• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام
دوستان عزیز در حال حاضر محصولات تک یوزره (یک کاربر) اینترنت سکیوریتی و همچنین آنتی ویروس با قیمت های ویژه از سوی ما ارائه میگردد

فروش استثناییKaspersky Internet Security 2011 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال فقط و فقط 6500 تومان

فروش استثنایی Kaspersky Anti Virus 2011 به صورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر به مدت 1 سال فقط و فقط 5000 تومان

فروش استثنایی Kaspersky Mobile Security 9 به صورت اوریجینال به مدت 1 سال فقط و فقط 4500 تومان

سپاس​

ghanari_ghermez

Registered User
لایک‌ها
6
شرایط خرید 2 تا لایسنس Kaspersky Anti Virus 2011 برای من بفرستید

msnasiri

Registered User
لایک‌ها
1
لطفً قیمت + شماره حساب + شرایط خاصی اگر هست بفرستید

و یک سوال

آیا امکان استفاده از یک key در دو سیستم به صورت غیرهمزمان وجود دارد؟ (مثلاً 4 ماه برای یک سیستم و در صورتی که نیاز شد 6 ماه بعد در سیستم دیگر استفاده شود (بدلیل تعویض آنتی ویروس در سیستم اول)

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
لطفً قیمت + شماره حساب + شرایط خاصی اگر هست بفرستید

و یک سوال

آیا امکان استفاده از یک key در دو سیستم به صورت غیرهمزمان وجود دارد؟ (مثلاً 4 ماه برای یک سیستم و در صورتی که نیاز شد 6 ماه بعد در سیستم دیگر استفاده شود (بدلیل تعویض آنتی ویروس در سیستم اول)

با سلام
دوست عزیز بلی، اگر کاربر بصورت مجاز از جواز محصول استفاده کند مشکلی پیش نخواهد آمد برای نمونه اگر شما لایسنس تک کاربره داشته باشید و آنرا برای 6 ماه روی کامپیوتر خود فعال فرمایید و سپس بر حسب نیاز بخواهید کد را از روی کامپیوتر اول حذف کنید و سپس روی لپ تاپ شخصیتان مجدداً اکتیو کنید مشکلی پیش نخواهد آمد اما در غیر اینصورت اگر کاربری در یک زمان جواز را بروی دو کامپیوتر متفاوت استفاده کند لایسنس باطل خواهد شد.

ارسال گردید

saeedonline2008

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
واقعا كار اقا ميلاد حرف نداره
من حدود 30 تا لايسنس از ايشون گرفتم
پشتيبانيشون كه حرف نداره خودشونم كه كارشون درسته

MobileTools

Registered User
لایک‌ها
12
لطفا شرایط و شماره حساب و ... برای :
KIS 2010 یک و سه کاربر رو ارسال کنید.

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
من یک سه کاربره یکساله میخوام
لطفا شرایز رو برام پ خ کنید

AlgoBits

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای من هم لطفا شرایط رو پ.خ کنید.​

MahanAir

Registered User
لایک‌ها
0
لاسنس دریافت شد خیلی عالی بود

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به جاي اينكه دعوا كنيد يكم صبور باشيد
اگه اين همشهري ما محصولاتش واقعي باشه و از سايت شركت خريده باشه تا چند ماه ديگه مشخص ميشه كه آيا تا 1 سال work ميكنن يا نه
ايشالا هم اصلي هستن
البته صحبت هاي اون دوستمون يه جورايي وجود داره
اخه هست جاهايي كه بصورت دزدي هر لايسنس رو 1 دلار ميفروشن اما بعد از مدتي ديگه كار نميكنن.
من هيچ نظري در مورد محصولات اين دوستمون ندارم و ايشالا 2 سال كار كنن.
بهتره پيش قضاوت نكنيم و صبور باشيم ببينيم خدا چي ميخواد

saeedonline2008

Registered User
لایک‌ها
0
والا به خدا من این بحث ها را فقط در این انجمن می بینم کسی یه تاپیک فروش را ه می اندازه و یک سری دوستان دقیقا دنبال این هستند که یه نکته ای را علم کنند و باعث اعصاب خوردی فروشندگان بشند من تا حدی به دوستان حق میدن محتاط باشند ولی این محتاط بودن گاهی وقت ها باعث اتهام میشه که اصلا درست نیست اگر خود شما دوستان تاپیکی بزنید و یه محصولی را بفروشید ایا حاضرید منبع خرید خود را لو بدهید صدالبته خیر پس چه انتظاری دارین که این دوست بگه محصولاتش را از کجا می خره دوستان می تونند با استفاده از عقل و حساب و کتاب و پرس و جو از کسانی که خرید کردند به این موضوع پی ببره و یا خرید می کنه یا نه دیگه این بحث ها واقعا درست نیست دوستان
امیدوارم دیگر هیچ موقع شاهد این بحث ها نباشیم

ali.kolahdoozan

Registered User
لایک‌ها
70
ببینید علت اصلی ارزون بودن اینها اینه که باید مثلا ظرف 20 روز یا حالا اندکی کم و زیاد active بشه . عملا اینها یک سری Gift یا مشابه اینهاست . اما لایسنسهای اصلی که الان مثلا در ایران هست با جعبه و .... 5سال دیگه هم active کنی درست کار میکنه . پس بیخودی گیر ندید چرا ارزونه .

البته من خودم 15 روز پیش از کسی در همین فرم 20 تا خریدم همش الان Block شده . اگر جوابگو نبود دستش را رو میکنم به زودی .

اما لایسنسهای ایشون فعلا که درست بوده و صدای کسی در نیومده . پس مرطب دنبال علت ارزونی و شک داشتن نباشید

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
الان 2 ماه گذشته و آنتی ویروس داشت خوب کار می کرد ولی ویندوز رو عوض کردم و حالا پیغام میده که :

Activision Code Is invali for This region

مشکل از کجاست ؟

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
من محض اطلاع ( نه دفاع ) فقط اینو بگم که من یک لایسنس 100 روزه از ایشون گرفتم و تا الان بدون مشکل کار کرده و الانم 40 روزش مونده !!!

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
الان 2 ماه گذشته و آنتی ویروس داشت خوب کار می کرد ولی ویندوز رو عوض کردم و حالا پیغام میده که :

Activision Code Is invali for This region

مشکل از کجاست ؟

با سلام
دوست گرامی جواز محصول شما به هیچ وجح مشکلی ندارد وفقط نیاز به آموزش فعال سازی محصولتان دارید که برایتان ارسال گردید شد

دوستان همانگونه که اعلام کردیم محصولات دوره قبل از کشور هند و انگلستان تهیه میشد محصولات کشور هند برای فعال سازی مجدد نیاز به آموزش دارند اکثر فروشندگان مجاز کسپرسکی محصولات را از کشور هند تهیه میکنند و برای کاربران آموزش فعال سازی را ارسال میکنند

پس از آزمایشات و تست های همکارانمان بر آن شدیم محصولات اینترنشنال که با قیمت های بالاتری عرضه میگردند را ارائه رسانی کنیم از این پس مسلماً بدون نیاز به آموزشی در هر نقطه ای از جهان که باشید بسهولت میتوانید محصولات جدید ما را استفاده فرمایید.

در آخر از شما دوست عزیز خواهش میکنم پس از برطرف شدن مشکلتان در تاپیک اظهار بفرمایید

من محض اطلاع ( نه دفاع ) فقط اینو بگم که من یک لایسنس 100 روزه از ایشون گرفتم و تا الان بدون مشکل کار کرده و الانم 40 روزش مونده !!!

دوست عزیز خواهش میکنم، تشکر از لطفتان

مؤفق باشید

Last edited:

nemesis2005

Registered User
لایک‌ها
270
با سلام
دوست گرامی جواز محصول شما به هیچ وجح مشکلی ندارد وفقط نیاز به آموزش فعال سازی محصولتان دارید که برایتان ارسال گردید شد

دوستان همانگونه که اعلام کردیم محصولات دوره قبل از کشور هند و انگلستان تهیه میشد محصولات کشور هند برای فعال سازی مجدد نیاز به آموزش دارند اکثر فروشندگان مجاز کسپرسکی محصولات را از کشور هند تهیه میکنند و برای کاربران آموزش فعال سازی را ارسال میکنند

پس از آزمایشات و تست های همکارانمان بر آن شدیم محصولات اینترنشنال که با قیمت های بالاتری عرضه میگردند را ارائه رسانی کنیم از این پس مسلماً بدون نیاز به آموزشی در هر نقطه ای از جهان که باشید بسهولت میتوانید محصولات جدید ما را استفاده فرمایید.

در آخر از شما دوست عزیز خواهش میکنم پس از برطرف شدن مشکلتان در تاپیک اظهار بفرمایید

دوست من ! مشکلم با راهنمایی شما حل شد.ولی نمیدونم چرا زمان باقی برای منقضی شدن سریال من 1 ماه اضافه شده.

الان 327 روز مونده در حالی که باید زیر 300 روز باشه

بالا