• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش متنوع ترین و با کیفیت ترین اسانس های سوئیسی ،فروش انواع عطر و ادکلن تستر و بی جعبه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
هایر دیور

عطری خنک و میوه ی در ابتدا و در پایان کمی چوبی و ادویه ای

مناسب استفاده برای 4 فصل
تشکیل شده از :
هلو ، روایح چوبی ، ریحان ، گلابی ، رزماری ، ادویه جات ترش ،سرو و مشک
ماندگاری کار بسیار عالی و رایحه ی اون هم با این که کار خیلی جدیدی محسوب نمیشه ولی اصلا تکراری و خسته کننده نیست
به نظرم این کار برای قرار های دوستانه و محیط های نیمه رسمی خیلی مناسب هست
قیمت هم برای اسانس خالص و ماندگاری بسیار عالی با 2 کیفیت :
گرمی 1000
گرمی 1500

images (5).jpg

riyo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
f618c8450aea0ce863efc4cdd45dfa82.jpeg اسانس این ادگلن و همچنین وان جنتلمن ,تق هرنس,تام فرد اکستریم.الور اشوسپرت اکستریم چنل.۲۱۲نقره ای.و میخواستم.البته بعنوان نمونه.از هرکدوم ۵میل.عمده فروشم.اگه تایید شد.گرم بالا میگیرم ازت.برای خرید چیکار باید بکنم

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
درود
سفارش بنده هم رسید !
آقا فرزین خیلی ممنونم !
کیفیت کار ها عالی !
+
اینوکتوس هم خیلی خوبــــه !
ایشاللا برا سفارش بعدی اینوکتوس و ایزی بلو هست تو لیست !
یاعلیـ

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
مشاهده پیوست 838723 اسانس این ادگلن و همچنین وان جنتلمن ,تق هرنس,تام فرد اکستریم.الور اشوسپرت اکستریم چنل.۲۱۲نقره ای.و میخواستم.البته بعنوان نمونه.از هرکدوم ۵میل.عمده فروشم.اگه تایید شد.گرم بالا میگیرم ازت.برای خرید چیکار باید بکنم

سلام
بله تمام این موارد رو موجود دارم با کیفیت بسیار عالی
تو وایبر راهنمایی های لازم رو انجام دادم خدمتتون
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود خدمت فرزین جان دو عدد اسانس از ایشون خریداری شد اسانس اوپوس 7 رایحه گرم و تلخی داره بنظرم پخش بو و ماندگاری واقعا عالی داره از نظر رایحه بنظرم شبیه ایتالین ساپریس تام فورد هستش و کار اختصاصی فرزین جان هم رایحه خنک و شیرینی داره پخش و ماندگاری عالی در کل بهترین اسانس های عمرم رو از ایشون خریدم به جرات میتونم بگم یکسری از اسانس هاشون از ادکلن های کمپانی تولید کننده هم با کیفیت ترن در خرید از فرزین جان شک نکنید کارشون نامبر وانه

سلام جناب کاظمیان عزیز
شما همیشه نسبت به ما و مجموعمون لطف داشتید طی این چند ساله
بابت کم و کسری های سفارش سال قبل هم مجددا ازتون عذر خواهی میکنم همینجا و مسلما میدونید که اشتباه قبلی از روی عمد نبوده و سعی بر جبران هم شده البته که امیدوارم ازمون به دل نگیرید
مجددا سپاس بابت اظهار نظر و لطفتون
موفق باشی دوست قدیمی

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سفارش ما هم رسید و این روزا در حال استفاده و آنالیز عطرها هستم .
کیفیت کارها هم از نظر موندگاری و هم پخش بو بسیار خوب هستند. البته این رو هم باید در نظر داشت که نباید از همه ی عطر ها انتظار یک نوع موندگاری یا پخش بو رو داشت.
نکته ی جالب دیگه اینکه من شخصا به بو حساسیت دارم و اگه بو یکم تند باشه شروع می کنم عطسه کردن اما عطر های آقا فرزین هیچ گونه حساسیتی برام بوجود نیاوردن و این یکی دیگه از نکات مثبتی بود که توجهمو جلب کرد.
در کل همه چیز رضایت بخش بود، ممنون داش فرزین

سلام
خواهش میکنم نظر لطفته عزیزم
بله باید قبل از خرید توقع خودمون از اون نوع خرید رو مشخص کنیم حتما و بدونیم چی میخواییم و اون چه قابلیت هایی رو داره و یا باید داشته باشه
حالا تو هر زمینه ای باشه ( خرید خودرو ، ادکلن ، موبایل یا ... )
متاسفانه بعضی از ماها انتظار بسیار بی جا و بالایی از یکسری موارد داریم که کاملا غیر قابل قبول هست در شرایط نرمال و عادی
در مورد عطسه و سر درد هم ما تمام اسانس هامون حتی کیفیت و قیمت پایین ها هم تصفیه و سبک شده هستند و کمترین علاءم و عوارض رو از خودشون به جا میزارند برای شخص مصرف کننده
انشاالله از کیفیت کار ها راضی بوده باشی
موفق باشی

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اميدوارم اين سوءتفاهم بوجود اومده زودتر رفع بشه.

قربونت ابولفضل جان
اون پیامت رو مبنی بر ارسال مجدد لیست امروز دریافت کردم
انشاالله یکشنبه سفارشت میرسه خدمتت 100%
پوزش بابت تاخیر بسیار طولانی

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
متاسفانه یه چند وقتی هست یه سری از دوستان کم لطف تشریف آوردن به این تاپیک و سنگ اندازی هایی انجام میدن.
بنده به عنوان یکی از کسانی که از آقا فرزین خرید کردن لازم دونستم یه چندتا نکته رو عرض کنم.
اول اینکه ما خودمون خرید رو انجام دادیم و میتونیم کلاه خودمون رو قاضی کنیم ببینیم که آیا واقعا کیفیت اسانس های آقا فرزین خوبه یا نه؟
که کاملا بعید میدونم کسی به نتیجه منفی برسه چون بنده به شخصه که کاملا راضی هستم و از نظرات بقیه دوستان هم میشه فهمید.
دوم اینکه اون دوست عزیز اگر سوال یا مشکلی دارن از خود آقا فرزین جدا گانه بپرسن نیازی نیست تو تاپیک و مکان عمومی سوالاشونو مطرح کنن چون اینا مشکل ما نیست ، مشکلی که شما ادعا میکنید وسه خودتون پیش اومده.
و سوم اینکه کسی شمارو مجبور به خرید نکرده دوست عزیز، شما میتونید تشریف ببرید از همون دوستتون که اسانسارو با فیکساتور قاطی میکنه خرید کنید که هم ارزون تر باشه هم مورد پسند خودتون، البته اگر واقعا خریدار باشید از قرار معلوم بحث هایی تو اون تاپیک مبنی بر اینکه شما با چند تا آی دی وارد میشید وجود داره!!
شرمنده که سرتون رو درد آوردم.

قربونت برم هادی جان
سوء تفاهم بابت خرید قدیمیه یکی از دوستان بوده و ماهگیری از آب گل آلود هم واسه یه سری آدمه دیگه که سری دست به کار میشن تو این زمان ها و چهره ی واقعیشونو زود تر از زود نشون میدن
چیزی نیست حل میشه ایشالا
ما اینجا هستیم برای حل همین مشکل های ریز و درشت و از چیزی هم فرار نکرده و نمیکنیم
شاید فرصت کم باشه و زمان بر باشه رفع این سوء تفاهم ها ولی بالاترین اراده رو برای حلشون مسلما داریم
این موارد ناچیز چیزی نیست خودمون و چند نفر دیگه رو بخواییم ناراحت کنیم یا به دردسر بندازیم
مهم اون دستای پشت پردست که اونا هم نباش که زندگی گل و گلستان میشه حال نمیده دیگه :)
ممنونم بابت لطفت به شخص بنده و مجموعمون
انشاالله روزای شاد و خوبی رو پیش رو داشته باشی همیشه

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
اینها را دارید؟حداقل میلی که میفروشید چقدره؟
Dior Homme Christian Dior for men
(دقیقا همینا میخوام) Fahrenheit Le Parfum Christian Dior for men
شنل چنس او تندر Chance Eau Tendre
جان وارواتوس وينتيج
کرید اونتوس
کرید ویرجین ایسلند واتر
مارک جوزف ماین پورهوم
پرفیومز د مارلی پگاسوس ادو پرفیوم
Guerlain L'Homme L'Eau Boisée
Rima XI Carner Barcelona

ايو سن لورن لا نوت ادو تويلت la nuit de l'homme EDT

سلام
وقت بخیر
همشون رو که نه ولی بیشترشو موجود دارم
پیام دادم خدمتتون
امری باشه در خدمتم
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
با سلام خدمت همه دوستان.من دنبال عطر ادکلنهایی مثل چپس,m7سنلرن قدیمیه که شیشش مستطیلی بود,گوچی پرهوم۱,سافاری رالف لرن,میگردم
سلام
والا ادکلن این کارا هم کم یابه چه برسه اسانسشون :)
بعضی ازین کارا موجوده که تو همون تلگرام و وایبر پاسخش رو عرض کردم خدمتتون
سپاس

bocelli

Registered User
لایک‌ها
56
سلام جناب کاظمیان عزیز
شما همیشه نسبت به ما و مجموعمون لطف داشتید طی این چند ساله
بابت کم و کسری های سفارش سال قبل هم مجددا ازتون عذر خواهی میکنم همینجا و مسلما میدونید که اشتباه قبلی از روی عمد نبوده و سعی بر جبران هم شده البته که امیدوارم ازمون به دل نگیرید
مجددا سپاس بابت اظهار نظر و لطفتون
موفق باشی دوست قدیمی
سلام فرزین جان شما لطف دارید من همیشه از خریدم راضی بودم قربان این چه حرفیه مشکل پیش میاد من که از اشنایی با شما بسیار خرسندم اسانس هایی هم که تا الان از شما خریدم از لحاظ پخش بو و ماندگاری واقعا عالی بودن به خود شما هم که ارادت دارم براتون ارزوی موفقیت دارم شب خوش

abolfazl taghie

Registered User
لایک‌ها
43
قربونت ابولفضل جان
اون پیامت رو مبنی بر ارسال مجدد لیست امروز دریافت کردم
انشاالله یکشنبه سفارشت میرسه خدمتت 100%
پوزش بابت تاخیر بسیار طولانی
خوشحالم كه سلامتيتو بدست اوردي
ممنون از لطفت

ghoz6969

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
وقت بخیر
همشون رو که نه ولی بیشترشو موجود دارم
پیام دادم خدمتتون
امری باشه در خدمتم
سپاس
چندتا سوال:
1-فکرکنم دیور هوم چند نوعه .اینی که شما نوشتید همونیه گه خدمتتون عرض کردم؟یعنی Dior Homme Christian
2- تو لیست صفحه اول مارلی پگاسوس را نوشتید اما فعلا موجود ندارید درسته؟
3.ادکلن اصل یا تستر اینها را اگه دارید لطف کنید قیمت بدید
4.اسانس این 2 تا را میتونید برام پیدا کنید؟
Fahrenheit Le Parfum Christian Dior for men
و

ايو سن لورن لا نوت
ممنون که با سعه صدر به همه سوالام جواب میدید

imohem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام و خسته نباشید
من پگاسوس و هیرود از مارلی، هوم اینتنس دیور، اینتر لوده آمواژ (البته مردونش)،شالیمار گرلن و اود وود از تام فورد رو می خواستم قیمت هاشون (هر گرم) و هزینه ارسال به شهرستان چقدر میشه؟

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
درود
سفارش بنده هم رسید !
آقا فرزین خیلی ممنونم !
کیفیت کار ها عالی !
+
اینوکتوس هم خیلی خوبــــه !
ایشاللا برا سفارش بعدی اینوکتوس و ایزی بلو هست تو لیست !
یاعلیـ

سلام رضا جان
خواهش میکنم عزیزم نظر لطفته شما
اینوکتوس که مسلما 1 هفته هم شاید رایحش بمونه و واسه این فصل به خصوص کار خیلی عالی هست
ماشالا ایزی بلو رو هم کلا میپسندی مثه خودم :)

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
چندتا سوال:
1-فکرکنم دیور هوم چند نوعه .اینی که شما نوشتید همونیه گه خدمتتون عرض کردم؟یعنی Dior Homme Christian
2- تو لیست صفحه اول مارلی پگاسوس را نوشتید اما فعلا موجود ندارید درسته؟
3.ادکلن اصل یا تستر اینها را اگه دارید لطف کنید قیمت بدید
4.اسانس این 2 تا را میتونید برام پیدا کنید؟
Fahrenheit Le Parfum Christian Dior for men
و

ايو سن لورن لا نوت
ممنون که با سعه صدر به همه سوالام جواب میدید

سلام
وقتتون بخیر
چند روزی دسترسی به اینترنت نداشتم
پاسختون رو در پیام خصوصی دادم
امری باشه در خدمتم
سپاس

jaCsaf

Registered User
لایک‌ها
298
سلام فرزین جان شما لطف دارید من همیشه از خریدم راضی بودم قربان این چه حرفیه مشکل پیش میاد من که از اشنایی با شما بسیار خرسندم اسانس هایی هم که تا الان از شما خریدم از لحاظ پخش بو و ماندگاری واقعا عالی بودن به خود شما هم که ارادت دارم براتون ارزوی موفقیت دارم شب خوش

سلام
نظر لطفته عزیزم
هر کاری کردیم از رو انجام وظیفه بوده

بالا