سلام
میخواستم ببینم که کسپر پیور تک کاربره هم دارید یک ساله؟ واگربله قیمتش چنده؟
وهمین طور اواست اینترنت سکوریتی هم ایا دارید؟
ممنون
ممنون
منم یه GA2 میخوام لطفا شرایط رو ارسال کنید
شماره کارت باشه بهتره میخوام انلاین پرداخت کنم .
سلام
من محصول زیر رو می خوام
"Kaspersky Internet Security 2012 "GA1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 14000 تومان
چه کاری بایستی انجام بدم ؟
درود جناب اسکندری
من یک لایسنس c1 دیگر احتیاج دارم لطفا دوباره شرایط رو برایم ارسال کنید ( لطفا شماره حساب جهت واریز مستقیم از بانک رو هم لطف بفرمایید)
سپاس
سلام دوست عزیز!
میخواستم بدونم فرق C1 و A1 چیه؟؟؟ و برای کصرف شخصی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
با سلام
دوست عزیز تمامی توضحیات در بالا آورده شده مهمترین تفاوت مابین این دو گروه، یک در زمان فعال سازی لایسنس میباشد بطوریکه اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس از سری A کند مانعی برای نگه داشتن لایسنس خود ندارد و قادر به فعال کردن آن در زمان مورد نیاز خواهد بود اما بلعکس آن در سری C شما باید ظرف مدت 7 روز پس از دریافت لایسنس از سوی ما آنرا استفاده کنید در غیر اینصورت در زمان ذکر شده لایسنس اکتیو خواهد شد و مدت اعتبار جواز روز بروز کم خواهد شد
مورد دوم تفاوت فعال سازی لایسنس در سری A به نسبت C میباشد گروه اول بدون نیاز به تغییر هرگونه آیپی از سوی کاربر برای اکتیو نمودن لایسنس میباشند و در گروه آخر یعنی C باید از یک اکانت چیز پی ان برای اکتیو نمودن سریال استفاده کرد
در ضمن جای ذکر است که خیلی از دوستان بدلیل صحبتهایی که شده تصور می کنند اگر در زمان احتیاج، اقدام بخرید محصولات سری C فرمایند ممکن است محصول خریداری شده آنها از کیفیت مناسبی برخودار نبوده و در نهایت لایسنس آنها با مشکلاتی روبرو گردد تنها جهت اطلاع به این دسته از کاربران همانند گفتهای قبلی خود باید اعلام داشت که دسته بندی این محصولات فقط بموجب انتخاب بهتر محصولات از سوی یک کاربر خانگی و یا یک فروشنده نیز در نظر گرفته شده که این امر باعث رفع نیاز بسیاری از دوستان خواهد شد و تمامی محصولات از کیفیت خوبی برخوردار میباشند
همچنین باید توجه داشت همین محصولات در سال های قبل در این تاپیک بدون مشکلی به دوستان بسیاری خدمت رسانی شده است
لطف کنین شماره کارت خودتونو برام بفرستید!(ترجیحا ملی باشه که همین الآن براتون ارسال کنم)