احتمالا باید خردشم حساب میکردی !
1.73 NZD
=
1.23582 USD
1.73 NZD
=
1.23582 USD
adnan jan sala,
man ba card shoma be moshkel khordam mishe rahnamai konid
paypal in ra be man javab dad..
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
اوه اوه ادنان جان من این رو امروز دیدم ! امروز هم پول واریز شد برای یه کارت دیگه !!! حالا تخفیف عید و اینا رو ندادید مشکلی نیست ولی کارت رو نگید که نمیدید
قابل توجه خریداران : یه کارت از ایشون تهیه شد . همین قدر بگم که تمام شرایط کارتها دقیقا همانطوری بود که ایشون اعلام کرده بودند و مهم ترین چیزی که برای من ارزش داشت این بود که شما دقیقا ۱ ثانیه بعد از پرداخت میتونید transaction پرداختتون رو در مشاهده کنید. در این موضوع هم در paypal و هم در moneybookers چک شد.
من تنها مشکل این کارت رو هم بگم ( اگر ناراحت نمیشید ) . این transaction هارو شما به واحد پول نیوزلند میبینید ! و برای مواردی مثل moneybookers که یه مبلغی برمیداره بعد میگه مبلغ چه قدر بوده ، شما باید اون مقدار رو به USD تبدیل کنید ... حالا من امشب حواسم نبود همون رو وارد کردن و moneybookers گفت که اشتباه هست و تا ۲۴ ساعت باید صبر کنی بعد دوباره سعی کنی .... حالا فردا تبدیلش به USD رو بزنم ببینم کار میکنه یا نه ...
البته اگر فردا تبدیل usd یش رو بزنیم و کار کنه اینم مشکلی نیست ! ولی من ترسم از اینه که تو این تبدیل ها مثلا ۱ cent کمو زیاد بشه و قبول نکنه ...
حالا نتیجه رو همینجا میگم.
ولی بازم میگم در باقی موارد هیچ حرفی نمیشه در مورد این کارتها زد.
اقا فروش تموم شد یا هنوز هم ادامه داره ؟
خب متاسفانه همون اتفاقی که نگران بودم بیافته افتاد ! moneybookers از ما این 1,23 رو هم قبول نکرد و گفت اشتباهه ! الان چی کار باید کرد ؟
نه اینکه برگرده اصلا برام مهم نیست ... ۱۰ دلار هم کم میشد مهم نبود ... فقط این verify میشد ...
هیچ جور نمیشه این transaction هارو به دلار آمریکا نشون بده ؟ یعنی کسی تاحالا به مشکل من برنخورده ؟![]()
adnan jan salam,
man khastam az shoma ve servisetoon tashakor konam man movafagh be baz kardan hesan
paypal shodam,dafe avval chon regester nakarde budam,error dad,dar arz 1 dagige man
hesab man verfyd shod,az lot shoma mamnon hastam
ba arezoye movafaghiyat baraye shoma