• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش محصولات آنتی ویروس اوریجینال کسپرسکی 2023 نسخه گلوبال *بدون نیاز به فیلتر شکن و قابل فعال سازی در تمام کشورها* Kaspersky 2023

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
یک عدد لایسنس آنتی ویروس تهیه و نصب شد.
Kaspersky Internet Security 2016 (A1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال
تشکر برای پیگیری و ارسال سریع

khafann

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. یه دونه از این می‌خوام لطفا:
Kaspersky Internet Security 2016 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 39000 تومان

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام. یه دونه از این می‌خوام لطفا:
Kaspersky Internet Security 2016 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 39000 تومان
سلام
شرایط برای شما ارسال شد.

مؤفق باشید

dj_amir061

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام خسته نباشید
یک اکانت
Kaspersky Anti-Virus 2016 (A28 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 41000 تومان
می خواستم.ممنون

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام خسته نباشید
یک اکانت
Kaspersky Anti-Virus 2016 (A28 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 41000 تومان
می خواستم.ممنون
سلام
سلامت باشید. شرایط برای شما ارسال شد.

مؤفق باشید

mehrfar

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
کسپر پیور یا توتال برای دو کاربر چی موجود دارید؟
برای پلن b الان چند روزه موجود دارید؟
من سال سومه که دارم ازتون خرید میکنم

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام
کسپر پیور یا توتال برای دو کاربر چی موجود دارید؟
برای پلن b الان چند روزه موجود دارید؟
من سال سومه که دارم ازتون خرید میکنم

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
محصول کسپرسکی توتال سکیوریتی دو کاربره از پلان B موجود نمیباشد و فقط از پلان A موجود است. البته محصول کسپرسکی توتال سکیوریتی بصورت 3 کاربره از پلان B موجود است و در صورت تمایل می توانید یک عدد 3 کاربره تهیه فرمایید.
مدت زمان محصولات پلان بی مابین 340 الی 365 روز میباشد.

مؤفق باشید

BLACKY

Registered User
لایک‌ها
115
سلام شب خوش
عزیز میخواستم ببینم بنده که لایسنس Kaspersky Internet Security 2016 رو دارم و از شما خریداری کردم
میتونم روی نسخه Kaspersky Internet Security 17.0.0.611 Final که تازه منتشر شده استفاده کنم؟
چون راستش میخوام Kaspersky Internet Security 17.0.0.611 Final رو نصب کنم برای کارایی و امنیت بالاتر برای همین میخوام مطمئن بشم که مشکلی برای کد پیش نمیاد

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام شب خوش
عزیز میخواستم ببینم بنده که لایسنس Kaspersky Internet Security 2016 رو دارم و از شما خریداری کردم
میتونم روی نسخه Kaspersky Internet Security 17.0.0.611 Final که تازه منتشر شده استفاده کنم؟
چون راستش میخوام Kaspersky Internet Security 17.0.0.611 Final رو نصب کنم برای کارایی و امنیت بالاتر برای همین میخوام مطمئن بشم که مشکلی برای کد پیش نمیاد
سلام
بله، لایسنس محصول روی نسخه 2017 نیز قابل فعال سازی میباشد.

مؤفق باشید

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
سلام.
شرایط این محصول رو اگر ممکنه برام ارسال بفرمایین:
Kaspersky Internet Security 2017 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 39000 تومان

توضیح اینکه من رو سیستمم اینترنت سکیوریتی نصب دارم که پارسال از همین نسخه های استارت خورده 1 ساله خریداری کردم. الان 3-4 روزی هست که تاریخش تموم شده و میخوام دوباره 1 ساله بخرم.
میشه همین که نصب هست رو دوباره فعال کرد با سریال جدید؟
سریال قبلی با قندشکن و آی پی آمریکا فعال کرده بودم اگر درست یادم باشه اما بعدش با همین آی پی ایران آپدیت میشد و مشکلی نبود.

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام.
شرایط این محصول رو اگر ممکنه برام ارسال بفرمایین:
Kaspersky Internet Security 2017 (B1 بصورت اوریجینال برای 1 کامپیوتر بمدت 1 سال 39000 تومان

توضیح اینکه من رو سیستمم اینترنت سکیوریتی نصب دارم که پارسال از همین نسخه های استارت خورده 1 ساله خریداری کردم. الان 3-4 روزی هست که تاریخش تموم شده و میخوام دوباره 1 ساله بخرم.
میشه همین که نصب هست رو دوباره فعال کرد با سریال جدید؟
سریال قبلی با قندشکن و آی پی آمریکا فعال کرده بودم اگر درست یادم باشه اما بعدش با همین آی پی ایران آپدیت میشد و مشکلی نبود.

شرایط برای شما ارسال شد.
بله، می توانید لایسنس را روی نسخه فعلی نرم افزار کسپرسکی اینترنت سکیوریتی که نصب کرده اید فعال کنید.
دوست عزیز محصولات ما هیچگونه نیاز به تغییر آیپی جهت فعال سازی و بروز رسانی آنتی ویروس ندارند.

مؤفق باشید

Rogziel

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
شرایط برای شما ارسال شد.
بله، می توانید لایسنس را روی نسخه فعلی نرم افزار کسپرسکی اینترنت سکیوریتی که نصب کرده اید فعال کنید.
دوست عزیز محصولات ما هیچگونه نیاز به تغییر آیپی جهت فعال سازی و بروز رسانی آنتی ویروس ندارند.

مؤفق باشید
لایسنس خریداری و با موفقیت برای یه سال فعالاسازی شد.
با تشکر از ایشون.

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
با سلام
محصولات کسپراسکای برای 2 کامپیوتر و یه لبتاب چی موجود هستن و پیشنهاد میدید؟ پلن B میخوام مصرف کننده هستم

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام
محصولات کسپراسکای برای 2 کامپیوتر و یه لبتاب چی موجود هستن و پیشنهاد میدید؟ پلن B میخوام مصرف کننده هستم
سلام
دوست گرامی در صورتیکه هر 3 دستگاه نام برده دارای سیستم عامل ویندوز میباشند بنابراین جامعترین محصول کسپرسکی بشما پیشنهاد می شود.

Kaspersky Total Security 2017 (B8 بصورت اوریجینال برای 3 کامپیوتر بمدت 1 سال 86000 تومان

مؤفق باشید

Last edited:
بالا