• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
آیا محصولات بیت دیفندر پلان A امکان رجیستر کردن در سایتش رو داره و در صورتی که ویندوز تغییر بکنه دوباره فعال میشه ؟ کد A43
سلام
بله، لایسنس محصول در سایت بیت دیفندر قابل ثبت میباشد. بله، در صورت تعویض ویندوز امکان فعال سازی مجدد را دارید. در حال حاضر محصول مورد نظر شما موجود نمیباشد.

مؤفق باشید

odeyseh

Registered User
لایک‌ها
0
الان از محصولات بیت دیفندر موردی موجود دارید یا خیر؟

سلام
بله، لایسنس محصول در سایت بیت دیفندر قابل ثبت میباشد. بله، در صورت تعویض ویندوز امکان فعال سازی مجدد را دارید. در حال حاضر محصول مورد نظر شما موجود نمیباشد.

مؤفق باشید

markus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز محصول زیر رو موجود دارید؟
Kaspersky Internet Security 2016 (A3 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 95000 تومان
شماره کارت شما همون قبلی هست؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام دوست عزیز محصول زیر رو موجود دارید؟
Kaspersky Internet Security 2016 (A3 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 95000 تومان
شماره کارت شما همون قبلی هست؟
سلام
بله، موجود میباشد.
بله، شرایط برای شما ارسال شد.

مؤفق باشید

odeyseh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

کد A21 موجود است در صورت تایید شماره کارت را ارسال کنید

سئوال دیگه ای هم دارم از این محصول دو ساله ندارید ؟

ممنون

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام

کد A21 موجود است در صورت تایید شماره کارت را ارسال کنید

سئوال دیگه ای هم دارم از این محصول دو ساله ندارید ؟

ممنون
سلام
بله، موجود میباشد. شرایط برای شما ارسال شد.
خیر، بصورت دو ساله موجود نمیباشد.

مؤفق باشید

mangulia

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
مورد زیر موجوده:

Kaspersky Internet Security 2016 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال

با تشکر

mohsenslr

Registered User
لایک‌ها
15
سلام ، لایسنسKaspersky total Security
برای یک کامپیوتر موجود هست ؟ شما فاکتور هم ارایه میدید برای شرکت ؟

liberty_dollar

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
قیمتها در پست اول به روز هست؟ چون تاریخش برای 2010 نوشته بود گویا...
بین این کمپانی ها کدوم خوب هست؟ Internet security من الان F-secure رایگان دارم که تا 4 روز دیگه مهلتش تموم میشه... نسبت به کسپرسکای و نورتون چطور هست؟ اگه فرقی نداره لایسنس همین را ازتون بگیرم...

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
قیمتها در پست اول به روز هست؟ چون تاریخش برای 2010 نوشته بود گویا...
بین این کمپانی ها کدوم خوب هست؟ Internet security من الان F-secure رایگان دارم که تا 4 روز دیگه مهلتش تموم میشه... نسبت به کسپرسکای و نورتون چطور هست؟ اگه فرقی نداره لایسنس همین را ازتون بگیرم...
سلام
بله، قیمت تمامیه محصولات قرار گرفته شده در پست اول تاپیک بروز میباشند. تاریخ ایجاد تاپیک مربوط به سال 2010 است اما تاریخ ویرایش پست اول تاپیک مربوط به دو ماه گذشته میباشد.
دوست عزیز شرکت کسپرسکی از معدود ارائه دهندگان بسیار قوی در آنتی ویروس است که محصولاتش از جهت هوشمندی و همچنین شناسایی ویروس ها، تروجان ها، بد افزارها و دیگر موارد عملکرد بسیار عالی دارد. اف-سکیور نیز آنتی ویروس بسیار خوبی است. همچنین اف-سکیور به نسبت کسپرسکی سبکتر میباشد. آنتی ویروس های معتبر نسبت به یکدیگر مزایا و معایبی دارند و به همین دلیل همیشه نمی توان گفت یک برند آنتی ویروس کاملترین است. در نهایت انتخاب برند آنتی ویروس با شخص خریدار است و باید خاطر نشان کرد که تمامیه آنتی ویروس های قرار گرفته شده در پست اول این تاپیک جزء معتبرترین محصولات امنیتی میباشند.

مؤفق باشید

majid.bd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام و وقت بخیر
دو سری از این آنتی ویروس رو می خواستم لطفا شرایط رو برام ارسال کنین
F-Secure Internet Security 2016 (A46 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 49000 تومان فروش ویژه

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام و وقت بخیر
دو سری از این آنتی ویروس رو می خواستم لطفا شرایط رو برام ارسال کنین
F-Secure Internet Security 2016 (A46 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 49000 تومان فروش ویژه
سلام
شرایط برای شما ارسال شد.

مؤفق باشید

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
یک عدد لایسنس اینترنت سکیوریتی کسپرسکی 3کاربر برای یکسال تهیه و راه اندازی شد
تشکر و سپاس برای پیگیری و ارسال سریع.

scott

Registered User
لایک‌ها
5
با درود
درباره این محصول توضیح بفرمائید.
Malwarebytes Anti-Malware Premium (A66 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 39000 تومان. زیرا من چند سال پیش لایسنس این نرم افزار را خریداری کرده و از چند وقت پیش تبدیل به لایف تایم شده بود. ولی ناگهان دچار مشکل شده و نه تنها از لایف تایم که از اعتبار نیز افتاد. حتی ازسریالهائی که با کیجن تولید میشود نیز استفاده کردم و جواب نمیدهد. ارور می دهد. نمیدانم ایا این به خاطر تحریم است یا چیز دیگر. زیرا برای اپدیت بدون حتی هیلتر شکن نیز اپدیتها را دریافت میکند. این لایسنس شما از چه نوع است. ایا تا به حال جدیدا کسی خریده از داخل کشور و تست کرده و مشکلی نداشته یا خیر؟
در ضمن این محصول جز پلان A هست یا اون فقط برای سکوریتی است؟ و سیستم لایسنس این چگونه است؟با تعویض چند باره ویندوز از کار نمی افتد؟
لطفا به پرسشها پاسخ دهید.
با سپاس از شما

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با درود
درباره این محصول توضیح بفرمائید.
Malwarebytes Anti-Malware Premium (A66 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 39000 تومان. زیرا من چند سال پیش لایسنس این نرم افزار را خریداری کرده و از چند وقت پیش تبدیل به لایف تایم شده بود. ولی ناگهان دچار مشکل شده و نه تنها از لایف تایم که از اعتبار نیز افتاد. حتی ازسریالهائی که با کیجن تولید میشود نیز استفاده کردم و جواب نمیدهد. ارور می دهد. نمیدانم ایا این به خاطر تحریم است یا چیز دیگر. زیرا برای اپدیت بدون حتی هیلتر شکن نیز اپدیتها را دریافت میکند. این لایسنس شما از چه نوع است. ایا تا به حال جدیدا کسی خریده از داخل کشور و تست کرده و مشکلی نداشته یا خیر؟
در ضمن این محصول جز پلان A هست یا اون فقط برای سکوریتی است؟ و سیستم لایسنس این چگونه است؟با تعویض چند باره ویندوز از کار نمی افتد؟
لطفا به پرسشها پاسخ دهید.
با سپاس از شما
سلام
دوست عزیز مدت اعتبار لایسنس محصول مورد نظر بمدت یک و دو سال موجود میباشد و بصورت لایف تایم (مادام العمر) وجود ندارد. شما از نسخه پچ و کرک شده استفاده می کنید و سریال های این محصول که برای استفاده عموم در اینترنت انتشار داده می شوند سریعا بلاک شده و دیگر قابل استفاده نمیباشند. درصورتیکه از نسخه پچ و کرک شده استفاده نمی فرمایید ممکن است در عملکرد نرم افزار مالور بایت که در سیستم عامل دستگاه شما نصب شده است مشکلی بوجود آمده باشد. بشما توصیه می شود نرم افزار مربوطه را بصورت کامل حذف کرده و از این قسمت آخرین نسخه نرم افزار مالور بایت را دریافت و نصب فرمایید. در صورتیکه لایسنس اوریجینال (منظور سریال های رایگان منتشر شده در اینترنت که تماماً بلاک شده اند نیست) این محصول را دارید که همچنان منقضی نشده است می توانید تست فرمایید. اگر همچنان با مشکلی مواجه شدید لطفا یک مرتبه با اکانت چیز پی ان آزمایش فرمایید.

بله، برخی کاربران محصول مالور بایت را خریداری کرده اند. البته قابل ذکر است که سایت سازنده محصول آیپی ایران را مسدود کرده است و سایت مالور بایت توسط آیپی کشور ایران قابل گشایش نیست. در هر صورت تا این لحظه گزارشی مبنی بر وجود مشکلی جهت استفاده از این محصول اعلام نشده است.

محصول مورد نظر جزء سری محصولات پلان A است. خیر، مشکلی جهت تعویض ویندوز و فعال سازی مجدد لایسنس وجود ندارد.

مؤفق باشید

بالا