داداش هنوز نفروختیش؟تعجبیه چون واقعا در برابر پولی که میدی ارزش داره
برای خودم هم تعجبه. حالا اگه به جای این یه بیتس فیک، های کپی، AAA+++ یا هر اسم مسخره دیگه ای که روش میزارن بود تو سه سوت فروش رفته بود
یه دفعه یکی از بچه ها که بیتس داره گفت "بیا یه بـــــــــــــار تست کن شاید از صداش خوشت اومد" با کمال احتیاط بیتس رو گرفتم دستم خواستم بزارم روی سرم یه لحظه حس کردم دارم شبیه جاستین بیبر میشم شوتش کردم روی کاناپه
واقعا کسی بخواد 1 میلیون بابت HD598 بده، خیلی بهتره که 1.5 بده یه HD650 بگیره. البته اگه بتونه امپ مناسب براش تهیه کنه
داداش شما بچه کجایی؟ من اردبیلم ... میخام جنسو حضوری تحویل بگیرم ...قیمت اخر رو چند میدی ؟
فروشگاه تهران ملودی الان 820 تومنه ... البته یه فروشگاه هم پیدا کردم 590 تومن میده ولی نمیدونم اصله یا نه .. از چن نفرم پرسیدم میگفتن کپی این تولید نشده چون افراد خاصی میان دنبال این هدفون..(مثل بیتز کیلو کیلو فروخته نمیشه)
ضمنا اگه ممکنه عکس کامل از جعبه بذار ممنون میشم...عکس با کیفیت بذار اگه ممکنه .. هیچی معلوم نیست!
من خریدار واقعی هستم ..ولی حضوری ... چند روز دیگه هم قراره بیام تهران اگه فروش نرفت خودم میام ازت میخرم اگه نزدیک نبودی.
حالا هدفون به این با کیفیتی رو چرا میخوایی بفروشی؟ !
از کجا خریده بودی ؟
بدلیل یه اتفاق خوب، یه تخفیف خوب برای خریدار. (به مدت خیلی محدود)
سلام
من از همین تهران ملودی گرفتم. این فروشگاه ها اصل را دارن میفروشن. البته تقلبی هم داره ولی خیلی کمه. اگه تو نت سرچ کنید میتونید تفاوت های اصلی و تقلبی رو ببینید.
اون فروشگاه اینترنتی رو هم که 590 میده میشناسم. کافیه باهاشون تماس بگیرید تا قیمت واقعی رو بهتون بدن.(خودم یبار تماس گرفتم)
متاسفانه فعلا نمیتونم عکس دیگه ای بزارم! به 3 دلیل: اول اینکه هاردم فعلا به فنا رفته و همه اطلاعاتم پریده و الان مشغول ریکاوری هستم و عکس هایی که قبلا گرفته بودم هم توی همون هارد بوده.
دوم اینکه دوربینم هم الان مسافرته.
سوم هم الان هدفون دستم نیست چون گذاشتمش توی یکی از فروشگاه های شیراز برای فروش.
دلیل فروش هم این هست که قصد ارتقا دارم. یعنی داشتم. چون همین چند روز پیش هدفونم رو تهیه کردم.
با این اوصاف فکر نکنم دیگه شما خریدار باشید.
ارسال شد.داداش آخرین قیمتی که میتونی بدی برام پخ کن
ممنون
من دیوونه این هدفون هستم .. نو شو از همون تهران ملودی سفارش میدم ..گارانتی هم میدن..
من فقط بخاطر حضوری تحویل و تستش گفتم ..خیلی برام مهمه.
سلام من 400 خریدارم برات مقدوره؟ هزینه حمل و نقلش هم هست که باید بدم
به سلامتی چی گرفتی هدفون؟
مشکل اینجاست که کسی صدای درست و حسابی گوش نمیده تو ایران وگرنه امکان نداره یه M50 رو تو یه فروم خارجی نصف قیمت بزاری! بیشتر از یک هفته دوام بیاره.
بدلیل یه اتفاق خوب، یه تخفیف خوب برای خریدار. (به مدت خیلی محدود)
سلامت باشی برادر. EX1000 گرفتم.
درسته واقعا با این قیمت مفته. اگه با این قیمت فروش نره دیگه قیمت رو کاهش نمیدم و تاپیک رو جمع میکنم و برای خودم نگهش میدارم. آخه با 400-500 تومن چی میشه گرفت این روزا که کیفیتی نزدیک به این داشته باشه؟