جناب نیستین؟
با سلام
دوست عزیز عضر خواهی بنده رو بدلیل تاخیر در پاسخگویم بپذیرید بنده متوجه درخواست شما نشده بودم همچنین شرایط برای شما ارسال گشت
لایسنسهای اوریجینال کسپرسکی ناب (PURE) همانند محصولات گروه A در حال حاضر موجود میباشند تنها تفاوت محصولات زیر به نسبت کسپرسکی ناب در سری A در نظر گرفته شدن محدودیت زمانی دو هفته برای فعال سازی لایسنس و علاوه بران قیمت مناسبتر برای کاربران خانگی میباشد و دیگر موارد بدونه تغییری دقیقاً طبق شرایط A بوده که همچنین در پایین مهمترین آنها ذکر شده است
1. برای فعال سازی لایسنس محصول نیاز به هیچگونه تغییر آیپی از سوی کاربر نمیباشد و بدون نیاز به اکانت چیز پی ان میتوان از آن استفاده کرد.
2. قابلیت رجیستر کردن لایسنس در سایت کسپرسکی
3. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 18000 تومان
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 36000 تومان
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 2 سال 32000 تومان
Kaspersky PURE بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 2 سال 54000 تومان
فرق بین pure با سکوریتی در چیه؟
من از ایشون یک کسپرسکی اینترنت سکوریتی 2012 3 کاربره گرفتم که به راحتی اکتیو شد!از ایشون ممنونم چون با صبر و حوصله به تمامی سوالات من پاسخ دادند،فکر کنم حداقل نیم ساعت با هم تلفنی حرف زدیم و بنده رو حسابی شرمنده کردند.
ممنون
عزیز شرایط رو واسه C3 بفرستید
ممنون
9000 تومنی کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شرایط c1 رو میخواستم + لینک دانلود محصول
ممنون
سلام مجدد
1. من یه خدمات کامپیوتری دارم، کدام بسته رو پیشنهاد می دین
2. خودم یه کاسپر 2011 نصب دارم که با trial reset فعال هست اون رو باید پاک کنم ؟ چون اپدیته
3. به نظر شما بسته A2 چطوره
4. آیا قیمت همکاری کمتر نمی زنید؟ در ضمن لیسانس رو میتونم نگه دارم تا اگه مشتری پیدا شد بعدا بهش بفروشم یا نه
ممنون
دارای برگه جواز یا همان سند محصول شما به جهت شناسایی بهتر محصولات اوریجینال. (بند جدید)