DVD_16X
Registered User
راست میگید دروغ زیاد شده
خب شما هم برای رفع ابهام دو سه تا از فاکتورهاتون رو اسکن کنید و بزارید
راست میگید دروغ زیاد شده
دوست عزیز برای ماهیچه سازی و عضله خشک همراه با کاهش وزن چی توصیه میکنید؟تهران حضوری.
درود عزیز
از اینها کدوم رو موجود دارید ؟!!
Xtend intra-workout 30 serving
musclepharm bulletproof
optimum bcaa
musclepharm bcaa 3:1:2
سلام من تازه یک هفتس بدن سازی رو شروع کردم و میخوام چاق شم و شونه بیارم و به قولی هیکلم توپ شه
کدوم از اینا رو پیشنهاد میدی ؟در ضمن عوارض نداشته باشه و جوش به صورت و بدنو و موی اضافه و شلی عضله نیاره-کلا عوارض داشته باشه کدوم رو پیشنهاد میدید ؟با چه قیمتی ؟(نمیخوام زیاد خرج کنم)
سن قد و وزنتون هم بگین بهتره ولی در کل 40 روز اول هیچ مکملی پیشنهاد نمیشه تا کم کم حرکات رو درست یاد بگیرین و بدنتون به تمرین عادت کنه .
سن 22
قد 185
وزن 75
الان آمینو + مولتی ویتامینسن 22
قد 185
وزن 75
سلام. من یک ماهی هست که بدنسازی میرم.
قد : 183 سن : 24 وزن : 63-66 متاهل
من یک مکمل استفاده میکنم به نام m.n muscle mass ولی مشکلم اینجاست که نمیدونم چرا وزنم بالا نمیره؟؟؟؟ اینم سایتش Muscle Nutrition LLC
یعنی عضله های سینه و کمی هم سرشانه بزرگ شدند ولی وزنم بسیار متغیر است و بین 63-66 گیر کرده. در ضمن با شکم خالی و پر هم امتحان کردم به همین ترتیب بوده
البته من نمیخوام اونجوری چاق بشم فقط میخوام به یک تناسب برسم.
به نظر شما مشکل از مکملی که من مصرف میکنم هست یا خودم یا تمرین؟؟
چه مکملی شما به من پیشنهاد میکنید؟ لطفا مارک و قیمتش روهم بهم بگید.
ممنون
سلام. من یک ماهی هست که بدنسازی میرم.
قد : 183 سن : 24 وزن : 63-66 متاهل
من یک مکمل استفاده میکنم به نام m.n muscle mass ولی مشکلم اینجاست که نمیدونم چرا وزنم بالا نمیره؟؟؟؟ اینم سایتش Muscle Nutrition LLC
یعنی عضله های سینه و کمی هم سرشانه بزرگ شدند ولی وزنم بسیار متغیر است و بین 63-66 گیر کرده. در ضمن با شکم خالی و پر هم امتحان کردم به همین ترتیب بوده
البته من نمیخوام اونجوری چاق بشم فقط میخوام به یک تناسب برسم.
به نظر شما مشکل از مکملی که من مصرف میکنم هست یا خودم یا تمرین؟؟
چه مکملی شما به من پیشنهاد میکنید؟ لطفا مارک و قیمتش روهم بهم بگید.
ممنون
البته همه اینا خوبه ولی من منظورم تعذیه درست بود یعنی خوردن 6 تا 7 وعده غذایی حساب شده به جای 3 وعده حساب نشده !
بدن آدم ریتم خاصی داره و میشه اونو به دلخواه خودتون تنظیم کنید واسا این کار کافیه برنامه غذاییتون حساب شده و سر وقت باشه اونوقت درکمترین مدت به هدف دلخواهتون میرسین .
به عنوان مثال شما که کمبود وزن دارین باید از ساعت 6 تا 10 صبح 3 وعده غذای کامل بخورین شامل ( شیر نان تخم مرغ عسل غلات میوه پنیر سیب زمینی یا ماکارانی یا برنج قهوه ایی کره بادام زمینی و ...... ) +پروتئین + مولتی ویتامین و آب !
( نه اینکه همه رو با هم بخورین ! مثلا 6 تا 6:15 یه وعده | 7 تا 7:15 یه وعده 9:45 تا 10 هم یه وعده )
وعده بعدی که معمولا ناهار هست حتما پرتوئین توش باشه ( سینه مرغ - ماهی - سفیده تخم مرغ بهترین هستن )
2 ساعت قبل از تمرین کربوهیدارت پیچیده + کراتین + آب
تو تمرین ویتامین C و B + آب
بعد از تمرین بلافاصله پروتئین یا آمینو + وعده دوم کراتین و یه دونه سیب چند تا خرما ( یا هر کربوهیدارت ساده دیگه )
30 دقیقه بعد هم غذا بخور
آخر شب شیر + سفیده تخم مرغ
این شد 7 وعده عالی - انجام دادنش سخته ولی اگه عادت شد دیگه تمومه .
موفق باشی