نه، منظورم هدر نیست. تیتر مطالباون تیترها عکس هست، متن نیست
عکسش هم در خروجی میاد
نه، منظورم هدر نیست. تیتر مطالباون تیترها عکس هست، متن نیست
عکسش هم در خروجی میاد
فکر کنم با نسخه 1.8 تست کردم. چون دو ستونه بود، توی نسخه 3.2 درست تبدیل نشد. این مورد رو هم می خاستم بگم. یادم رفته بود. توی نسخه جدید، محدوده ها رو مشخص می کنم ولی موقع تبدیل، درست تبدیل نمی شه. همین فایل رو برای دوستونه هم تست کن. برای دوستونه نسخه 1.8 رو دوباره نصب کردم.آخرین آپدیت از سایت گرفتی؟
در صورت تبدیل بدون تصحیح، اعداد برعکس تبدیل می شن، ولی heading ها درستهبا این پی دی افی که آپلود کردی(بدون تنظیمات تصحیح حروف) چنین مشکلی ندارم.
سلام
راهنمای برنامه در منوی دانلو سایت ببین.
===متن نمونه====
به نام خدا
کنترل کننده هاي دور موتور هاي الکتريکي و تاثير
آنها بر روي بهينه سازي انرژي
گردآوري
مجيد يگانه
کلمات کليدي
موتورهاي DC، بهينه سازي مصرف انرژي ، کنترل
چکيده
در اين تحقيق توضيحاتي درتحليل و تشريح کار ماشينها و عملکرد آنها و همچنـين در شـرايطي کـه بـا
همین کار رو کردم ولی متاسفانه فقط برای صفحه اول ذخیره می شه. بار دوم که می خوام تنظیمات دوستونه رو درست کنم، برای صفحات بعدی، کادر از شماره 3 شروع می شه. برای صفحات بعدی هم دوباره از 3 شروع می شه. در صورتی که برای هر صفحه باید از 1 شروع بشه. مجددا بعد از تنظیم محدوده برای هر صفحه و ذخیره بخش دوستونه و همچنین ذخیره pdf، بعد از بازکردن pdf ذخیره شده، تنظیمات ستون ها فقط برای صفحه اول ذخیره میشه. اگر احتیاج هست، pdf رو بفرستم.رای دو ستونه حتما باید بعد از تنظیمات دو ستونه، پی دی اف ذخیره کرد و پی دی اف جدید باز کردوالبته وقتی پی دی اف جدید ذوباره باز میکنی، باید تنظیمات دو ستونه را دوباره بررسی کنی تا درست باشد.
نشد هر کاری کردم. لینک دانلود فایلولی اگر اصالا نتونستی درستش کنی،پی دی اف بفرست شاید با اون pdf مشکل داشته باشه
برای ویرایش بنده در خدمتم. فایل رو برام ارسال کنید تا هزینه رو بگم خدمتتون.راستی هزینه تبدیل به WORD با انجام ویرایش وخروجی عین متن هم برای PDF و هم برای اسکن از کتاب واسم بفرست .