سلام
PURE تک کاربره گروه C دارین؟ البته برای حدود 20 روز دیگه میخام
سلام دوست عزیز
شرایط و شماره حساب رو برای این مورد برام ارسال کنید
لایسنسهای اوریجینال کسپرسکی ناب (PURE) همانند محصولات گروه A در حال حاضر موجود میباشند تنها تفاوت محصولات زیر به نسبت کسپرسکی ناب در سری A در نظر گرفته شدن محدودیت زمانی دو هفته برای فعال سازی لایسنس و علاوه بران قیمت مناسبتر برای کاربران خانگی میباشد و دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است
1. برای فعال سازی لایسنس محصول نیاز به هیچگونه تغییر آیپی از سوی کاربر نمیباشد و بدون نیاز به اکانت چیز پی ان میتوان از آن استفاده کرد.
2. قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
3. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 18000 تومان
درود ،
لطفاً شرایط رو برای Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال ، ارسال کنید.
درود ،
ممنون از شما. شرایط رو دریافت کردم. فقط یک سوال داشتم :
در صورتی که هارد کامپیوتر رو فرمت کنم یا ویندوز رو عوض کنم آیا باز هم لایسنسی که از شما خریداری می کنم روی همون کامپیوتر قابل استفاده هست یا خیر؟
چناب مشکلی نداره من یه لایسنس کسپر ناب 2012 ازتون بگیرم 3 کاربره بعد از اکتیو کردن با خود کسپر مکانبه کنم اگه اورجینال نبود استرداد وجه می کنید؟
ببخشیدا بخاطر اعتماد سازی می گم!
بعد تفاوت کسپر ناب 3 کاربره 36 هزار تومان و کسپر ناب 3 کاربره 55 هزار تومان در چیست؟
با سلام
بله دوست گرامی، در صورتیکه لابراتور کسپرسکی بشما اعلام کند لایسنس تهیه شده از ما غیر مجاز بوده وجه واریزی شما مرجوع خواهد شد
خواهشمندم شرایط هر یک از محصولات را کامل مطالعه فرمایید توضیحات کاملا قابل درک میباشند
تفاوت اصلی مابین کسپرسکی ناب در گروه A و دیگر محصول ذکر شده در مورد زمان فعال سازی لایسنس خریداری شده است کسپرسکی ناب در سری A محدودیتی جهت نگهداری لایسنس برای فعال سازی ندارد و در زمان مورد نیاز، کاربر قادر به استفاده از آن است پس از اکتیو نمودن لایسنس مذکور شما توانایی دریافت اعتبار یک سال (365 روز) کامل را دارا هستید اما محصولات جدید ناب که اعلام کرده ایم بلعکس این موضوع بوده و کابر میبایست طی مدت زمان محدودی (2 هفته) جواز خریداری شده را استفاده کند در غیر اینصورت پس از زمان ذکر شده شاهد کاهش اعتبار زمانی لایسنس خواهید بود
دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است
1. برای فعال سازی لایسنس محصول نیاز به هیچگونه تغییر آیپی از سوی کاربر نمیباشد و بدون نیاز به اکانت چیز پی ان میتوان از آن استفاده کرد.
2. قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
3. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند