• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
دورد
لایسنس C1 دریافت و اکتیو شد با سپاس از اقای اسکندری

فقط لطف کنید برای اینکه مشکلاتی پیش نیاد همیشه قیمتهای محصولات را اپدیت کنید
با سپاس

Mamal AmricaE

Registered User
لایک‌ها
2
من یه دونه C1 خریداری کردم! اکتیو شود! 365 روز :)
یه خورده م مشکل داشتم تو اکتیو کردنش آقای اسکندری کمکم کردن! ممنونم از ایشون!

ali0276

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
PURE تک کاربره گروه C دارین؟ البته برای حدود 20 روز دیگه میخام

deldare_ashegh3

Registered User
لایک‌ها
70
من از ایشون خرید کردم سریال نامبر در سریعترین زمان بهم تحویل دادن و کاسپرم با موفقیت اکتیو و بعد هم آپدیت شد جا داره از ایشون به خاطر راهنمایی ها و کمک هایی که بهم کردن تشکر کنم.منکه از خریدم خیلی راضی بودم ، با تشکر

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
PURE تک کاربره گروه C دارین؟ البته برای حدود 20 روز دیگه میخام

با سلام
لایسنسهای اوریجینال کسپرسکی ناب (PURE) همانند محصولات گروه A در حال حاضر موجود میباشند تنها تفاوت محصولات زیر به نسبت کسپرسکی ناب در سری A در نظر گرفته شدن محدودیت زمانی دو هفته برای فعال سازی لایسنس و علاوه بران قیمت مناسبتر برای کاربران خانگی میباشد و دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است

1. برای فعال سازی لایسنس محصول نیاز به هیچگونه تغییر آیپی از سوی کاربر نمیباشد و بدون نیاز به اکانت چیز پی ان میتوان از آن استفاده کرد.
2. قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
3. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند

Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 18000 تومان
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 36000 تومان

Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 2 سال 32000 تومان
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 2 سال 54000 تومان

p30speed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کا سلام لطفا شرایط رو ارسال کنید

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
سلام دوست عزیز
شرایط و شماره حساب رو برای این مورد برام ارسال کنید

لایسنسهای اوریجینال کسپرسکی ناب (PURE) همانند محصولات گروه A در حال حاضر موجود میباشند تنها تفاوت محصولات زیر به نسبت کسپرسکی ناب در سری A در نظر گرفته شدن محدودیت زمانی دو هفته برای فعال سازی لایسنس و علاوه بران قیمت مناسبتر برای کاربران خانگی میباشد و دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است

1. برای فعال سازی لایسنس محصول نیاز به هیچگونه تغییر آیپی از سوی کاربر نمیباشد و بدون نیاز به اکانت چیز پی ان میتوان از آن استفاده کرد.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
درود ،

لطفاً شرایط رو برای Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال ، ارسال کنید.

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز
شرایط و شماره حساب رو برای این مورد برام ارسال کنید

سلام دوست گرامی
شرایط برای شما ارسال گردید

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
درود ،

ممنون از شما. شرایط رو دریافت کردم. فقط یک سوال داشتم :

در صورتی که هارد کامپیوتر رو فرمت کنم یا ویندوز رو عوض کنم آیا باز هم لایسنسی که از شما خریداری می کنم روی همون کامپیوتر قابل استفاده هست یا خیر؟

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
چناب مشکلی نداره من یه لایسنس کسپر ناب 2012 ازتون بگیرم 3 کاربره بعد از اکتیو کردن با خود کسپر مکانبه کنم اگه اورجینال نبود استرداد وجه می کنید؟
ببخشیدا بخاطر اعتماد سازی می گم!
بعد تفاوت کسپر ناب 3 کاربره 36 هزار تومان و کسپر ناب 3 کاربره 55 هزار تومان در چیست؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
درود ،

ممنون از شما. شرایط رو دریافت کردم. فقط یک سوال داشتم :

در صورتی که هارد کامپیوتر رو فرمت کنم یا ویندوز رو عوض کنم آیا باز هم لایسنسی که از شما خریداری می کنم روی همون کامپیوتر قابل استفاده هست یا خیر؟

با سلام
بله مجدداً قادر به استفاده از لایسنس خواهید بود

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
چناب مشکلی نداره من یه لایسنس کسپر ناب 2012 ازتون بگیرم 3 کاربره بعد از اکتیو کردن با خود کسپر مکانبه کنم اگه اورجینال نبود استرداد وجه می کنید؟
ببخشیدا بخاطر اعتماد سازی می گم!
بعد تفاوت کسپر ناب 3 کاربره 36 هزار تومان و کسپر ناب 3 کاربره 55 هزار تومان در چیست؟

با سلام
بله دوست گرامی، در صورتیکه لابراتور کسپرسکی بشما اعلام کند لایسنس تهیه شده از ما غیر مجاز بوده وجه واریزی شما مرجوع خواهد شد

خواهشمندم شرایط هر یک از محصولات را کامل مطالعه فرمایید توضیحات کاملا قابل درک میباشند

تفاوت اصلی مابین کسپرسکی ناب در گروه A و دیگر محصول ذکر شده در مورد زمان فعال سازی لایسنس خریداری شده است کسپرسکی ناب در سری A محدودیتی جهت نگهداری لایسنس برای فعال سازی ندارد و در زمان مورد نیاز، کاربر قادر به استفاده از آن است پس از اکتیو نمودن لایسنس مذکور شما توانایی دریافت اعتبار یک سال (365 روز) کامل را دارا هستید اما محصولات جدید ناب که اعلام کرده ایم بلعکس این موضوع بوده و کابر میبایست طی مدت زمان محدودی (2 هفته) جواز خریداری شده را استفاده کند در غیر اینصورت پس از زمان ذکر شده شاهد کاهش اعتبار زمانی لایسنس خواهید بود

دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است

Last edited:

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
بله دوست گرامی، در صورتیکه لابراتور کسپرسکی بشما اعلام کند لایسنس تهیه شده از ما غیر مجاز بوده وجه واریزی شما مرجوع خواهد شد

خواهشمندم شرایط هر یک از محصولات را کامل مطالعه فرمایید توضیحات کاملا قابل درک میباشند

تفاوت اصلی مابین کسپرسکی ناب در گروه A و دیگر محصول ذکر شده در مورد زمان فعال سازی لایسنس خریداری شده است کسپرسکی ناب در سری A محدودیتی جهت نگهداری لایسنس برای فعال سازی ندارد و در زمان مورد نیاز، کاربر قادر به استفاده از آن است پس از اکتیو نمودن لایسنس مذکور شما توانایی دریافت اعتبار یک سال (365 روز) کامل را دارا هستید اما محصولات جدید ناب که اعلام کرده ایم بلعکس این موضوع بوده و کابر میبایست طی مدت زمان محدودی (2 هفته) جواز خریداری شده را استفاده کند در غیر اینصورت پس از زمان ذکر شده شاهد کاهش اعتبار زمانی لایسنس خواهید بود

دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است

جناب خیلی ممنون بابت صداقت شما!حیلی خوشجالم که فروشندگان صادقی مثل شما داریم!آخه این مجصول جدید کسپرسکی ناب 36 هزار تومان در هیچ کدوم از گروه بندی هاتون در پست اول نیاوردید بخاطر همین متوجه نشدم!
لطفا شرایط رو برام ارسال کنید تا واریز نمایم!ممنون

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
با تشکر از آقای اسکندری
امروز یه کسپر 1 ساله پیور ازشون گرفتم راحت اکتیو شد

بالا