داداش 1180 پیشنهاد ما
یه هارد اکسترنال usb 3 بدون اداپتور هم هست که با اونم تعویض میکنم.
خواهشا خواهشا خواهشا دوستان اگه خریدار واقعی هستید پیشنهاد بدید.من قبلا میخواستم یه ایفون بخرم یه یوزری بود باعث شد من 100 تومن بالاتر اون گوشی رو بخرم.بعد از این که گوشی رو خریدم و پول رو هم زدم مشخص شد که اصلا خریدار نبوده یک قرون پول هم تو جیبش نبوده:hmm:فقط تو تاپیکای فروش گوشی الکی پیشنهاد میداد(تا یه هفته اعصابم سر این قضیه خورد بود)
من از دوستان خواهش كردم پ خ ندن و عمومي خريد كنند
ولي
الان دونفر بهم ز زدن يه توافق هايي كرديم هردو قرار شد خبر بدن ولي قيمت توافقي با هردوشون قيمت فروش فوري منه
باهارد خير دوست عزيز
ايفون هر مدلي
نوت ٢
دوربين اس ال ار
اخرين پيشنهاد ها
١١٨٠ تاپيك
١٣١٠ پ خ
١٤٥٠ قيمت مدنظر من با ارسال رايگان كه دو نفر توافق كردن
عكسي عكس با كيفيت خواست حدود ٣٠ مگ ميتونم بفرستم
بعد از فروش هيچ گونه اموزشي نميتونم بدم اموزش مك يا نصب مك يا هر جيز ديگه
مك و ويندوز و برنامه روش هست كامل
دستگاه رو خودم دست دوم خريدم و اطلاعاتي از داخلش ندارم و مارك رم هارد و هرچيز ديگه اي رو نميدونم ولي ميدونم نميشه رو مك بوك ها هر رم و هاردي رو مچ كرد بايد ماركش خوب باشه حتما با نرم افزار ساندرا ميشه چك كرد
ارزش واقعي دستگاه باتوجه به قيمت هاي الان تا ١٩٠٠ هم هست من بدردم نميخوره مشتري هم براش كمتر از لپ تاپ هاي ديگه هست پس ارزون ميدم زود بره تو سود ايناش نيستم
دستگاه بسيار خوب بسته بندي و ارسال ميشه كه اسيبي نبينه
امكان معامله حضوري و تست در محل هست ولي مهات تست نداره بنده كامل تستش ميكنم از لحاظ رم هارد پردازده صدا تصوير و....
وايرلس اين مدل واقعا قوي
جايي كه ايلون ٥ و ٤ اسم ٥ تا ميگيره ٣١٣ هم ٧ تا اين تا ١٠ تا وايرلس پيدا ميكنه
عكس از باطري و سلامتش گذاشتم
اين دستگاه براي كسايي كه مي خوان يه مك بوك زيبا و ساده داشته باشند توقعتون در خد خودش باشه نه سري هاي ٩ ميليوني جديد
گرافيك تراشه مجتمع توقع كرايسيس بازي كردن نداشته باشيد
مسئوليت بنده تا زمان فروش و تحويل دستگاه و هيج سوال يا اموزشي بعدا جوابگو نيستم
اينارو گفتم جون عزيزاني سوال پرسيده بودن
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk