• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

MahanAir

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام لطفا اگر امکان داره محصولات ESET Smart Security رو هم بیاورید

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام

دوست عزیز اگر محصول جدیدی فراهم گردید در تاپیک اعلام خواهد شد

با تشکر

Last edited:

ysefidroodi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز
لطف کنید شرایط خرید internet security رو برای من بفرستید
اگه حساب سامان داشته باشید خیلی خوبه و بفرمایید که خود برنامه fullversion رو باید از کجا دانلود کنم
ممنون

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
شرایط و محصولات موجود رو پخ کن لطفا

شمن اینکه احتمال ابنکه 7 ماه بعد یهو بزنه بلک لیست و از این حرفا هست یا نه؟ اگه نیس بر چه اساس و مدرکی؟

ممنون

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من با حرفای دوستان مخالف نیستم.ولی همش دزدی که نیست!
متاسفانه چرا ما هر چی رو که قبول نداریم انتظار داریم بقیه هم قبول نداشته باشند؟
این لایسنس ها به صورت کلی و با شرایط خاص خرید میشه.
حتی این فروشنده عزیز می تونه اگه خواست به یکی یک لایسنس مجانی بده تا واقعیت معلوم بشه.این به نفع هر دو طرف است.
فکر خوبی نیست؟
اگه کارش درست باشه باید ایشون جواب مثبت بده.
یادمون باشه بی جهت تهمت نزنیم!
یا علی :lol:

من محض اطلاع ( نه دفاع ) فقط اینو بگم که من یک لایسنس 100 روزه از ایشون گرفتم و تا الان بدون مشکل کار کرده و الانم 40 روزش مونده !!!

آقای فروشنده می تونه از این تست ها بده ؟

لطفا جواب بدهید...

Last edited:

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
شرایط و محصولات موجود رو پخ کن لطفا

شمن اینکه احتمال ابنکه 7 ماه بعد یهو بزنه بلک لیست و از این حرفا هست یا نه؟ اگه نیس بر چه اساس و مدرکی؟

ممنون

با سلام
اینبار هم سؤالتون پاسخ میدم نه برای فروشمون چون دیگه برامون اهمیت نداره که میخواین بخرین یا نخرین تنها برای خواهشی که کردید و ادب رو رعایت کنیم.
روزی که این تاپیک رو ثبت کردیم سؤال برخی از عزیزان این بود که اگر لایسنس ظرف 1 یا 2 ماه باطل (Black) شد باید چکار کنیم حالا بعد از 5، 6 ماه دوباره میپرسید اگر بعد از 7 ماه لایسنس بلک شه....
اگر محصول غیر قانونی بود محال بود اونو عرضه میکردیم و تا الانم همه لایسنس ها باطل میشد زیرا سیستم کسپرسکی جوازهایی رو که بصورت غیر قانونی تهیه میشود را ظرف 1 الی 2 ماه باطل میکند
محصولات ما Reatil BOX، کاملاً قانونی و 100% اوریجینال هستند دوستانی هم که خرید میکنند در صورت درخواستشون میتونیم از کارتی که لایسنس محصولتان روی آن درج گردیده یک اسکن بگیریم و براتون ارسال کنیم مثل نمونه زیر

03280373468049891961.gif

همچنین میتونید با لابراتور کسپرسکی ارتباط برقرار کنید و بهشون جوازی را که از ما دریافت کردید رو بدید اگر اونا فرمودند محصول غیر قانونیست شما بفرمایید اعلام کنید ما هم مبلغ واریزی شما را کامل برگشت میدیم.
در ضمن دوستان دقت کنند محصولاتی که از ما فراهم میکنید محدویت زمانی برای فعال سازی ندارند و در صورت نیازتون میتوانید بعد از 6 ماه یا بیشتر، لایسنس را در برنامه کسپرسکی وارد کنید و از آنروز جواز شما فعال (Activate) خواهد شد.

من با حرفای دوستان مخالف نیستم.ولی همش دزدی که نیست!
متاسفانه چرا ما هر چی رو که قبول نداریم انتظار داریم بقیه هم قبول نداشته باشند؟
این لایسنس ها به صورت کلی و با شرایط خاص خرید میشه.
حتی این فروشنده عزیز می تونه اگه خواست به یکی یک لایسنس مجانی بده تا واقعیت معلوم بشه.این به نفع هر دو طرف است.
فکر خوبی نیست؟
اگه کارش درست باشه باید ایشون جواب مثبت بده.
یادمون باشه بی جهت تهمت نزنیم!
یا علی :lol:

آقای فروشنده می تونه از این تست ها بده ؟

لطفا جواب بدهید...

دوست من خیلی ممنون
واقع بین باشیم این همه لایسنس هدیه داده شد چه اتفاقی افتاد؟!!
البته ما لایسنس تست نداشته و نداریم چند سری به مناسبت های ویژه لایسنس های 1 ساله، 6 ماهه و 3 ماهه نیز به تعداد زیادی از کاربران پرشین تولز تقدیم گردید که این طرح را متوقف کردیم

Last edited:

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام

کاربران از این پس مجدداً میتونند از طریق این تاپیک تمامی محصولات جدید و اوریجینال کسپرسکی 2012 را خریداری کنند

با تشکر

mamal_h

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من پارسال یک کد واسه کسپر اسکای اینترنت سکوریتی گرفتم واسه 2 سال و 3 کامپیوتر که تا الان بدون کوچکترین مشکلی کار می کنه و عالی هست.
اینم بعد از گذشت 14 ماه که دوستان نگن بلاک میشه و این حرف ها.

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
آقا شرایط رو لطفا بفرستید.

Vahid_cezar

Registered User
لایک‌ها
5
سلام عزیز
لطف کن شرایط کد GB2 رو واسم پ خ کن.

ali9900

Registered User
لایک‌ها
23
درود
من پارسال از جناب اسکندری یک لایسنس یک ساله تک کاربره گرفتم که الان داره تموم میشه بعدا از ایشان برای دوستان هم یک سه کاربره گرفتم که اونهم داره کار میکنه پس دوستان با خیال راحت خرید کنند

حالا یک سوال از افای اسکندری دارم . لایسنسهای گروه B اگر لازم باشه که ویندوز عوض بشه امکان داره که دوباره نضب بشه؟ البته من پارسالی رو وقتی ویندوز رو به 64 بیتی تغییر دادم دوباره اکتیو شد و مشکلی پیش نیومد ولی میخواستم باز هم مطمئن بشم
ممنون از شما

Tory

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
محصولات Group A
13. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
14. لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید
دوست عزیز مگه گروه A لایسنس نداره ؟ پس Key File تو این گروه به چه دردی میخوره ؟
در مورد شماره 14 :
تو گروه A هم اگر یه لایسنس سه کاربره روی یک کامپیوتر فعال بشه , باسه دوتا کامپیوتر دیگه هم تاریخش از روزی که روی کامپیوتر اول فعال کردی شروع میشه دیگه درسته ؟
در واقع میخوام بدونم این محدودیت زمانی برای فعال سازی و نگه داشتن سریال به چه معنی هست تو گروه A ؟

لطفا شرایط GA2 و GB2 رو برای بنده ارسال کنید .

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
درود
من پارسال از جناب اسکندری یک لایسنس یک ساله تک کاربره گرفتم که الان داره تموم میشه بعدا از ایشان برای دوستان هم یک سه کاربره گرفتم که اونهم داره کار میکنه پس دوستان با خیال راحت خرید کنند

حالا یک سوال از افای اسکندری دارم . لایسنسهای گروه B اگر لازم باشه که ویندوز عوض بشه امکان داره که دوباره نضب بشه؟ البته من پارسالی رو وقتی ویندوز رو به 64 بیتی تغییر دادم دوباره اکتیو شد و مشکلی پیش نیومد ولی میخواستم باز هم مطمئن بشم
ممنون از شما

سلام دوست عزیز
ضمن مطرح کردن سؤالتون بند زیر به دیگر شراط اضافه گردید

15. اگر کاربری پس از فعال کردن لایسنس نیاز به تغییراتی از قبیل تعویض ویندوز کامپیوتر خود داشته باشد و در هر مقطع زمانی که از اعتبار لایسنس سپری شده باشد براحتی و بدون مشکلی قادر به انجام آن بدون محدودیت تعداد دفعات خواهد بود و مجدداً میتوان لایسنس را روی ویندوز جدید فعال سازی کرد

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
1-دوست عزیز مگه گروه A لایسنس نداره ؟ پس Key File تو این گروه به چه دردی میخوره ؟
در مورد شماره 14 :
2- تو گروه A هم اگر یه لایسنس سه کاربره روی یک کامپیوتر فعال بشه , باسه دوتا کامپیوتر دیگه هم تاریخش از روزی که روی کامپیوتر اول فعال کردی شروع میشه دیگه درسته ؟
3- در واقع میخوام بدونم این محدودیت زمانی برای فعال سازی و نگه داشتن سریال به چه معنی هست تو گروه A ؟

لطفا شرایط GA2 و GB2 رو برای بنده ارسال کنید .

سلام دوست من
1 - به غیر از لایسنس Key File هم داره برای درک بهتر موارد زیر را بخونید

کی فیل (Key File) با کد فعال سازی (Activation Code) چه تفاوتی دارد

کی فایل چیست؟ این فایل بصورت یک فایل زیپ و بسیار کم حجم بوده که اکثرا در نگارش های پیش تر استفاده میگردید و برای آن دسته از کاربرانی بود که نمی توانستند جهت فعال سازی به شبکه اینترنت متصل شوند و از این سرویس استفاده مینمودند. در نسخه های جدید محصولات کسپرسکی (Key File) بصورت عمده ای کاربردی ندارد و بسیار کمتر نسبت به گذشته مورد استفاده قرار میگیرد با توجه به اینکه دیگر این سرویس از سوی کسپرسکی برای اکثر کشورها ارائه نمیشود.

کد فعال سازی (Activation Code) چیست؟
یک سریال میباشد که برای فعال سازی نیاز به اتصال اینترنت دارد تا بتواند خود را در سرور شناسایی کرده و معتبر بودن جواز را در برنامه گزارش کند

2 - اگر در این مورد تفاوتی مابین دو دسته بود در شرایط اعلام میشد. موردی که فرمودید در تمام محصولات کسپرسکی و در سراسر دنیا طبق شرایط ذکر شده میباشد اگر یک لایسنس کسپرسکی که برای 3 کامپیوتر است فقط روی یک سیستم عامل فعال شود در نتیجه شاهد شروع اعتبار زمان لایسنس برای همه کامپیوترها خواهیم بود.

3 - در این باره اگر شما لایسنسی از Group A خریداری کنید قادر به نگه داشتن لایسنس بدون کم شدن یک روز از آن خواهید بود اما بشرطی که لایسنس را وارد برنامه نفرمایید و موجب فعال شدن آن نگردید در اینصورت قادر به نگه داشتن لایسنس بمدت نامحدودی هستید که این مورد لایسنس ها اکثراً برای فروشگاه های نرم افزاری و شرکتها خریداری میشود

Tory

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12

3 - در این باره اگر شما لایسنسی از Group A خریداری کنید قادر به نگه داشتن لایسنس بدون کم شدن یک روز از آن خواهید بود اما بشرطی که لایسنس را وارد برنامه نفرمایید و موجب فعال شدن آن نگردید در اینصورت قادر به نگه داشتن لایسنس بمدت نامحدودی هستید که این مورد لایسنس ها اکثراً برای فروشگاه های نرم افزاری و شرکتها خریداری میشود
پس با این حساب اگر از گروه A خریداری کنیم و مثلا 6 ماه دیگه یک لایسنس رو فعال کنیم , 365 روز از 6 ماه دیگه شروع میشه
ممنون

Akon

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام .. منم از مشتری های پارسال هستم
اینترنت سکیوریتی سری A که با ایپی ایران مشکل نداره 3 کاربره موجود هست؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سلام
بنده هم 10 عدد لایسنس تک یوزر سری A از آقای اسکندری خریداری کردم که دیروز مبلغ واریز شد
امروز هم از طرف سایت کسپر لایسنسها بصورت Key File برای بنده اومد که یکیش رو روی سیستم خودم تست کردم که با موفقیت رجیستر شد

در ضمن یک امتیاز مثبت هم به ایشون اضافه شد .
با تشکر از آقای اسکندری عزیز

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
منم یک گرید بی 1 کاربره می خوام...
شرایط بدین لطفا

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام .. منم از مشتری های پارسال هستم
اینترنت سکیوریتی سری A که با ایپی ایران مشکل نداره 3 کاربره موجود هست؟

سلام

دوست عزیز در خدمتتون هستم با توجه به شرایط ذکر شده تمامی کاربران پس از خرید محصولات دسته A میتوانند بدون نیاز در تغییر آیپی لایسنس را در برنامه مورد نظر فعال سازند این سری محصولات هیچگونه محدودیتی برای استفاده در کشورمان ندارند و با آیپی کشور ایران عزیز فعال خواهند شد و موجود هم میباشند

با تشکر

بالا