• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

Gripen

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
میخواستم ببینم که کسپر پیور تک کاربره هم دارید یک ساله؟ واگربله قیمتش چنده؟
وهمین طور اواست اینترنت سکوریتی هم ایا دارید؟
ممنون

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون
منم یه GA2 میخوام لطفا شرایط رو ارسال کنید
شماره کارت باشه بهتره میخوام انلاین پرداخت کنم .

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
من محصول زیر رو می خوام

"Kaspersky Internet Security 2012 "GA1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 14000 تومان

چه کاری بایستی انجام بدم ؟

ezrael

Registered User
لایک‌ها
2
Kaspersky Internet Security 2012 (B2 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 23000 تومان

من هم 2 تا از این میخوام..............قیمت شما نسبت به دوستان دیگه خیلی پایین تره میشه بفرمایید چرا؟؟و چه فرقی میکنه

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
میخواستم ببینم که کسپر پیور تک کاربره هم دارید یک ساله؟ واگربله قیمتش چنده؟
وهمین طور اواست اینترنت سکوریتی هم ایا دارید؟
ممنون

سلام
دوست عزیزم در حال حاضر خیر ولی در روزهای آینده محصولات را بیشتر خواهیم کرد

خیر، ما تنها ریزلر محصولات کسپرسکی هستیم

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
من محصول زیر رو می خوام

"Kaspersky Internet Security 2012 "GA1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 14000 تومان

چه کاری بایستی انجام بدم ؟

سلام
توضیحات ارسال شد

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
داداش PURE اضافه کردی یه ندا به ما بده

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
ممنون بدون مشکل نصب شد
توی سایت کسپر هم با موفقییت ثبت شد
سرویس خریداری شده A2 بود .
هرچند بار دوم بود از ایشون خرید می کردم .. پارسال هم خریده بودم چند روزی بود تموم شده بود .

Capture2.JPG

Last edited:

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
درود
لایسنس جدید در ادامه لایسنس سال گذشته اکتیو شد
باسپاس از جناب اسکندری

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116

Last edited:

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید دوست من یه سوال!
چطور اطمنینان داشته باشیم که لایسنس ها اصلیه؟چون همونطور که می دونید خیلی لایسنس ها هستند که اصلی اند اما کارایی لازم رو ندارند و مانند لایسنس اصلی به خوبی عمل نمی کنند حالا شما چطور اطمنینان می دهید که اصلی اند؟
ببخشید که پرسیدما اما فکر کنم سوال خیلی ها باشه!

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
تا گفتیم شرایط قیمت بردی بالا:(

Last edited:

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
درود جناب اسکندری
من یک لایسنس c1 دیگر احتیاج دارم لطفا دوباره شرایط رو برایم ارسال کنید ( لطفا شماره حساب جهت واریز مستقیم از بانک رو هم لطف بفرمایید)
سپاس

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
بنده چند هفته پیش یک 3 کاربره گرفتم از ایشون، و تازه اکتیو کردمشون. کاملا عین همون چیزی که گفته بودن، 365 روز از تاریخ استارت.

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
درود جناب اسکندری
من یک لایسنس c1 دیگر احتیاج دارم لطفا دوباره شرایط رو برایم ارسال کنید ( لطفا شماره حساب جهت واریز مستقیم از بانک رو هم لطف بفرمایید)
سپاس

با سلام
شرایط ارسال شد

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز!
میخواستم بدونم فرق C1 و A1 چیه؟؟؟ و برای کصرف شخصی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز!
میخواستم بدونم فرق C1 و A1 چیه؟؟؟ و برای کصرف شخصی کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟

با سلام
دوست عزیز تمامی توضحیات در بالا آورده شده مهمترین تفاوت مابین این دو گروه، یک در زمان فعال سازی لایسنس میباشد بطوریکه اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس از سری A کند مانعی برای نگه داشتن لایسنس خود ندارد و قادر به فعال کردن آن در زمان مورد نیاز خواهد بود اما بلعکس آن در سری C شما باید ظرف مدت 7 روز پس از دریافت لایسنس از سوی ما آنرا استفاده کنید در غیر اینصورت در زمان ذکر شده لایسنس اکتیو خواهد شد و مدت اعتبار جواز روز بروز کم خواهد شد
مورد دوم تفاوت فعال سازی لایسنس در سری A به نسبت C میباشد گروه اول بدون نیاز به تغییر هرگونه آیپی از سوی کاربر برای اکتیو نمودن لایسنس میباشند و در گروه آخر یعنی C باید از یک اکانت چیز پی ان برای اکتیو نمودن سریال استفاده کرد. لطفا جهت مشاهده و اطلاع از دیگر شرایط محصولات به پست اول مراجعه فرمایید.

در ضمن جای ذکر است که خیلی از دوستان بدلیل صحبتهایی که شده تصور می کنند اگر در زمان احتیاج، اقدام بخرید محصولات سری C فرمایند ممکن است محصول خریداری شده آنها از کیفیت مناسبی برخودار نبوده و در نهایت لایسنس آنها با مشکلاتی روبرو گردد تنها جهت اطلاع به این دسته از کاربران همانند گفتهای قبلی خود باید اعلام داشت که دسته بندی این محصولات فقط بموجب انتخاب بهتر محصولات از سوی یک کاربر خانگی و یا یک فروشنده نیز در نظر گرفته شده که این امر باعث رفع نیاز بسیاری از دوستان خواهد شد و تمامی محصولات از کیفیت خوبی برخوردار میباشند
همچنین باید توجه داشت همین محصولات در سال های قبل در این تاپیک بدون مشکلی به دوستان بسیاری خدمت رسانی شده است

Last edited:

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
دوست عزیز تمامی توضحیات در بالا آورده شده مهمترین تفاوت مابین این دو گروه، یک در زمان فعال سازی لایسنس میباشد بطوریکه اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس از سری A کند مانعی برای نگه داشتن لایسنس خود ندارد و قادر به فعال کردن آن در زمان مورد نیاز خواهد بود اما بلعکس آن در سری C شما باید ظرف مدت 7 روز پس از دریافت لایسنس از سوی ما آنرا استفاده کنید در غیر اینصورت در زمان ذکر شده لایسنس اکتیو خواهد شد و مدت اعتبار جواز روز بروز کم خواهد شد
مورد دوم تفاوت فعال سازی لایسنس در سری A به نسبت C میباشد گروه اول بدون نیاز به تغییر هرگونه آیپی از سوی کاربر برای اکتیو نمودن لایسنس میباشند و در گروه آخر یعنی C باید از یک اکانت چیز پی ان برای اکتیو نمودن سریال استفاده کرد

در ضمن جای ذکر است که خیلی از دوستان بدلیل صحبتهایی که شده تصور می کنند اگر در زمان احتیاج، اقدام بخرید محصولات سری C فرمایند ممکن است محصول خریداری شده آنها از کیفیت مناسبی برخودار نبوده و در نهایت لایسنس آنها با مشکلاتی روبرو گردد تنها جهت اطلاع به این دسته از کاربران همانند گفتهای قبلی خود باید اعلام داشت که دسته بندی این محصولات فقط بموجب انتخاب بهتر محصولات از سوی یک کاربر خانگی و یا یک فروشنده نیز در نظر گرفته شده که این امر باعث رفع نیاز بسیاری از دوستان خواهد شد و تمامی محصولات از کیفیت خوبی برخوردار میباشند
همچنین باید توجه داشت همین محصولات در سال های قبل در این تاپیک بدون مشکلی به دوستان بسیاری خدمت رسانی شده است

پس با این تفاسیر من یه C1 میخوام :)
لطف کنین شماره کارت خودتونو برام بفرستید!(ترجیحا ملی باشه که همین الآن براتون ارسال کنم)

بالا