• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
جناب نیستین؟

با سلام
دوست عزیز عضر خواهی بنده رو بدلیل تاخیر در پاسخگویم بپذیرید بنده متوجه درخواست شما نشده بودم همچنین شرایط برای شما ارسال گشت

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام
در جهت اعتماد سازی بیشتر و جلب رضایت کاربران و دوستان عزیز در صورت نیاز و تقاضای وی امکان تهیه و ارسال اسکن از برگه جواز یا همان سند محصول خریداری شده شما نیز وجود خواهد داشت

لایسنسهای اوریجینال کسپرسکی ناب (PURE) همانند محصولات گروه A در حال حاضر موجود میباشند تنها تفاوت محصولات زیر به نسبت کسپرسکی ناب در سری A در نظر گرفته شدن محدودیت زمانی دو هفته برای فعال سازی لایسنس و علاوه بران قیمت مناسبتر برای کاربران خانگی میباشد و دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است

1. برای فعال سازی لایسنس محصول نیاز به هیچگونه تغییر آیپی از سوی کاربر نمیباشد و بدون نیاز به اکانت چیز پی ان میتوان از آن استفاده کرد.
2. قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
3. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند

Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 18000 تومان
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 36000 تومان

Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 2 سال 32000 تومان
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 2 سال 54000 تومان

mona_baby

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرق بین pure با سکوریتی در چیه؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
فرق بین pure با سکوریتی در چیه؟

با سلام
دوست عزیز کسپرسکی ناب یک محصول و یک بسته جامع (Total) از ابزارهای امنیتی و بسیار مفید را برخودار بوده و به تفکیک شامل امکاناتی همچون کنترل توسط والدین، بک آپ گیری از داده ها، ابزارهای رمزنگاری داده ها و نرم افزار مدیریت رمزهای عبور نیز مجهز است. همچنین انجام تنظیمات بهینه امنیتی مرورگرهای اینترنتی و سیستم عامل نیز از دیگر ویژگی های این محصول است. در عکس زیر قادر به مقایسه ویژگی هر یک از محصولات خواهید بود.

ndk9pveu7zx4hadrwfg.png

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
من از ایشون یک کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2012 3 کاربره گرفتم که به راحتی اکتیو شد!از ایشون ممنونم چون با صبر و حوصله به تمامی سوالات من پاسخ دادند،فکر کنم حداقل نیم ساعت با هم تلفنی حرف زدیم و بنده رو حسابی شرمنده کردند.
ممنون

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
عزیز شرایط رو واسه C3 بفرستید
ممنون

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
من از ایشون یک کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2012 3 کاربره گرفتم که به راحتی اکتیو شد!از ایشون ممنونم چون با صبر و حوصله به تمامی سوالات من پاسخ دادند،فکر کنم حداقل نیم ساعت با هم تلفنی حرف زدیم و بنده رو حسابی شرمنده کردند.
ممنون

سلام
کاربر گرامی خواهش میکنم، موردی نبود اگر مجدداً سوالی و یا به راهنمایی خاصی نیازمند بودید میتوانید موضوع خود را از طریق پست الکترونیکی و یا شماره تماس ما مطرح فرماید

Last edited:

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
9000 تومنی کجاست ؟؟؟؟؟؟؟

با سلام
دوست عزیز تا چندی پیش محصول C1 با قیمت ذکر شده سرویس دهی می گشت که در حال حاضر بموجب دلایل متعددی منجمله نرخ کاذب دلار و همچنین با در نظر گرفتن منافع مالی ما شرایط محصولات نیز تغییر کرده اند ضمن توجه همیشگی ما و در اولویت قرار دادن شرایط و نیازهای هر یک از کاربران توانسته ایم بهترین محصولات، بهمراه قیمتهای مناسب را برای ایشان به ارمغان آورده باشیم.

Last edited:

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام

درقدم نخست فرا رسیدن عید سعید قربان را به یک یک هموطنان عزیز از صمیم قلب تبریک می گویم و در این راستا خرسندیم به اطلاع کاربران و دوستان عزیز برسانیم به مناسبت 2 عید بزرگ قربان و غدیر، چناچنه در دوره ی زمانی 16 الی 25 آبان ماه جهت خرید هر یک از محصولات اقدام فرمایید سرویس مورد نظر شما با 15 درصد تخفیف ارائه خواهد شد

قیمت تمامی محصولات با حسب کاهش 15 درصدی در پست اول نیز ویرایش گردید

با آرزوی موفقیت و لحظه هایی شاد برای تک تک شما کاربران

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
شرایط خرید رو برای محصول C1 لطف کنید.

DesertRose

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
377
سلام

شرایط c1 رو میخواستم + لینک دانلود محصول

ممنون

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام
در جهت حذف برخی محدودیت ها و فراهم آوردن هر چه بیشتر از نیازهای کاربران و مصارف خانگی و همچنین ارائه خدمات محصولات در سطوح بالاتر نیز تغییرات شایان ذکری در سری محصولات C بوجود آمده است

%100.1 اوریجینال.
2. دارای برگه جواز یا همان سند محصول شما به جهت شناسایی بهتر محصولات اوریجینال. (بند جدید)
3. تمامی لایسنس های فروخته شده از زمان فعال سازی بمدت اعتبار یک سال کامل (365 روز) برای استفاده تضمین و گارانتی شده اند.
4. در صورتیکه لایسنس خریداری شده شما مطابق بنده های ذکر شده در این تاپیک نبوده کاربر توانایی گزارش تفاوت سفارش دریافت نموده را خواهد داشت و در این راستا لایسنس جدید دیگری نیز برای وی فراهم و ارسال خواهد شد.
5. برای فعال سازی لایسنس محصول نیاز به هیچگونه تغییر آیپی از سوی کاربر نمیباشد و بدون نیاز به اکانت چیز پی ان میتوان از آن استفاده کرد. (بند جدید)
6. محصولات ما تنها شامل سریال است و فاقد دیسک نصبی و باکس میباشد دوستانیکه نیاز به فایل نصبی محصولات دارند میتوانند در انتهای توضییحات لینک دانلود نصبی محصولات را دربافت فرمایند.
7. کد فعال سازی هر یک از محصولات پس از تأیید پرداخت شما از طرف بانک ظرف مدت 24 الی 48 ساعت مستقیماً از سوی شرکت کسپرسکی به پست الکترونیکی اعلام شده ارسال خواهد شد. (بند جدید)
8. استفاده کاربر از یک لایسنس بیش از شماره محدودیتهای یک جواز برای تعداد کامپیوتر چیزی جز بلک شدن آن از سوی شرکت کسپرسکی نخواهد دید و فاقد پشتیبانی خواهد بود و به وی لایسنس جایگزین تعلق نخواهد گرفت.
9. پس از ارسال محصول به کاربر توصیه می شود سریال خود را در جای امنتر ذخیره و نگهداری کنند و ایمیل دریافتی ما را حذف فرمایند.
10. اگر کاربر اقدام بخرید لایسنس 3 کاربره کند این بدین معنی نیست که شما 3 لایسنس مجزا برای هر یک از کامپیوترها دریافت خواهید کرد کابر یک سریال برای 3 عدد کامپیوتر دریافت میکند که در نتیجه بروی هر 3 سیستم یک لایسنس مشابه راه اندازی خواهد شد.
11. اگر لایسنس شما در طی مدت یک هفته ی آینده منقضی خواهد شد توصیه میگردد یک سریال جدید خریداری کرده و در برنامه وارد کنید زیرا شما با اینکار باعث جلوگیری از انقضا و باقی ماندن روزهای لایسنس قبلیتان خواهید شد.
12. اگر شما یک لایسنس برای 3 کامپیوتر خریداری کرده باشید روزهای باقی مانده لایسنس برای هر 3 سیستم براساس فعال نمودن سریال روی اولین کامپیوتر خواهد بود.
13. قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی. (بند جدید)
14. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند. (بند جدید)
15. لایسنسها تنها در طی یک هفته (7 روز) پس از ارسال ما به کاربر بمدت 365 روز اعتبار گارانتی میشوند و در صورت عدم استفاده پس از زمان مذکور سریال فعال و در نتیجه به تدریج شاهد کاهش اعتبار زمانی لایسنس خواهید بود
16. اگر کاربری پس از فعال کردن لایسنس نیاز به تغییراتی از قبیل تعویض ویندوز کامپیوتر خود داشته باشد و در هر مقطع زمانی که از اعتبار لایسنس سپری شده باشد براحتی و بدون مشکلی قادر به انجام آن بدون محدودیت تعداد دفعات خواهد بود و مجدداً میتوان لایسنس را روی ویندوز جدید فعال سازی کند.
17. اگر کامپیوتر من در حین استفاده از آنتی ویروسی که از شما تهیه کرده ام خراب شود میتوانم همان لایسنس خریداری شده را روی کامپیوتر جدیدم استفاده کنم؟ بلی، اما شما در صورتی قادر به انجام آن هستید که سیستم اولیه شما که نخستین بار لایسنس کسپرسکی روی آن فعال و ثبت گشته را دیگر استفاده نکنید و یا حدالمقدور لایسنس را از برنامه کسپرسکی در کامپیوتر اول حذف فرمایید سپس توانایی استفاده مجددِ لایسنس را بروی کامپیوتر جدید خود را خواهید داشت باید دانست انجام چنین عملی تنها در موارد استثنا، نظیر مورد ذکر شده توصیه میشود.
18. تخفیفات فقط و فقط شامل افرادی میشود که پس از خرید نخست مجدداً سفارشهای دیگری میدهند و یا بصورت عمده درخواست داده اند.

Last edited:

mohsen1105

Registered User
لایک‌ها
8
سلام مجدد
من یه خدمات کامپیوتری دارم
کدام بسته رو پیشنهاد می دین
خودم یه کاسپر 2011 نصب دارم که با trial reset فعال هست
اون رو باید پاک کنم ؟ چون اپدیته
به نظر شما بسته A2 چطوره
آیا قیمت همکاری کمتر نمی زنید؟ در ضمن لیسانس رو میتونم نگه دارم تا اگه مشتری پیدا شد بعدا بهش بفروشم یا نه
ممنون

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام مجدد
1. من یه خدمات کامپیوتری دارم، کدام بسته رو پیشنهاد می دین
2. خودم یه کاسپر 2011 نصب دارم که با trial reset فعال هست اون رو باید پاک کنم ؟ چون اپدیته
3. به نظر شما بسته A2 چطوره
4. آیا قیمت همکاری کمتر نمی زنید؟ در ضمن لیسانس رو میتونم نگه دارم تا اگه مشتری پیدا شد بعدا بهش بفروشم یا نه
ممنون

با سلام
1. دوست عزیز تمامی توضیحات به وضوح در تاپیک آمده شده است در صورتیکه محصولی را برای مصارف شخصی و یا فروش و فعال سازی زود بهنگام نیاز دارید محصولات سری C بسیار مناسب و توصییه می شود از آنجایی که اعلام فرمودید خدمات کامپیوتری دارید جهت راهنمایی بهتر شما باید عرض کنم اگر خواهان فعال سازی محصولات بطور دستی بروی کامپیوترهای کلاینت خود هستید توانایی استفاده از سری محصولات C را دارید ضمن توجه به اینکه میباست محصول را طی مدت زمان یک هفته فعال فرمایید که در غیر اینصورت پس از زمان مذکور شاهد کاهش اعتبار زمانی لایسنس خواهید بود.
2. خیر، نیاز به حذف برنامه نمیباشد شما تنها میباست جواز محصول خریداری نموده را در آنتی ویروس وارد نمایید.
3. سری محصولات در گروه A مستثنی این موضوع بوده و هیچگونه محدودیت زمانی را نداشته و مناسب فروشگاه های نرم افزاری، شرکتها و اورگانها میباشد.
4. ضمن توجه به کسر 15 درصدی مبالغ هر یک از محصولات به مناسبت 2 عید بزرگ قربان و غدیر که در دورها ی 16 الی 25 آبان ماه را شامل بوده است. خیر، در حال حاضر جای هیچگونه کاهش قیمتی وجود ندارد از آنجایی که خودتون مشاهده میفرمایید محصولات ما بهترین و مناسبترین آفرها را داشته.

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

راجب این بند شماره 2 در گروه C توضیح میدید که چی هست؟

دارای برگه جواز یا همان سند محصول شما به جهت شناسایی بهتر محصولات اوریجینال. (بند جدید)

و اینکه لایسنس از طرف کسپرسکی ارسال میشه، منظورتون کد هست؟ یا سرویس key file هست که با وارد کردن کد در سایت کسپرسکی، ایمیل حاوی کد و فایل کلید رو ارسال میکند؟

ممنون.

nargess0018

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید
من سوالی داشتم آیا لایسنس آنتی ویروس کسپر برای مک هم موجود هست من برای آی مک می خواستم؟

بالا