• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز دو سوال:
1- این لایسنس Kaspersky Total Security 2015 روی Kaspersky Pure 2 یا 3 قبلی جواب میده؟ چون یکی از سیستم ها Kaspersky Pure قبلی رو دارم، یا فقط روی 2015 که اسمش تغییر کرده جواب میده؟
2- این لایسنس Kaspersky Total Security 2015 آیا Multi-Device هست؟

سلام

1. بله، امکان فعال سازی لایسنس روی هر دو نسخه ذکر شده است.

2. خیر، نام محصول کسپرسکی پیور نسخه 3.0 میباشد و امکان آپگرید به محصول کسپرسکی توتال سکیوریتی را دارد.

مؤفق باشید

cinohee

Registered User
لایک‌ها
49
مازندران قائمشهر خیابان بابل کوی دستوریان
Kaspersky Anti-Virus 2015 (A9 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 45000 تومان
سلام من همکار هستم اگه کمتر از یک سال هم دارید 1 لیسانس ارسال کنید
قیمت را هم پخ کنید و کمترین قیمت

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
Kaspersky Anti-Virus 2015 (A9 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 45000 تومان
سلام من همکار هستم اگه کمتر از یک سال هم دارید 1 لیسانس ارسال کنید
قیمت را هم پخ کنید و کمترین قیمت

سلام

شرایط ارسال شد.

مؤفق باشید

mehrfar

Registered User
لایک‌ها
30
یک عدد لایسنس سه کاربره کسپر پیور سه کاربره خریداری و بدون مشکل تایید شد.ممنون

markus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام مبلغ 48000 تومان برای لایسنس زیر واریز شد:
Kaspersky Internet Security 2015 (A1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 48000 تومان

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام مبلغ 48000 تومان برای لایسنس زیر واریز شد:
Kaspersky Internet Security 2015 (A1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 48000 تومان

سلام

ارسال شد.

مؤفق باشید

DR_MOOSAVI

Registered User
لایک‌ها
5
شرایط خرید لطفا

تو انتخاب هم شک دارم تو کسپر ها

markus

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از شما لایسنس Kaspersky Internet Security 2015 دریافت و به راحتی اکتیو شد.

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
دوست گرامی اگر این ورژنی از kaspersky internet security 2015 multi-device که تو خود سایت kasper میاره و مینویسه که تا ۵ دستگاه رو ساپورت میکنه بخوام کدوم ورژن شما میشه؟
مرسی

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
دوست گرامی اگر این ورژنی از kaspersky internet security 2015 multi-device که تو خود سایت kasper میاره و مینویسه که تا ۵ دستگاه رو ساپورت میکنه بخوام کدوم ورژن شما میشه؟
مرسی
سلام

محصول زیر میباشد.

Kaspersky Internet SecurityMulti-Device 2015 (A8 بصورت اوریجینال برای 5 دستگاه بمدت 1 سال 139000 تومان

مؤفق باشید

Mr.World.Wide

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید
این لایسنس ها اورجینال هستند و در سایت خود کسپر اسکای ثبت نام میشند به نام ایمیل خودم؟؟؟؟
چرا اینقدر قیمتشون پایین هستن؟؟؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام و خسته نباشید
این لایسنس ها اورجینال هستند و در سایت خود کسپر اسکای ثبت نام میشند به نام ایمیل خودم؟؟؟؟
چرا اینقدر قیمتشون پایین هستن؟؟؟

با سلام

بله، تمامیه محصولات قرار گرفته اوریجینال بوده و امکان ثبت لایسنس در سایت سازنده محصول مربوطه را دارند.

دوست گرامی در این مورد قبلا توضیح داده شده است.

به هر حال هر شرکت و فروشگاهی برای عرضه محصولات خود بهره ای را در نظر گرفته که سهم ما سود کمتر در فروش محصولات میباشد البته میزان این سود میتواند به عوامل مختلف دیگری منجمله عدم پرداخت هزینه های اضافی حمل و نقل، عدم پرداخت مالیات، انجام خرید مستقیم و دریافت محصولات بدون واسطه از نمایندگان فروش خارج از کشور و در نهایت حذف اجرت افراد واسطه مرتبط باشد که تمامیه موارد ذکر شده برای ما صادق بوده است.

مؤفق باشید

sada1

Registered User
لایک‌ها
42
برای محصولات پلان A اگر به دلایلی سیستم عامل در طول سال زیاد عوض شود بدون افزودن قطعات جدید باعث از کار افتادن ان میشود یا محدودیتی وجود ندارد؟
برای اپدیت محصولات اگر ای پی ثابت نباشد استفاده از چیز پی ان و ای پی ایران باعث بلوک شدن آن میشود ؟

Benygh

Registered User
لایک‌ها
9
فرق این دو چیه دقیقا ؟

برداشت من اینه که، هر کدوم از Multi Device هارو میشه همزمان روی چند دستگاه (غیر از ویندوز) استفاده کرد اما معمولی ها رو نمیشه. درسته ؟

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 (A8 بصورت اوریجینال برای 5 دستگاه بمدت 1 سال 139000 تومان
Kaspersky Internet Security 2015 (A4 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال 120000 تومان

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
برای محصولات پلان A اگر به دلایلی سیستم عامل در طول سال زیاد عوض شود بدون افزودن قطعات جدید باعث از کار افتادن ان میشود یا محدودیتی وجود ندارد؟
برای اپدیت محصولات اگر ای پی ثابت نباشد استفاده از چیز پی ان و ای پی ایران باعث بلوک شدن آن میشود ؟

با سلام

پاسخ سؤال نخست شما در شرایط محصولات در پست اول تاپیک همانند زیر اعلام شده است.

14. اگر کاربری پس از فعال کردن لایسنس نیاز به تغییراتی از قبیل تعویض ویندوز کامپیوتر خود داشته باشد و در هر مقطع زمانی که از اعتبار لایسنس سپری شده باشد براحتی و بدون مشکلی قادر به انجام آن بدون محدودیت تعداد دفعات خواهد بود و مجدداً میتوان لایسنس را روی ویندوز جدید فعال سازی کند.

پاسخ سؤال دوم شما: خیر، مشکلی ندارد.

مؤفق باشید

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
فرق این دو چیه دقیقا ؟

برداشت من اینه که، هر کدوم از Multi Device هارو میشه همزمان روی چند دستگاه (غیر از ویندوز) استفاده کرد اما معمولی ها رو نمیشه. درسته ؟

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 (A8 بصورت اوریجینال برای 5 دستگاه بمدت 1 سال 139000 تومان
Kaspersky Internet Security 2015 (A4 بصورت اوریجینال برای 5 کامپیوتر بمدت 1 سال 120000 تومان

سلام

شما تنها با خرید یک لایسنس محصول مولتی دیوایس توانایی استفاده از محصولات نظیر کسپرسکی اینترنت سکیوریتی، کسپرسکی سکیوریتی برای مک، کسپرسکی اینترنت سکیوریتی برای آندروید را خواهید داشت. از اینرو کاربرانی که حامل چندین دستگاه دیجیتال از قبیل رایانه های شخصی، دستگاه های مکینتاش، اسمارت فون ها و تبلت آندرویدی هستند و نیازمند تأمین امنیت آنها در برابر حملات سایبری بوده اند تنها با تهیه یک لایسنس کسپرسکی مولتی دیوایس، قادر به محافظت از دستگاه های نامبرده خواهند بود. در نتیجه بهترین گزینه برای برآورده کردن نیازهای حفاظتی مصرف کنندگانی که از دستگاه های دیجیتال گوناگون بهرمند هستند استفاده از محصول امنیتی تقدیر شده لابراتوار کسپرسکی یا همان مولتی دیوایس است چرا که باعث جلوگیری از خرید لایسنس های مجزا و صرفه جوی در هزینه شما برای دستگاه های مختلفتان می شود. لطفا جهت دانلود محصولاتی که از لایسنس مولتی دیوایس پشتبانی میشوند به این لینک مراجعه فرمایید.

برای مثال ، با Kaspersky Multi-Device (برای 3 دستگاه) قادر خواهید بود:
  • دسکتاپ خانگی تان، به علاوه لپ تاپ و یک تلفن هوشمند یا
  • یک تبلت، یک تلفن هوشمند و یک دستگاه مکینتاش یا
  • دو دسکتاپ خانگی و یک اسمارت فون
و یا به هر گونه ی دیگری که شما نیازمندید استفاده و محافظت کنید

ولی در صورت تهیه لایسنس مجزای کسپرسکی اینترنت سکیوریتی فقط قابلیت استفاده روی کامپیوتر (دسکتاپ خانگی) را خواهید داشت.

مؤفق باشید

Last edited:

amrsoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جهت خرید لایسنس
Kaspersky Anti-Virus 2015 (A9 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 75000 تومان

شماره حساب خودتون رو ارسال کنید.

بالا