nemesis2005
Registered User
میشه 1 سریال رو روی 2 تا ویندوز یک کامپیتر نصب کنم ؟
اگه ویندوزم رو عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟
میشه 1 سریال رو روی 2 تا ویندوز یک کامپیتر نصب کنم ؟
آقا ممنون دستتون درد نکنه. لایسنس درست درسته. فقط یه سوال دارم. من وقتی می خوام به صورت دستی آنتی ویروس رو آپدیت کنم، یه پیغامی میده میگه License Verification Faild. البته زمانی که به صورت آزمایشی استفاده میکردم هم این مشکل رو داشتم. اگه میشه بگید چطور می تونم به صورت دستی آپدیت کنم و این ایراد هم به وجود نیاد؟!
پاسخ شما ارسال گردید
من از شما 13 تومانش خریدم و لطف کردید لایسنس برام میل کردید اما من نتونستم به نسخه 2011 لایسنس بدم
یه شماره تماس ام دادید که هر چی زنگ می زنم جواب نمیدید لطفا بگید من چکار کنم
نسخه 2010 دانلود کنم؟
یعنی روی 2011 کار نمیکنه؟
این activation code از کجا گیر بیارم اخه توی ورژن 2011 که نمیشه دستی فایل کی داد؟
توی تل خواستم بپرسم که جواب ندادید ممنون میشم همینجا جواب بدید
اگه باید عضو کسپر بشم اونجا فایل کی بدم تا activation code به من بده خوب لطفا این توضحات همراه فایل کی میفرستادید و لینک مسقیم ام بدید که بدونم برم کجا عضو بشم
خلاصه ممنون میشم این مشکل بنده رو حل کنید
با سلام
دوست عزیز ما تا جایی که قادر بودیم پاسخگوی تمامی دوستان بودیم تنها تماسی که تا بحال پاسخ نداده شده دو روز گذشته بود که ما در دسترس نبودیم اما شما گفتید هر چه تماس میگیرم پاسخ نمیدید بیان شما مقداری تند بود
کافی بود تنها یک ایمیل یا حداقل یک پیامک با موضوع مشکلتان برای ما ارسال میکردید تا به آن رسیدگی میکردیم تنها ایمیلی که از شما دریافت کردیم درخواست تماس داشتید
شما درخواست کی فایل کرده بودید ما هم به همان طبق که خواستار بودید محصولتون را تحویل دادیم
در آخر پاسخ شما به پست الکترونیکیتان و هم بصورت پیغامی خصوصی ارسال گردید
اگر کوتاهی بود ما را ببخشید
با تشکر
شانس منه که توی همین 2 روز جواب تل هارو نمیدادید
در هر صورت ممنون که سریعا مشکل بنده رو رسیدگی کردید
سلام
آقا اكتيو كد رو هر موقع وارد كنم ، از اون تاريخ حساب ميشه؟
يا از تاريخ خريد از شما؟
يك مورد ديگه من الان با اكتيو كد فعال كردم ، دو ماه بعد بخوام ويندوز رو عوض كنم ، بازم بايد فعالسازي بكنم ؟