• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هدفون Audio Technica M50

وضعیت
موضوع بسته شده است.

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
داداش هنوز نفروختیش؟تعجبیه چون واقعا در برابر پولی که میدی ارزش داره

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
داداش هنوز نفروختیش؟تعجبیه چون واقعا در برابر پولی که میدی ارزش داره

برای خودم هم تعجبه. حالا اگه به جای این یه بیتس فیک، های کپی، AAA+++ یا هر اسم مسخره دیگه ای که روش میزارن بود تو سه سوت فروش رفته بود :eek:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
برای خودم هم تعجبه. حالا اگه به جای این یه بیتس فیک، های کپی، AAA+++ یا هر اسم مسخره دیگه ای که روش میزارن بود تو سه سوت فروش رفته بود :eek:

یه دفعه یکی از بچه ها که بیتس داره گفت "بیا یه بـــــــــــــار تست کن شاید از صداش خوشت اومد" با کمال احتیاط بیتس رو گرفتم دستم خواستم بزارم روی سرم یه لحظه حس کردم دارم شبیه جاستین بیبر میشم :D شوتش کردم روی کاناپه

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
یه دفعه یکی از بچه ها که بیتس داره گفت "بیا یه بـــــــــــــار تست کن شاید از صداش خوشت اومد" با کمال احتیاط بیتس رو گرفتم دستم خواستم بزارم روی سرم یه لحظه حس کردم دارم شبیه جاستین بیبر میشم :D شوتش کردم روی کاناپه

حالا باز خوبه شوتش کردی رو کاناپه، یه لحظه فکر کردم میکوبیش به دیوار هدفون بنده خدا رو :D

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
واقعا کسی بخواد 1 میلیون بابت HD598 بده، خیلی بهتره که 1.5 بده یه HD650 بگیره. البته اگه بتونه امپ مناسب براش تهیه کنه

ما که آخرش به mdr-ma900 رسیدیم ولی تو ایران hd598 واقعا ارزششو داره به نظر منم

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
بدلیل یه اتفاق خوب، یه تخفیف خوب برای خریدار. (به مدت خیلی محدود)

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
داداش شما بچه کجایی؟ من اردبیلم ... میخام جنسو حضوری تحویل بگیرم ...قیمت اخر رو چند میدی ؟
فروشگاه تهران ملودی الان 820 تومنه ... البته یه فروشگاه هم پیدا کردم 590 تومن میده ولی نمیدونم اصله یا نه .. از چن نفرم پرسیدم میگفتن کپی این تولید نشده چون افراد خاصی میان دنبال این هدفون..(مثل بیتز کیلو کیلو فروخته نمیشه)
ضمنا اگه ممکنه عکس کامل از جعبه بذار ممنون میشم...عکس با کیفیت بذار اگه ممکنه .. هیچی معلوم نیست!
من خریدار واقعی هستم ..ولی حضوری ... چند روز دیگه هم قراره بیام تهران اگه فروش نرفت خودم میام ازت میخرم اگه نزدیک نبودی.

حالا هدفون به این با کیفیتی رو چرا میخوایی بفروشی؟ !
از کجا خریده بودی ؟

سلام
من از همین تهران ملودی گرفتم. این فروشگاه ها اصل را دارن میفروشن. البته تقلبی هم داره ولی خیلی کمه. اگه تو نت سرچ کنید میتونید تفاوت های اصلی و تقلبی رو ببینید.
اون فروشگاه اینترنتی رو هم که 590 میده میشناسم. کافیه باهاشون تماس بگیرید تا قیمت واقعی رو بهتون بدن.(خودم یبار تماس گرفتم)
متاسفانه فعلا نمیتونم عکس دیگه ای بزارم! به 3 دلیل: اول اینکه هاردم فعلا به فنا رفته و همه اطلاعاتم پریده و الان مشغول ریکاوری هستم و عکس هایی که قبلا گرفته بودم هم توی همون هارد بوده.
دوم اینکه دوربینم هم الان مسافرته.
سوم هم الان هدفون دستم نیست چون گذاشتمش توی یکی از فروشگاه های شیراز برای فروش.
دلیل فروش هم این هست که قصد ارتقا دارم. یعنی داشتم. چون همین چند روز پیش هدفونم رو تهیه کردم.

با این اوصاف فکر نکنم دیگه شما خریدار باشید.

MadCatz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام
من از همین تهران ملودی گرفتم. این فروشگاه ها اصل را دارن میفروشن. البته تقلبی هم داره ولی خیلی کمه. اگه تو نت سرچ کنید میتونید تفاوت های اصلی و تقلبی رو ببینید.
اون فروشگاه اینترنتی رو هم که 590 میده میشناسم. کافیه باهاشون تماس بگیرید تا قیمت واقعی رو بهتون بدن.(خودم یبار تماس گرفتم)
متاسفانه فعلا نمیتونم عکس دیگه ای بزارم! به 3 دلیل: اول اینکه هاردم فعلا به فنا رفته و همه اطلاعاتم پریده و الان مشغول ریکاوری هستم و عکس هایی که قبلا گرفته بودم هم توی همون هارد بوده.
دوم اینکه دوربینم هم الان مسافرته.
سوم هم الان هدفون دستم نیست چون گذاشتمش توی یکی از فروشگاه های شیراز برای فروش.
دلیل فروش هم این هست که قصد ارتقا دارم. یعنی داشتم. چون همین چند روز پیش هدفونم رو تهیه کردم.

با این اوصاف فکر نکنم دیگه شما خریدار باشید.

من دیوونه این هدفون هستم .. نو شو از همون تهران ملودی سفارش میدم ..گارانتی هم میدن..
من فقط بخاطر حضوری تحویل و تستش گفتم ..خیلی برام مهمه.

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
داداش آخرین قیمتی که میتونی بدی برام پخ کن
ممنون
ارسال شد.

من دیوونه این هدفون هستم .. نو شو از همون تهران ملودی سفارش میدم ..گارانتی هم میدن..
من فقط بخاطر حضوری تحویل و تستش گفتم ..خیلی برام مهمه.

هرجور که راحتی. امیدوارم ازش لذت ببرید.

Last edited:

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
U P

خیلی زود دیر میشود.

hamedoo2083

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من 400 خریدارم برات مقدوره؟ هزینه حمل و نقلش هم هست که باید بدم

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
سلام من 400 خریدارم برات مقدوره؟ هزینه حمل و نقلش هم هست که باید بدم

سلام
من قیمت آخر رو 450 اعلام کردم (تقریبا نصف قیمته). یکی از دوستان هم با این قیمت قصد خرید دارن ولی چون فعلا پولشون آماده نیست معامله انجام نشده.
هزینه ارسال هم که خیلی نمیشه حدود 10 تومن باید باشه.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به سلامتی چی گرفتی هدفون؟
مشکل اینجاست که کسی صدای درست و حسابی گوش نمیده تو ایران وگرنه امکان نداره یه M50 رو تو یه فروم خارجی نصف قیمت بزاری! بیشتر از یک هفته دوام بیاره.

Ursamajor

Registered User
لایک‌ها
23
به سلامتی چی گرفتی هدفون؟
مشکل اینجاست که کسی صدای درست و حسابی گوش نمیده تو ایران وگرنه امکان نداره یه M50 رو تو یه فروم خارجی نصف قیمت بزاری! بیشتر از یک هفته دوام بیاره.

سلامت باشی برادر. EX1000 گرفتم.
درسته واقعا با این قیمت مفته. اگه با این قیمت فروش نره دیگه قیمت رو کاهش نمیدم و تاپیک رو جمع میکنم و برای خودم نگهش میدارم. آخه با 400-500 تومن چی میشه گرفت این روزا که کیفیتی نزدیک به این داشته باشه؟

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
سلامت باشی برادر. EX1000 گرفتم.
درسته واقعا با این قیمت مفته. اگه با این قیمت فروش نره دیگه قیمت رو کاهش نمیدم و تاپیک رو جمع میکنم و برای خودم نگهش میدارم. آخه با 400-500 تومن چی میشه گرفت این روزا که کیفیتی نزدیک به این داشته باشه؟

کاملا درسته. اخه تو ایران افراد کمی هستن که به گوش های خودشون اهمیت میدن. از نظر اون افراد هدفون هایی که دست فروش ها کنار خیابون میفروشن 5000 تومن با یه هدفون IE80 فرقی نداره اتفاقا بیسش بهتره! میترکونه! خیلی خفنه!
من M50 رو با امپی که ساختم تست کردم و بخونی درایوش میکنه. خیلی صدای خوبی داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا