• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مک بوک سفید MB403LL/A آپگرید شده با لوازم جانبی

mego

Registered User
لایک‌ها
255
داداش 1180 پیشنهاد ما

یه هارد اکسترنال usb 3 بدون اداپتور هم هست که با اونم تعویض میکنم.

خواهشا خواهشا خواهشا دوستان اگه خریدار واقعی هستید پیشنهاد بدید.من قبلا میخواستم یه ایفون بخرم یه یوزری بود باعث شد من 100 تومن بالاتر اون گوشی رو بخرم.بعد از این که گوشی رو خریدم و پول رو هم زدم مشخص شد که اصلا خریدار نبوده یک قرون پول هم تو جیبش نبوده:hmm:فقط تو تاپیکای فروش گوشی الکی پیشنهاد میداد(تا یه هفته اعصابم سر این قضیه خورد بود)

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
داداش 1180 پیشنهاد ما

یه هارد اکسترنال usb 3 بدون اداپتور هم هست که با اونم تعویض میکنم.

خواهشا خواهشا خواهشا دوستان اگه خریدار واقعی هستید پیشنهاد بدید.من قبلا میخواستم یه ایفون بخرم یه یوزری بود باعث شد من 100 تومن بالاتر اون گوشی رو بخرم.بعد از این که گوشی رو خریدم و پول رو هم زدم مشخص شد که اصلا خریدار نبوده یک قرون پول هم تو جیبش نبوده:hmm:فقط تو تاپیکای فروش گوشی الکی پیشنهاد میداد(تا یه هفته اعصابم سر این قضیه خورد بود)

من از دوستان خواهش كردم پ خ ندن و عمومي خريد كنند
ولي
الان دونفر بهم ز زدن يه توافق هايي كرديم هردو قرار شد خبر بدن ولي قيمت توافقي با هردوشون قيمت فروش فوري منه

باهارد خير دوست عزيز

ايفون هر مدلي
نوت ٢
دوربين اس ال ار

اخرين پيشنهاد ها

١١٨٠ تاپيك
١٣١٠ پ خ
١٤٥٠ قيمت مدنظر من با ارسال رايگان كه دو نفر توافق كردن

عكسي عكس با كيفيت خواست حدود ٣٠ مگ ميتونم بفرستم
بعد از فروش هيچ گونه اموزشي نميتونم بدم اموزش مك يا نصب مك يا هر جيز ديگه
مك و ويندوز و برنامه روش هست كامل
دستگاه رو خودم دست دوم خريدم و اطلاعاتي از داخلش ندارم و مارك رم هارد و هرچيز ديگه اي رو نميدونم ولي ميدونم نميشه رو مك بوك ها هر رم و هاردي رو مچ كرد بايد ماركش خوب باشه حتما با نرم افزار ساندرا ميشه چك كرد

ارزش واقعي دستگاه باتوجه به قيمت هاي الان تا ١٩٠٠ هم هست من بدردم نميخوره مشتري هم براش كمتر از لپ تاپ هاي ديگه هست پس ارزون ميدم زود بره تو سود ايناش نيستم

دستگاه بسيار خوب بسته بندي و ارسال ميشه كه اسيبي نبينه

امكان معامله حضوري و تست در محل هست ولي مهات تست نداره بنده كامل تستش ميكنم از لحاظ رم هارد پردازده صدا تصوير و....

وايرلس اين مدل واقعا قوي
جايي كه ايلون ٥ و ٤ اسم ٥ تا ميگيره ٣١٣ هم ٧ تا اين تا ١٠ تا وايرلس پيدا ميكنه

عكس از باطري و سلامتش گذاشتم

اين دستگاه براي كسايي كه مي خوان يه مك بوك زيبا و ساده داشته باشند توقعتون در خد خودش باشه نه سري هاي ٩ ميليوني جديد

گرافيك تراشه مجتمع توقع كرايسيس بازي كردن نداشته باشيد

مسئوليت بنده تا زمان فروش و تحويل دستگاه و هيج سوال يا اموزشي بعدا جوابگو نيستم

اينارو گفتم جون عزيزاني سوال پرسيده بودن

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

nsr lover

Registered User
لایک‌ها
58
ویرایش شد.
همه سوالهام رو تا پست بالا توضیح داده بودید.

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
ویرایش شد.
همه سوالهام رو تا پست بالا توضیح داده بودید.

هر تستي بخواين انجام ميدم فيلم ميگيرم عكس ميگيرم يا يه نفرو بفرستين تست كنه صبح تا شبم بخواد بياد باش كار كنه

ولي چون بارها اينجا مشكل برام پيش امده و هربار به خاطر اعتبارم در نت مرجوعي رو قبول كردم خير نميتونم

يه ايفون فروختم به يكي از دوستام گفت كنار ايفون دادشم گذاشتم صفحه اون ابي تر بود نمي خوام
پول پست اونم من دادم كه راضي باشه

ديگه گفتم اينجا نه مجاني واسطه شدم كه پول قبض جريمه ماشين تلفن اس ام اس پست پيك رايگان بدم نه مهلت تست بدم

هر تستي كسي خواست فيلم نيگيرم حتي اپلود ميكنم
كاركرد دستگاه رو هم تضمين ميكنم كاملا سلامت كار ميكنه تمام موارد و قطعات

nsr lover

Registered User
لایک‌ها
58
هر تستي بخواين انجام ميدم فيلم ميگيرم عكس ميگيرم يا يه نفرو بفرستين تست كنه صبح تا شبم بخواد بياد باش كار كنه

ولي چون بارها اينجا مشكل برام پيش امده و هربار به خاطر اعتبارم در نت مرجوعي رو قبول كردم خير نميتونم

يه ايفون فروختم به يكي از دوستام گفت كنار ايفون دادشم گذاشتم صفحه اون ابي تر بود نمي خوام
پول پست اونم من دادم كه راضي باشه

ديگه گفتم اينجا نه مجاني واسطه شدم كه پول قبض جريمه ماشين تلفن اس ام اس پست پيك رايگان بدم نه مهلت تست بدم

هر تستي كسي خواست فيلم نيگيرم حتي اپلود ميكنم
كاركرد دستگاه رو هم تضمين ميكنم كاملا سلامت كار ميكنه تمام موارد و قطعات

درست میگید.بعضیا شورش رو در میارن.
ممنون از توضیحاتتون.

farshad1700

Registered User
لایک‌ها
6
من آخرین پیشنهادم 1.200 هست اینقدر گفتین خریدار واقعی آدم میترسه پیشنهاد بده

pixeler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1220 پیشنهاد منه . خریدار واقعی هم هستم و واقعا برای کارم به یک مک نیاز دارم .

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
1220 پیشنهاد منه . خریدار واقعی هم هستم و واقعا برای کارم به یک مک نیاز دارم .

برای اینکه ثابت کنم فروشندم
تا فردا حتی اگر به قیمت مد نظرم هم نرسه به آخرین قیمت پیشنهادی فروشندم
قابل توجه اون دوستی که پ خ داده 1350 خریدارم اگه فروشنده ای بگو اگه هم نیستی مردم رو مسخره نکن
وقت خودم و دیگران برام ارزش داره

دوست دارم توی نت با همه دوست و رفیق باشم
اون تاپیک acer هم مال خودم نبود اولش گفتم برای کسی هست داده بفروشم

pixeler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای اینکه ثابت کنم فروشندم
تا فردا حتی اگر به قیمت مد نظرم هم نرسه به آخرین قیمت پیشنهادی فروشندم

ممنون بابت حسن نیت . حقیقتش بنده هم تو نت معامله زیاد داشتم . اینکه شما بتونی از حواشی کار تا جای ممکن کم کنی خودش تجربه باارزشی هست .

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
ممنون بابت حسن نیت . حقیقتش بنده هم تو نت معامله زیاد داشتم . اینکه شما بتونی از حواشی کار تا جای ممکن کم کنی خودش تجربه باارزشی هست .

ممنون راستش نظر من برای فروش بین 1400 تا 1450 بود ولی چون این پ خ هارو بهم دادن به قیمت نزدیکمم نرسه برای اینکه صحبت ها این تاپیک رو زود با نتجیه تموم میکنم

من یه تاپیک لپ تاپ acer داشتم چند وقت پیش مال خودم نبود یه سری مشکلاتی پیش امد با دوستان که چرا نمیفروشی و.....
من باید هر قیمتی رو زنگ میزدم به صاحبش میگفتم این وسط هم نه فی نفع بودم نه ضرر فقط شد باعث ناراحتیم اونقدر که بهش گفتم بیا ببر دستگاه رو مشتری نیس براش

حالا دوستان رو حساب اون تاپیک فکر کردن اینم فقط صفحه میره جلو و فروشی در کار نیست

این لپ تاپ به نظر خودم ( چون تا حدی سررشته دارم ) تا 1900 هم تو بازار الان ارزش داره ولی بخاطر یه سری از دوستان که واقعا تو پ خ ها کم لطفی کردن می خوام زود به تیجه برسه

mkill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا من تاپیک رو کامل خوندم و خریدارم
بنده ساکن اصفهان هستم و هزینه ی ارسال ندارید می یام محل خودتون
باتوجه به صحبت های جناب عالی که نظرتون روی 1400 به بالاست ولی بودجه ی بنده 1320 نهایتا می تونم تقدیم کنم
اگه مایل به فروش به بنده بودین شرایط رو پ خ کنید بنده تا پایان مزایده صبر خواهم کرد ولی بیشتر از این مقدار نمی تونم پرداخت کنم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
نه تاپیک رو این مدیران محترم فرمودن f شبیه p پاک کردن........

خواستین در خدمتم
ممنون واسه کسی می خوام n55 می خواست ولی بهش اطلاع میدم
ممنون دوست عزیز دوست دارم باهاتون معامله داشته باشم
سلام
اقا من تاپیک رو کامل خوندم و خریدارم
بنده ساکن اصفهان هستم و هزینه ی ارسال ندارید می یام محل خودتون
باتوجه به صحبت های جناب عالی که نظرتون روی 1400 به بالاست ولی بودجه ی بنده 1320 نهایتا می تونم تقدیم کنم
اگه مایل به فروش به بنده بودین شرایط رو پ خ کنید بنده تا پایان مزایده صبر خواهم کرد ولی بیشتر از این مقدار نمی تونم پرداخت کنم

سلام همشهری
ضمن تبریک از آغاز فعالیتتون در این سایت امید وارم من و سایر دوستان بتونیم در خدمتتون باشیم
ممنون بابت بشنهادتون

از اینکه میتونید حضوری تحویل بگیرید خیلی خوشحالم چون مشکلات و هزینه ارسال رو هم نداره
به خاطر احترامی که برای دوستان دیگه اینجا قائل هستم تاپیک رو تا پس فردا نگه میدارم اگر کسی پیشنهاد نداد و شما همچنان مایل به خرید بودید در خدمتتون هستم
ولی اصول مزایده استفاده از گام هاست و بهتر بود جای پیشنهاد اخر 20 تومن 20 تومن بالا میرفتید الته شما سقف بودجه مورد نظرتون را برای خرید مطرح کردید و ممنونم

pixeler

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1340 خریدارم . قیمت داره کم کم می ره بالا .

بالا