من محض اطلاع ( نه دفاع ) فقط اینو بگم که من یک لایسنس 100 روزه از ایشون گرفتم و تا الان بدون مشکل کار کرده و الانم 40 روزش مونده !!!
شرایط و محصولات موجود رو پخ کن لطفا
شمن اینکه احتمال ابنکه 7 ماه بعد یهو بزنه بلک لیست و از این حرفا هست یا نه؟ اگه نیس بر چه اساس و مدرکی؟
ممنون
من با حرفای دوستان مخالف نیستم.ولی همش دزدی که نیست!
متاسفانه چرا ما هر چی رو که قبول نداریم انتظار داریم بقیه هم قبول نداشته باشند؟
این لایسنس ها به صورت کلی و با شرایط خاص خرید میشه.
حتی این فروشنده عزیز می تونه اگه خواست به یکی یک لایسنس مجانی بده تا واقعیت معلوم بشه.این به نفع هر دو طرف است.
فکر خوبی نیست؟
اگه کارش درست باشه باید ایشون جواب مثبت بده.
یادمون باشه بی جهت تهمت نزنیم!
یا علی :lol:
آقای فروشنده می تونه از این تست ها بده ؟
لطفا جواب بدهید...
دوست عزیز مگه گروه A لایسنس نداره ؟ پس Key File تو این گروه به چه دردی میخوره ؟محصولات Group A
13. لایسنسها شامل سرویس Key File میباشند
14. لایسنسها بدون محدودیت زمانی برای فعال سازی میباشند و پس از خرید قادر به نگه داشتن سریال بدون فعال کردن آن هستید
درود
من پارسال از جناب اسکندری یک لایسنس یک ساله تک کاربره گرفتم که الان داره تموم میشه بعدا از ایشان برای دوستان هم یک سه کاربره گرفتم که اونهم داره کار میکنه پس دوستان با خیال راحت خرید کنند
حالا یک سوال از افای اسکندری دارم . لایسنسهای گروه B اگر لازم باشه که ویندوز عوض بشه امکان داره که دوباره نضب بشه؟ البته من پارسالی رو وقتی ویندوز رو به 64 بیتی تغییر دادم دوباره اکتیو شد و مشکلی پیش نیومد ولی میخواستم باز هم مطمئن بشم
ممنون از شما
1-دوست عزیز مگه گروه A لایسنس نداره ؟ پس Key File تو این گروه به چه دردی میخوره ؟
در مورد شماره 14 :
2- تو گروه A هم اگر یه لایسنس سه کاربره روی یک کامپیوتر فعال بشه , باسه دوتا کامپیوتر دیگه هم تاریخش از روزی که روی کامپیوتر اول فعال کردی شروع میشه دیگه درسته ؟
3- در واقع میخوام بدونم این محدودیت زمانی برای فعال سازی و نگه داشتن سریال به چه معنی هست تو گروه A ؟
لطفا شرایط GA2 و GB2 رو برای بنده ارسال کنید .
ممنون از توضیحات
3 - در این باره اگر شما لایسنسی از Group A خریداری کنید قادر به نگه داشتن لایسنس بدون کم شدن یک روز از آن خواهید بود اما بشرطی که لایسنس را وارد برنامه نفرمایید و موجب فعال شدن آن نگردید در اینصورت قادر به نگه داشتن لایسنس بمدت نامحدودی هستید که این مورد لایسنس ها اکثراً برای فروشگاه های نرم افزاری و شرکتها خریداری میشود
اینترنت سکیوریتی سری A که با ایپی ایران مشکل نداره 3 کاربره موجود هست؟
منم یک گرید بی 1 کاربره می خوام...
شرایط بدین لطفا