت و ماندگاری
و مثه همیشه اگه مشتری ناراضی باشه پس گرفته میشه یا تعویض میکنیم بی قید و شرط

اسانس های اختصاصی هم الان به 5 مورد رسیده
12 تا کار رو تو جشنواره ی سالانمون سفارش دادیم و به مدت 1 سال منحصرا فقط برای مجموعه ی ما تولید یا بازسازی میشند این کار ها
فعلا 5 موردش رو بهمون تحویل دادند که 2 مورد رو به طور کامل تموم کردیم تا اینجا و 1 کار دیگه هم نهایتا 5 کیلو ازش مونده و اخراشه به نوعی
2 مورد رو با موجودیه بالا هنوز داریم
این سری از کار ها رو اگر به صورت اسپری مصرف بشه ماندگاری رو حداقل تا 1 هفته تضمین میکنیم
خط و پخش بو رو هم کاملا تضمین میکنیم و البته قیمت این 12 اسانسمون اصلا قیمت مناسب و ارزونی نیست و البته کلا هم برای فروش وسیع یا پخش بین همکار ها نیاوردیم این 12 مدل رو
امری باشه در خدمتم
سپاس

Last edited:

cyrus_black

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مرسی بابت توضیحات خوبت
هرچند در مورد توباکو وانیلا من 100برابر اونو به هرود ترجیح میدم
با این که خودم واقعا کارای مادلی رو قبول دارم و بعضی کاراش دوست داشتنی هستند واقعا مثه پگاسوس که فکر کنم 1 پگاسوس تستر هم ازم خریده باشی شما چند سال پیش و الان خودم کار ispazon مارلی رو دارم استفاده میکنم
ولی به نظر من که هر 2 کار هرود و توباکو رو ادکلنشونو مصرف میکنم هرود رایحش یکنواخت و خسته کننده تر هست نسبت به توباکو و برای من شیرینی هرود خیلی زیاده و توباکو اون حسه تنباکوییه بیشتری رو داره که من اونو خیلی دوست دارم و خیلی شفافیت مواد تشکیل دهندش رو میشه راحت تر استشمام کرد

اسانس های پارت جدید هم مطمءن باشید خیلی خیلی بهتر از کار های کوچه بازار و مترو و .... هست
در کل چند برابر قیمتشون ارزش دارند در شفافیت و ماندگاری
و مثه همیشه اگه مشتری ناراضی باشه پس گرفته میشه یا تعویض میکنیم بی قید و شرط

اسانس های اختصاصی هم الان به 5 مورد رسیده
12 تا کار رو تو جشنواره ی سالانمون سفارش دادیم و به مدت 1 سال منحصرا فقط برای مجموعه ی ما تولید یا بازسازی میشند این کار ها
فعلا 5 موردش رو بهمون تحویل دادند که 2 مورد رو به طور کامل تموم کردیم تا اینجا و 1 کار دیگه هم نهایتا 5 کیلو ازش مونده و اخراشه به نوعی
2 مورد رو با موجودیه بالا هنوز داریم
این سری از کار ها رو اگر به صورت اسپری مصرف بشه ماندگاری رو حداقل تا 1 هفته تضمین میکنیم
خط و پخش بو رو هم کاملا تضمین میکنیم و البته قیمت این 12 اسانسمون اصلا قیمت مناسب و ارزونی نیست و البته کلا هم برای فروش وسیع یا پخش بین همکار ها نیاوردیم این 12 مدل رو
امری باشه در خدمتم
سپاس

درود

بله مطمئنا وقار توباکو از هرود بیشتره،اما گفتم همون جوری که شما هم تاکید کردی توباکو بیشتر حس تنباکویی داره ، هرود یکم ملایم تر و متعادل تره

از نظر خطی بودن هم هرود رو من خطی حس نکردم ، هر چند تغییر نت ها به وضوح توباکو نیست
بله من خودم تستر پگاسوس رو خریدم و شروع علاقه من به عطر هم با همون بود :دی

این اسانس های اختصاصی رو اسم هاشون رو میشه بدونم ؟ کنجکاو شدم ببینم چه عطر های دارن بازتولید میشند

mohamad555

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
2 تا عطر میخواستم بهم قیمت بدین
1-chic
2-solo loewe

بالا