محمد حسین نجیمی
Registered User
سلام خدمت دوستان خیر ویندوز بنده 8.1 64 بیت پرو هستش به راحتی کار میکنه
حتی بزرگترین برنامه ها هم کرک میشن، مهم اینه که مردم یاد بگیرن اون بنده خدا برای برنامش زحمت کشیده و 10 هزارتومن در قبال این برنامه با اینهمه کاربرد هیچی نیست . به نظر شخصی من 10 هزارتومن در قبال این برنامه اصلاً قابل نیست. این برنامه ایکه ایشون درست کردند کار من رو خیلی راه انداخت. واقعاً دمشون گرم.سلام
من برای تست برنامتونو دانلود کردم ، از نظر امنیتی بسیار ضعیف هست ، در کمتر از ده دقیقه کرک شد ، بهتر هست یک فکری برای امنیت برنامتون بکنید !
ضمنا مثل اینکه از کامپوننت های Winsoft هم داخل برنامتون استفاده کرده بودید / یا حق
سلامحتی بزرگترین برنامه ها هم کرک میشن، مهم اینه که مردم یاد بگیرن اون بنده خدا برای برنامش زحمت کشیده و 10 هزارتومن در قبال این برنامه با اینهمه کاربرد هیچی نیست . به نظر شخصی من 10 هزارتومن در قبال این برنامه اصلاً قابل نیست. این برنامه ایکه ایشون درست کردند کار من رو خیلی راه انداخت. واقعاً دمشون گرم.
سلامسعی کردم قیمتش پایین بزارم تا همه بتونن بخرن.کسی هم دنبال کرک برنامه نره، منم بیشتر بتونم روی برنامه کار کنم.یکی از اهدافم این بوده که کاربران بیشتر سراغ کتاب خوندن روی دستگاه های کتابخوان برن تا اینکه به ورد تبدیل کنن.ولی برای اینکار مجبور بودم خروجی به ورد خیلی خیلی خوبی درست کنم تا روی دستگاه کتابخوان با مشکلات کمتری روبرو بشن.
برای خرید بیشتر از یک محصول تخفیفی نزاشتم.ولی اگر میخوای از طریق آنلاین 16000 تومن به حساب سایت واربز کن.بعد شماره سریال دو تا سیستم همراه با رسید خرید اینترنتی(در پایان خرید داده میشه) توی پشتیبانی بفرست.
اگر هم یه نفر برنامه خریده، برای بقیه سیستمهاش مابه التفاوت 16000 تومن میتونه آنلاین واریز کنه، بعد توی پشتیبانی بگه.
این روش تخفیف توی سایت نزاشتم.
من خرید کردم و بالای چندبار کد را برای فعالسازی ارال کردم اما مدام اس ام اس میاد فرمت اشتباه است . اصلا کسی هم پاسخگو نیست . من نیاز فوری بهش داشتم . پشتبانی سایت فروش نرم افزار اصلا مورد قبول نیست . کسی هم نیست جواب تماس یا ایمیل را بده . چرا اینجا بعضیا براش تبلیغات می کنند ؟؟
من بعد از واریز وجه از درگاه بانک ملت فقط یک کد دریافت کردم که براتون ارسال کردم . هربار که فرستادم پیامی اومد که فرمت ارسال کد اشتباه است با چندتا گوشی مختلف ارسال کردم حتی با پنل ارسال پیام کوتاه هم ارسال کردم اما هر دفعه همون پیامو برام فرستادی . ولا یه راهنمایی بگذارید که این پشت فاکتور که عرض کردید کجاست ؟خلاصه:شما 10000 تومن درست واریز کردید، شماره سریال سیستم خودت که یه عدد 12 رقمی هست توی پیام خصوصی یا پشتیبانی سایت بفرست.الان آنلاین هستم.
شما یک ساعت پیش خرید کردی.الان ساعت 10 شب هست.یعنی حدود 9 شب خریدی.کدوم شرکت یا سایت پشتیبانی 24 ساعته فوری داره؟
تاریخ درج پست و ایمیلت هم یک ساعت پیش هست.توی توضیحات سایت کاملا معلومه که شماره موبایلی برای تماس نزاشتم پس جواب دادن به یک ایمیل معمولا از 10 دقیقه تا 24 ساعت ممکن طول بکشه.اگر میخواستم یه نفر بزارم تا جواب تلفنها رو بده، قیمت نرم افزار باید دو برابر میکردم.
اینا به کنار، شما اولین نفری هستید که شماره سریال سیستم کامل وارد نکردی.یعنی فقط عدد یک وارد کردی.اگر اشتباه نمیکردی، خیلی سریع برات اس ام اس میشد.توضیحات مربوط به خرید هم اگر میخوندی متوجه میشدی که نباید به اون شماره موبایل اس ام اس میفرستادی.
دوستان لطف کنید قبل از متهم کردن یه نفر، کمی فکر کنید.
یکی از دوستان ده دقیقه بعد از خرید اومده بود توی پشتیبانی گفته بود که پی دی اف کار نمیکنه.برنامه شما قلابی ، حلالت نمیکنم اگر پولمو ندی.بعد از اینکه بهش گفتم پی دی افت ارسال کن، دیدم که اصلا راهنمای برنامه نخونده بود و اصلا بلد نبود با برنامه کار کنه.