• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

love over

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
227
شرایط خرید یک ساله لطفا

lurenzo

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
لطفا شرايط خريد Eset Smart Security 8 (B6 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 42000 تومان را ارسال كنيد.

oggyoggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و ادب.لطفا" شرایط خرید kaspersky one رو ارسال کنید.سوالی هم داشتم آیا این لایسنس روی محصول جدید کاسپر اسکای یعنی kaspersky total security کار میکنه?باتشکر

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با عرض سلام و ادب.لطفا" شرایط خرید kaspersky one رو ارسال کنید.سوالی هم داشتم آیا این لایسنس روی محصول جدید کاسپر اسکای یعنی kaspersky total security کار میکنه?باتشکر

سلام

شرایط ارسال شد. خیر، لطفا جهت مشاهده محصولاتی که از لایسنس مولتی دیوایس (کسپرسکی وان) پشتبانی میشوند به این لینک مراجعه فرمایید.

مؤفق باشید

oggyoggy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از پاسخگویی سریع شما.اگر محصول جدید کاسپراسکای یعنی kaspersky total security تک کاربره موجود میباشد لطفا" قیمت را اعلام بفرمایید.

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با تشکر از پاسخگویی سریع شما.اگر محصول جدید کاسپراسکای یعنی kaspersky total security تک کاربره موجود میباشد لطفا" قیمت را اعلام بفرمایید.

خواهش می کنم، کسپرسکی توتال سکیوریتی فقط 3 کاربره موجود میباشد.

مؤفق باشید

lurenzo

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
مبلغ ٤٢ هزار تومن بابت Eset Smart Security 8 (B6 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 42000 تومان پرداخت و مشخصات ارسال پ خ گرديد.

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام
مبلغ ٤٢ هزار تومن بابت Eset Smart Security 8 (B6 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 42000 تومان پرداخت و مشخصات ارسال پ خ گرديد.

سلام

ارسال شد.

مؤفق باشید

Amir_Ariamehr2003

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
قیمتها هموناییه که پست اول هست؟؟؟
راستش میخواستم هم راهنمایی کنید واسه یه سیستم لبتاب خونگی کدوم رو سفارش بدم بهتره
به صورت کلی خودتون راهنمایی کنید چیکار کنم بهتره و شرایط رو واسم بفرستید

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
قیمتها هموناییه که پست اول هست؟؟؟
راستش میخواستم هم راهنمایی کنید واسه یه سیستم لبتاب خونگی کدوم رو سفارش بدم بهتره
به صورت کلی خودتون راهنمایی کنید چیکار کنم بهتره و شرایط رو واسم بفرستید

با سلام

بله، قیمت و شرایط محصولات در پست اول تاپیک موجود میباشد. تمامیه محصولات قرار گرفته جزو برترین آنتی ویروسهای موجود میباشند.

در وهله نخست بشما پیشنهاد استفاده از محصولات کسپرسکی و همچنین اف سکیور داده می شود.

شرایط ارسال شد.

مؤفق باشید

markus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز لطفاً شرایط خرید محصولات رو برای من ارسال کنید:
Kaspersky Pure (Total Security) 2015 (A12 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 105000 تومان

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز لطفاً شرایط خرید محصولات رو برای من ارسال کنید:
Kaspersky Pure (Total Security) 2015 (A12 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 105000 تومان

با سلام

ارسال شد.

مؤفق باشید

markus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز دو سوال:
1- این لایسنس Kaspersky Total Security 2015 روی Kaspersky Pure 2 یا 3 قبلی جواب میده؟ چون یکی از سیستم ها Kaspersky Pure قبلی رو دارم، یا فقط روی 2015 که اسمش تغییر کرده جواب میده؟
2- این لایسنس Kaspersky Total Security 2015 آیا Multi-Device هست؟

Last edited:
بالا