• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون Audio Technica M50

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
میرن 2-3 میلیون پول گوشی آنچنانی میدن بعد یه بیتس میزارن رو گوششون! این مردم برای گوشهاشون ارزش قائل نیستن وگرنه این M50 اینقدر اینجا نمیموند. اصولا چون کسی موسیقی رو نمی شناسه و گوش های تعلیم دیده کمه، فرق یه هدفون 5 هزار تومنی با 5 میلیونی هیچی نیست!
چیز بالاتری میخوای بگیری بجاش؟
سلام برادر
چه خبر از این ورا؟
خب هدفون خریدنشون هم مثل گوشی خریدنشونه. فقط نگاه میکنن کدوم شیک تر و باکلاس تره همون رو میخرن. کاری هم به چیزای دیگش ندارن.
آره دیگه قصد ارتقا دارم. اگه گیر بیاد ex1000 یا K701 / 2 یا HD650 .

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
اتفاقا یکی از چند موردی که در حال مقایسه بودم همین بود ولی آخر به hd598 رسیدم، ولی واقعا تو این رده تو هدفونای close عالیه، هر کسی بخره اونم به این قمت برد کرده

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
اتفاقا یکی از چند موردی که در حال مقایسه بودم همین بود ولی آخر به hd598 رسیدم، ولی واقعا تو این رده تو هدفونای close عالیه، هر کسی بخره اونم به این قمت برد کرده

واقعا کسی بخواد 1 میلیون بابت HD598 بده، خیلی بهتره که 1.5 بده یه HD650 بگیره. البته اگه بتونه امپ مناسب براش تهیه کنه

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
واقعا کسی بخواد 1 میلیون بابت HD598 بده، خیلی بهتره که 1.5 بده یه HD650 بگیره. البته اگه بتونه امپ مناسب براش تهیه کنه
من از hd518 به این رسبدم دیگه میترسم آخرش به hd800 برسم :پی. امپ دک هم نظرم رو schiit magni-modi هست، البته هنوز در حال مشورت هستم تا ببنم آخر به چی میرسم

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
مطمئن باش به اونجا هم میرسه.

به هر حال بازم برای اهلش ..... آپ

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
من از hd518 به این رسبدم دیگه میترسم آخرش به hd800 برسم :پی. امپ دک هم نظرم رو schiit magni-modi هست، البته هنوز در حال مشورت هستم تا ببنم آخر به چی میرسم

میتونی با هزینه خیلی خیلی کمتر خودت یه امپلیفایر تمام لامپی بسازی که برای داشتن اون صدا حداقل باید +1000 دلار هزینه کنی برای ترانزیستوری ها. اگه دوست داشتی میتونی این لینک رو مطالعه کنی. دو ماهی میشه دارم روش کار میکنم و به نتایج خوبی رسیدم. دیگه تقریبا طراحی تمام شده و سعی میکنم ساختش رو شروع کنم. ظاهر نهایی هم احتمالا جعبه فلزی با رنگ کوره ای هست البته در تو جعبه مجزا، یکی برای پاور سوپلای و یکی مدار امپلیفایر که روی هم قرار میگیرند و با یه کانکتور صنعتی از پشت بهم وصل میشوند.

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
میتونی با هزینه خیلی خیلی کمتر خودت یه امپلیفایر تمام لامپی بسازی که برای داشتن اون صدا حداقل باید +1000 دلار هزینه کنی برای ترانزیستوری ها. اگه دوست داشتی میتونی این لینک رو مطالعه کنی. دو ماهی میشه دارم روش کار میکنم و به نتایج خوبی رسیدم. دیگه تقریبا طراحی تمام شده و سعی میکنم ساختش رو شروع کنم. ظاهر نهایی هم احتمالا جعبه فلزی با رنگ کوره ای هست البته در تو جعبه مجزا، یکی برای پاور سوپلای و یکی مدار امپلیفایر که روی هم قرار میگیرند و با یه کانکتور صنعتی از پشت بهم وصل میشوند.
والا خودمم خیلی دوست دارم که همچین کاری بکنم ولی از اونجایی که تو این موارد هیچی نمیدونم :p بیخیال شدم

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
والا خودمم خیلی دوست دارم که همچین کاری بکنم ولی از اونجایی که تو این موارد هیچی نمیدونم :p بیخیال شدم

این دوستمون آمپ رو داره جوری طراحی میکنه که خیلی راحت بشه مونتاژ کرد. حتی برای یک کاربر تازه کار.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776

این دوستمون آمپ رو داره جوری طراحی میکنه که خیلی راحت بشه مونتاژ کرد. حتی برای یک کاربر تازه کار.

کاملا درسته. حتی قصد دارم PCB طراحی کنم که قطعات در نهایت سادگی در محلی که روی برد پرینت شده قرار بگیرند و از پشت لحیم بشن. یکی از مباحث اصلی DIY اینه که جسارت و اعتماد بنفس لازم برای اجرای یه پروژه رو در کاربران عادی بوجود بیاریم. هیچ کاری نداره! فقط اگر بتونید با هویه دوتا سیم رو بهم لحیم کنید، میتونید یه امپلیفایر هم بسازید. لحیم کاری هم که کاری نداره یه مقدار قلق داره که با نیم ساعت تمرین یاد میگیرید. من مطمئن هستم خیلی از کاربران عادی از من که همیشه پروژه های مختلف رو انجام میدم، دقت و ظرافت و سلیقه بهتری دارند در مونتاژ. مطمئنا خیلی ها روش های ابداعی خودشون رو میتونن در عبور دادن سیم ها، چیدمان قطعات و ... در مونتاژ دخیل کنند.

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
کاملا درسته. حتی قصد دارم PCB طراحی کنم که قطعات در نهایت سادگی در محلی که روی برد پرینت شده قرار بگیرند و از پشت لحیم بشن. یکی از مباحث اصلی DIY اینه که جسارت و اعتماد بنفس لازم برای اجرای یه پروژه رو در کاربران عادی بوجود بیاریم. هیچ کاری نداره! فقط اگر بتونید با هویه دوتا سیم رو بهم لحیم کنید، میتونید یه امپلیفایر هم بسازید. لحیم کاری هم که کاری نداره یه مقدار قلق داره که با نیم ساعت تمرین یاد میگیرید. من مطمئن هستم خیلی از کاربران عادی از من که همیشه پروژه های مختلف رو انجام میدم، دقت و ظرافت و سلیقه بهتری دارند در مونتاژ. مطمئنا خیلی ها روش های ابداعی خودشون رو میتونن در عبور دادن سیم ها، چیدمان قطعات و ... در مونتاژ دخیل کنند.
من خودم کلا خیلی دوس دارم کارای جدید یاد بگیرم حتا بیشتر کارایی که به آزمون و خطا نیاز داره، راستی یه مدت هم تو کار cnc بودم اگر برای برش تونستم کمک کنم خوشحال میشم، وقتی این آمپو داشته باشم نیاز به دک هست دیگه باز؟

بله در جریان هسنم کم و بیش :D

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
تعویض هم دارید؟
البته این تاپیک خیلی قدیمیه ولی خب...
!!!! Sennheiser HD 280 PRO !!!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
به نظر شما تاپیکی که 2ماه و خورده ای ازش گذشته باشه خیلی قدیمیه ؟!!
تعویض که با این مدل نه. فروش مد نظر هست.

تا جایی که من میدونم هنوز موجوده البته اگر دوستمون بعد از تست xb1000 و z1000 نظرشون عوض نشده باشه :پی

بله بعد از تست این مدل ها خودم هم به این نکته که گفته میشه تا 2-3 برابر قیمتش ارزش خرید داره کاملا پی بردم.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
درسته تاپیک یکم سنش رفته بالا ولی هنوز فعاله و استارتر (که خودم باشم) حضور داره. :cool:
تعویض که با این مدل نه. فروش مد نظر هست.

بله بعد از تست این مدل ها خودم هم به این نکته که گفته میشه تا 2-3 برابر قیمتش ارزش خرید داره کاملا پی بردم.

قدیمی منظور تاپیک خودم بود
بهرحال ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا