A@D@E@L
Registered User
سوبرپمپ ٢٥٠ ميخواستم كه نداشتيد
مكس كاسباري هم نداريد؟
مكس كاسباري هم نداريد؟
سوبرپمپ ٢٥٠ ميخواستم كه نداشتيد
مكس كاسباري هم نداريد؟
بار جدیدتون کی میرسه؟
خرید دوم شامل 5.000 تومان تخفیف + ارسال رایگان خواهد شد.
خريد دوم داخل اينجا؟
اگه كسي جاي ديگه هم از شما خريد كرده شامل اين مورد ميشه يا بايد تو اين تاپيك فقط خريد كنه
يا منظورتون دوقلم جنس رو خريد كردن منظورتونه!
داداش پروتئین وی چند کیلیویی؟
اون زمونی که 20 تومن میگرفتین دلار 1100 تومن بود و مرتب با امارات داد و ستد داشتیم ولی الان ....دوست عزیز پروتئین با شرایط مناسبتر نداری؟! نمیخوام زیاد حرفه ای باشه ولی مثل همینا اصل باشه..درجه کیفیش واسه اونایی که حرفه ای کار نمی کنن جوری باشه که جواب بده...
کراتین مونوهیدراتم همینطور؟!
یادش بخیر یه زمان کراتین مونو هیدرات 300گرمی پرولب که یه وقتایی بهترین بود 20ت می گرفتم..
اون زمونی که 20 تومن میگرفتین دلار 1100 تومن بود و مرتب با امارات داد و ستد داشتیم ولی الان ....
من امروز از ایشون یه دونه Xtend گرفتم.
همه چی خوب بود و خیلی سریع هم ارسال شد.
شما لطف دارید.انجام وظیفه کردیم. ایشالا جنستون هم خواهد رسید و کاملا راضی خواهید بود و برای گلوتامینتون هم اقدام میکنید.
چون نوشته بودند به صورت انبوه وارد می کنیم گفتم شاید داشته باشند .باهاشون تماس گرفتم ایشون هم داشتند و فرستادند.تو محصولاتتون اکستند ندارید که؟:blink:
تو محصولاتتون اکستند ندارید که؟![]()
شما لطف دارید.
همون دیروز با پیک ارسال شد و رسید.
ممنون
چون نوشته بودند به صورت انبوه وارد می کنیم گفتم شاید داشته باشند .باهاشون تماس گرفتم ایشون هم داشتند و فرستادند.
اصلا جنبه تخریب و این چیزا ندارم
کور بشه هر کسی هم نتونه ببینه شما مکمل میفروشین
ولی جدیدا چقدر مکمل فروش و وارد کننده عمده تو سایتهای مختلف با جنسهای درجه 1 زیاد شده
خدارو شکر مشکل مکمل مملکت هم داره کم کم حل میشه