نظر در مورد عطرهایی که خریدم :
اسانس creed aventus :
اولش اصلا ازش خوشم نیومد . به خود فرزین گرامی هم گفتم که ایشون هم گفت پس بفرست برات با عطر دیگه عوض کنم. اما چون کلا زیاد اهل پس فرستادن و تعویض نیستم چنین نکردم . گفتم فوقش صبر میکنم تا فصل گرما اونموقع تستش میکنم شاید نظرم عوض شد! اما بعدش دوباره تستش کردم و این بار مثل دفعهٔ قبل بدم نیومد ! و هر چی بیشتر گذشت دیدم انگار داره خوشم میاد
امروز هم چند پافش رو بر روی لباسم اسپری کردم و از همون نوت ابتدایی به نظرم رسید از بوش خوشم میاد ! البته اینم بگم که عطرش رو نداشتم و حتی تا حالا بو نکردم و از روی تعاریفی که ازش شنیدم اقدام به خریدش کردم. اما اسانسش کمی خنک میزنه و البته شیرین. اگر خریدید و خوشتون نیومد کمی بهش زمان بدید. شاید هم اون خوش نیومدن ابتدایی بنده ، بدلیل قاطی شدن بوی اون با بوی سایر اسانس های داخل بسته بوده . الله اعلم !
اضافه کنم که این اسانس پخش بوی کمی داره. پنج ساعت پیش سه پاف اسپری کردم روی لباسم و الان باید لباس رو بگیرم نزدیک بینی تا رایحهشو استشمام کنم.
این رو ۵۰ میلی لیترشو خریدم و راضیم در کل.
اسانس chanel bleu de chanel :
این رو بوشو میدونستم و اسانسش هم به محضی که بو کردم شناختم. البته همین که بوشو شناختم گذاشتمش کنار تا سر فرصت ازش استفاده کنم. چون دیگه نیازی به تستش نبود و امتحانشو قبلا پس داده
فقط اضافه کنم که از بوی شانل خوشم میاد. با این اوصاف نمیدونم پخش بو و ماندگاریش چقدره.
از شنل هم ۵۰ میل خریدم.
اسانس Fierce Abercrombie & Fitch :
وقتی غلطکشو مالیدم روی دستم و بو کشیدم منو برد به حدود ۱۰-۱۵ سال پیش! یک عدد hugo boss selection از ینگه دنیا برام اورده بودند که fierce به نظرم (به مشامم
) دقیقا همون بو رو میده. یک عطر خنک و تند. مشخصات سلکشن هوگو باس رو بخونید انگار در مورد fierce خوندید. (البته به نظر من
) در کل عطر خوبیه. من هم اینجور بوها رو معمولا خوشم میاد ازشون. علی رغم تندی ، سنگین نیستند که اذیت کنند . (بنده از بوهای سنگین بیزارم.) البته هوگو باس مربوطه عطری نیست که عاشقش بشید و این رو به درستی در fragrantica میشه متوجهش شد و بیشتر دوستدارش میشید تا عاشقش! اما نمیدونم چطور خیلیا عاشق fierce شدند ؟ اگر کسی عاشق fierce شد ، متعاقبا باید عاشق سلکشن هوگو باس هم بشه !!!
و البته لازم به ذکره که پخش بوش حداقل با چند دوری که غلطک رو روی دستم چرخوندم خوب به نظر نمیاد. ماندگاریشو نمیدونم اما اون هم گمون نکنم دندونگیر باشه.
اسانس Tom ford velvet orchid :
این عطر برای خانمهاست. پمپ ظرف پلاستیکیش مقداری بیش از حد پس داده بود و چون پخش بوی بالایی هم داره ، بستهٔ عطرها رو بوی این برداشته بود !!! و هر عطری رو میومدم تست کنم به نظرم میومد همین بو رو میده و کلی تو ذوقم زده بود ! و فکر میکردم سرم کلاه رفته
) اما وقتی ارکید رو از سایر عطرها جدا کردم و هر کدوم رو جداگانه تست کردم دیدم اشتباه میکردم . همونطور که به خود فرزین عزیز هم گفتم تا حد زیادی از بوی اون خوشم نیومد و عجیب دوستش ندارم و به نظرم بدترین بوئیه که در عمرم به مشامم خورده !!! برای عزیزی گرفته بودم که ایشان هم اصلا خوششون نیومد . از اول تا آخر هم یک بوی بد یک آدامس بد بو رو میده. عجیبه که در سایت مرجع فرگرنتیکا اونقدر طرفدار داره .
تام فورد tuscan leather :
یک کلام از بوی خوشم نیومد. البته نه اینکه مثل ارکید بدبو باشه بلکه من از بوش خوشم نیومد. اهل منزل گفتن بوش خوبه. مدتی بعد از قرار گرفتنش روی پوست دستم ، دیدم بوی یک بنده خدایی رو میده که هیچ وقت از بوش خوشم نیومده بود و همیشه فکر میکردم این چه بوئیه این میده ؟! نگو بوی عطرش بوده
)))
اسانس بلک افغان :
عطر گرمیه و ماندگاری زیادی هم داره به نظرم . اهل منزل هم از رایحهش خوششون اومد. اما از اون بوهایی نیست که من دوست داشته باشم.
اسانس Nasomatto blamage :
بوش یه جورایی منو یاد عطر مشهدیای خودمون انداخت
) ممکنه اشتباه کنم. اما چیزی بود که به نظر من رسید!
از بین این دو اسانس مشابه بلک افغان و بلاماژه ، اسانس شبه بلک افغان رو ترجیح میدم . اما چیزی نیست که بخوام زیادشو بخرم و استفاده کنم. در حد تست کافی بود.
چند اسانس دیگه هم هست که اگر فرصت شد و صاحب تاپیک ناراحت نشد میام دربارهٔ اونها هم مینویسم. البته مشخصه که تخصصی نمینویسم و زیاد نمیتونم بوها رو از هم تمییز بدم . در حد وسع خودم نوشتم .
در کل چیزی که از مطالب بالا مشخص میشه اینه که من از بوهای سنگین (چجوری توصیف کنم ؟ بگم بوهایی که خیلی بو میدن به نظرم بهتره
رایحه هایی مثل توسکان لدر و بلک افغان و بلاماژه ) خوشم نمیاد که اغلب هم گرم هستند . با این توصیف کارساز! اگر کسی توضیحات من رو خوند حتما اینمورد رو در نظر بگیره تا در انتخابش اشتباهی صورت نگیره. چون ممکنه همونطور که در صفحات دیگه مشخصه خیلیها از این جور بوها خوششون بیاد. مثلا در صفحات تاپیک دیدم طرفدارای بلک افغان کم نبودند . اما بنده با این بوها میونه ای ندارم. بخصوص که سردردی! هم هستم و این بوها اذیتم میکنه.