• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مکمل های وارداتی از امریکا و سایت Bodybuilding همراه با قیمت های مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
راست میگید دروغ زیاد شده
خب شما هم برای رفع ابهام دو سه تا از فاکتورهاتون رو اسکن کنید و بزارید

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
راست میگید دروغ زیاد شده
خب شما هم برای رفع ابهام دو سه تا از فاکتورهاتون رو اسکن کنید و بزارید

هرکی که فاکتور از ما بخواد همونطور که در استارت عرض کردم بهش فاکتور ارائه میدیم و مشکلی به هیچ عنوان نیست..

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
دوست عزیز برای ماهیچه سازی و عضله خشک همراه با کاهش وزن چی توصیه میکنید؟تهران حضوری.

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
دوست عزیز برای ماهیچه سازی و عضله خشک همراه با کاهش وزن چی توصیه میکنید؟تهران حضوری.

سلام دوست عزیز.

پروتئین 100% + آمینو + چربی سوز. کلا میتونید با 200-250 تومان هر 3 از این محصولات رو با بهترین کیفیت ممکن بگیرید.

دوستان خرید بعدی شامل 10% تخفیف خواهد شد.

Xzero

Registered User
لایک‌ها
1
درود عزیز

از اینها کدوم رو موجود دارید ؟!!

Xtend intra-workout 30 serving
musclepharm bulletproof
optimum bcaa
musclepharm bcaa 3:1:2

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0

ali_disslove

Registered User
لایک‌ها
16
سلام من تازه یک هفتس بدن سازی رو شروع کردم و میخوام چاق شم و شونه بیارم و به قولی هیکلم توپ شه

کدوم از اینا رو پیشنهاد میدی ؟در ضمن عوارض نداشته باشه و جوش به صورت و بدنو و موی اضافه و شلی عضله نیاره-کلا عوارض داشته باشه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟با چه قیمتی ؟(نمیخوام زیاد خرج کنم)

sky2464

Registered User
لایک‌ها
3
سن قد و وزنتون هم بگین بهتره ولی در کل 40 روز اول هیچ مکملی پیشنهاد نمیشه تا کم کم حرکات رو درست یاد بگیرین و بدنتون به تمرین عادت کنه .

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام من تازه یک هفتس بدن سازی رو شروع کردم و میخوام چاق شم و شونه بیارم و به قولی هیکلم توپ شه

کدوم از اینا رو پیشنهاد میدی ؟در ضمن عوارض نداشته باشه و جوش به صورت و بدنو و موی اضافه و شلی عضله نیاره-کلا عوارض داشته باشه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟با چه قیمتی ؟(نمیخوام زیاد خرج کنم)

سلام
به نظر من میتونی با یک امینو شروع کنی.

alifork

Registered User
لایک‌ها
34
سلام. من یک ماهی هست که بدنسازی میرم.
قد : 183 سن : 24 وزن : 63-66 متاهل
من یک مکمل استفاده میکنم به نام m.n muscle mass ولی مشکلم اینجاست که نمیدونم چرا وزنم بالا نمیره؟؟؟؟ اینم سایتش Muscle Nutrition LLC
یعنی عضله های سینه و کمی هم سرشانه بزرگ شدند ولی وزنم بسیار متغیر است و بین 63-66 گیر کرده. در ضمن با شکم خالی و پر هم امتحان کردم به همین ترتیب بوده
البته من نمیخوام اونجوری چاق بشم فقط میخوام به یک تناسب برسم.
به نظر شما مشکل از مکملی که من مصرف میکنم هست یا خودم یا تمرین؟؟
چه مکملی شما به من پیشنهاد میکنید؟ لطفا مارک و قیمتش روهم بهم بگید.
ممنون

sky2464

Registered User
لایک‌ها
3
سن 22
قد 185
وزن 75
الان آمینو + مولتی ویتامین
یه ماه دیگه کراتین + پروتئین

من یک مکمل استفاده میکنم به نام m.n muscle mass ولی مشکلم اینجاست که نمیدونم چرا وزنم بالا نمیره؟؟؟؟ اینم سایتش Muscle Nutrition LLC
یعنی عضله های سینه و کمی هم سرشانه بزرگ شدند ولی وزنم بسیار متغیر است و بین 63-66 گیر کرده. در ضمن با شکم خالی و پر هم امتحان کردم به همین ترتیب بوده
ممنون

مشکل از تغذیه شماست چون 90 تا 95 درصد تغذیه هست و 5 تا 10 درصد تمرین ...

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
ممنون

در تایید حرفای دوستم sky2464
چیزی که شما داری مصرف میکنی کربو خیلی بالایی داره. من خودم به شخصه **** همراه با پروتئین و امینو رو برای بالا بردن وزن و عضله سازی پیشنهاد میکنم. و این رو هم یادتون باشه کربو بیشتر نقش انرژی رو ایفا میکنه و به هیچ عنوان به تنهایی کار ساز نخواهد بود. به نظر من رژیمتون رو عوض کنید و برید رو کراتین + پروتئین و اگر میخواید خرج کنید یک امینو هم بهش اضافه کنید.

sky2464

Registered User
لایک‌ها
3
البته همه اینا خوبه ولی من منظورم تعذیه درست بود یعنی خوردن 6 تا 7 وعده غذایی حساب شده به جای 3 وعده حساب نشده !
بدن آدم ریتم خاصی داره و میشه اونو به دلخواه خودتون تنظیم کنید واسا این کار کافیه برنامه غذاییتون حساب شده و سر وقت باشه اونوقت درکمترین مدت به هدف دلخواهتون میرسین .
به عنوان مثال شما که کمبود وزن دارین باید از ساعت 6 تا 10 صبح 3 وعده غذای کامل بخورین شامل ( شیر نان تخم مرغ عسل غلات میوه پنیر سیب زمینی یا ماکارانی یا برنج قهوه ایی کره بادام زمینی و ...... ) +پروتئین + مولتی ویتامین و آب !
( نه اینکه همه رو با هم بخورین ! مثلا 6 تا 6:15 یه وعده | 7 تا 7:15 یه وعده 9:45 تا 10 هم یه وعده )

وعده بعدی که معمولا ناهار هست حتما پرتوئین توش باشه ( سینه مرغ - ماهی - سفیده تخم مرغ بهترین هستن )

2 ساعت قبل از تمرین کربوهیدارت پیچیده + کراتین + آب
تو تمرین ویتامین C و B + آب
بعد از تمرین بلافاصله پروتئین یا آمینو + وعده دوم کراتین و یه دونه سیب چند تا خرما ( یا هر کربوهیدارت ساده دیگه )
30 دقیقه بعد هم غذا بخور

آخر شب شیر + سفیده تخم مرغ

این شد 7 وعده عالی - انجام دادنش سخته ولی اگه عادت شد دیگه تمومه .

موفق باشی

Bodybulding.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
البته همه اینا خوبه ولی من منظورم تعذیه درست بود یعنی خوردن 6 تا 7 وعده غذایی حساب شده به جای 3 وعده حساب نشده !
بدن آدم ریتم خاصی داره و میشه اونو به دلخواه خودتون تنظیم کنید واسا این کار کافیه برنامه غذاییتون حساب شده و سر وقت باشه اونوقت درکمترین مدت به هدف دلخواهتون میرسین .
به عنوان مثال شما که کمبود وزن دارین باید از ساعت 6 تا 10 صبح 3 وعده غذای کامل بخورین شامل ( شیر نان تخم مرغ عسل غلات میوه پنیر سیب زمینی یا ماکارانی یا برنج قهوه ایی کره بادام زمینی و ...... ) +پروتئین + مولتی ویتامین و آب !
( نه اینکه همه رو با هم بخورین ! مثلا 6 تا 6:15 یه وعده | 7 تا 7:15 یه وعده 9:45 تا 10 هم یه وعده )

وعده بعدی که معمولا ناهار هست حتما پرتوئین توش باشه ( سینه مرغ - ماهی - سفیده تخم مرغ بهترین هستن )

2 ساعت قبل از تمرین کربوهیدارت پیچیده + کراتین + آب
تو تمرین ویتامین C و B + آب
بعد از تمرین بلافاصله پروتئین یا آمینو + وعده دوم کراتین و یه دونه سیب چند تا خرما ( یا هر کربوهیدارت ساده دیگه )
30 دقیقه بعد هم غذا بخور

آخر شب شیر + سفیده تخم مرغ

این شد 7 وعده عالی - انجام دادنش سخته ولی اگه عادت شد دیگه تمومه .

موفق باشی

چیزی که میگید کاملا درسته. البته بسیار سخته و این رژیمی که میگید در حد بازیکنان جهانی هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا