نمیدونم اینجا جای نوشتن Review برای ادکلن ها هست یا نه
چند موردی رو که خودم تست کردم قبلا تو این پست میگم و اگه نوشتن این نوع پست ها مشکلی داره اقا فرزین بگن که دیگه ننویسم
فراری وتیور اسنس
این عطر هم ازون دسته کار هایی هست که بسیار نایابه اسانسش و به صورت محدود هم وارد کردیم این کار رو
رایحه ی چوبی و چرمی این عطر رو بیشتر مناسب مجالس و قرار های رسمی کرده
رایحه ای تلفیقی بین توسکان و هی وود و یا لالیک انکر نویر شاید
یه مدتی به این عطر فرصت بدید کمی رایحه ی شکلات و قهوه میگیره به خودش و باز هم در نهایت رایحه ی چوب و دودی خود نمایی میکنه در نت های ثانویه
ماندگاری این کار بسیار عالی هست و پخش بوی بسیار مناسبی هم داره که شاید بشه 5 روز تا یک هفته رو برای ماندگاری این کار در ظرف اسپری انتظار داشت
کاریه که زیاد واسه استفاده روزانه شاید مناسب نباشه ولی تو مهمانی ها مطمئن باشید سر بلندتون میکنه تو جمع
قیمت هر یک گرم 1500 ت
من خودم به شخصه طرفدار ادکلن هایی بر پایه وتیور (خس خس) هستم...و مطمئن خیلی از دوستان عطر باز دو عطر grey vetiver و guerlain vetiver رو تست کردن
شاید این دو عطر تو دسته عطر های بر پایه ویتور پیشتاز باشند...
اما به دوستان پیشنهاد میکنم این ادکلن رو حتما تست کنید
در نت اول شاید حس یک ادکلن تند و فلفلی رو داشته باشید....عادیه....فرصت بدید تا تغییر نت بده
نت ثانویه واقعا دوست داشتنی میشه ، وجود بو قهوه رو حس میکنید + قسمت اصلی این عطر یعنی تلخی ویتور،واقعا نمیشه گفت نت ثانویه شیرین هست
نت پایانی یکم fresh تر میشه و ملایم تر
واقعا پیشنهاد میدم این عطر رو تست کنید ، مطمئن باشید اگه ین سبک کارا ها ( یا دو کار که اول گفتم از تام فورد و گرلن رو دوست دارید)این عطر میتونه شما رو راضی کنه
قیمت حال حاظر هم مناسبه ، برای تست و خرید
تام فورد اکستریم
یه رایحه ی فوق العاده خاص از آقاق خاص پرفیوم جهان ، تام فورد
جزء بهترین عطر های صنعت عطر سازی دنیا
رایحه ی دودی ، کمی شیرین و تلخ
تشکیل شده از زعفران ؛ بنفشه ؛ انجیر ؛ اویشن ؛ هل ؛ دارچین ؛ بابونه ؛ ریحان ؛ قهوه ؛ فلفل و ...
این عطر جزء پرفروش ترین عطر های مردانه دنیاست
کمی رایحه ی سیگار تو این عطر مشهوده و همین این عطر رو دوست داشتنی تر کرده
این اسانس رو حدودا 7 سال هست که در مجموعمون موجود داریم و اینبار با قیمت بسیار مناسب در 2 کیفیت به شما عزیزان تقدیم میکنیم
گرمی 1500 و گرمی 2000
خیلی ها این کار رو نسخه ی سبک شده ی بلک ارکید میدونند .
ماندگاری و پخش بوی این عطر رو هم بهتون از هر لحاظ تضمین میکنیم
نام عطاری کامل تایید میکنه عطر رو...نیاز به هیچ گونه توضیحی نیست !!!!
من تو این عطر زعفرون رو از همه بیشتر حس میکنم
من خودم یکی از طرفداران کارخونه مارلی هستم،و مطمئنا دوستان در جریان نوع بو گادلفین هستن(من زعفرون رو حس میکنم خیلی زیاد تو اون عطر هم)
اما این بوی زعفرون تو تام فورد طبیعی تر و بهتر شده...البته اینجوریم نیست که شما صرفا بوی زعفرون داشته باشید....ادکلن بیش از حد بوی خطی نداره،تغییر بو رو اگه دقت کنید زیاد دارید
صدر ، دارچین ، لیمو ، بوی دودی ، بوی گیاه پچولی و ... حالا شما حساب کنید این وسط یکی یک ته سیگار معطر با یک بوی خوب رو هم قاطی عطر کرده
اینا چیزایی که معلومه،اینکه دیگه تام فورد توی این ادکلن چیا ریخته خود عطار باید توضیح بده :دی
در کل یک بوی شیک و سنگین داره.
کت شلوار ؟ نه نیاز به کت و شلوار نیست ... ولی با یک تیپ نیمه رسمی عالیه
پ.ن کوتاه : بیژن برای کت شلوار عالیه ، کاملا تیپ رو رسمی و سنگین میکنه !!! :دی
توباکو وانیلا
باز هم عطری خاص و تک از برند بی نظیر تام فورد
رایحه ای تشکیل شده از تنباکو ، وانیل و خشکبار
قدرت پخش و ماندگاری این عطر بی نهایت عالی هست
بیس اولیه تا ثانویه ی این کار رو میشه گفت تنباکو و کاکاءو تشکیل میده ولی با این حال بازم رایحش اصلا تکراری و خسته کننده نمیشه
این کار رو 5 سالی میشه مثه اکثر سری پرایوت بلند تام فورد موجود داریم در شعبه هامون که این سری با قیمت گرمی 1500 ت تقدیم دوستان حرفه ای و عطر باز میکنیم
ادکلنی که توی سری private blend باشه از توش بد در نمیاد...مگر 1-2 تا عطر خاص که اونم فک کنم دیگه تام فورد خیلی خاص ساخته
تنباکو،تنباکو،تنباکو،یکم وانیل با عسل،دوباره تنباکو،تنباکو و وانیل،اخرشم یکم کاکائو حس میکنید
حس بوی چوبی و تند دارید ؟ ادکلن رو کنار بزارید و چند روز بعد دوباره تست کنید تا متوجه کیفیت اصلی و نت های عطر بشید (والله من خودم هر چی بیشتر بو کشیدم به نت چوبی نرسیدم،نمیدونم چه اصراریه یک سری از دوستان بگم نت چوبی داره)
اما یک مسئله که هست غالب بودن بوی تنباکو هست
اگه عطر متعادل تر میخواید بهتون heroed از مارلی رو پیشنهاد میکنم،و با توجه به اینکه مارلی پیشنهاد شده ، عطر نسبتا مشابه ck one shock هم اینجا گزینه محسوب میشه
------------------------------------
اما چند تا سوال از خود اقا فرزین
1- این کار های جدید که قیمت پایین تر دارند کیفیتشون هم از سری های قبلی پایین تره ؟ چه اندازه ؟ امیدوارم مثل این عطر ملاقه ای های کنار خیابون نشده باشه...!!!
2- این اسانس اختصاصی که میگید چیه جریان ؟ اسانس ترکیبیه ساخته شده جدید یا اسانس خاص موجود؟
3- عطر از برند های niche هم دارید چیزی