Arash.GH
Registered User
بله اون قسمت برداشته شده و ديگه هيچ هدفوني رو نميشه رجيستر كرد
خريدار هم يا بايد اعتماد كنه يا خودش حرفه اي باشه و بشناسه جنس رو
پس با این اوصاف به سریال 10 رقمی پشت در باطری هم نمیشه اکتفا کرد که..
بله اون قسمت برداشته شده و ديگه هيچ هدفوني رو نميشه رجيستر كرد
خريدار هم يا بايد اعتماد كنه يا خودش حرفه اي باشه و بشناسه جنس رو
ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺩﻩ ﺭﻗﻤﯽ ~ﺷﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻭﻥ ﺳﺮﯾﺎﻝ ۷ ﺭﻗﻤﻪ~ﺱ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﻭﺻﺎﻑ ﺑﻪ ﺳﺮﯾﺎﻝ 10 ﺭﻗﻤﯽ ~ﺷﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﻃﺮﯼ ﻫﻢ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺍﮐﺘﻔﺎ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ..
سلام
لطفا به پ.خ من جواب دهید .
ممنون
ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺩﻩ ﺭﻗﻤﯽ ~ﺷﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻭﻥ ﺳﺮﯾﺎﻝ ۷ ﺭﻗﻤﻪ
ﺩﺭ ~ﻧﻞ ﺩﺍﺧﻞ ﺳﻤﺖ ﭺ~ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﻫﺴﺖ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺍﺧﻞ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺑﺎﻻﯼ ﺑﻠﻨﺪﮔﻮﯼ ﭺ~ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﻭ ﺑﺎﺭﮐﺪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﺟﻌﺒﻪ
ﺍﻣﺎ ﮐﺪ ﺭﺟﯿﺴﺘﺮ ﻫﺪﻓﻮﻧﺎﯼ ﺗﻮﻟﯿﺪ ۲۰۱۱ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺭﻥ
ﻭﺍﺱ ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻣﺎﻟﻪ ﺩﻭﺳﺎﻝ ~ﯾﺸﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﮐﺪ ﺭﺟﯿﺴﺘﺮ ﻧﻤﯿﺸﻪ
ﺳﺮﻭﯾﺲ ﺭﺟﯿﺴﺘﺮﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎﻧﺴﺘﺮ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺟﺪﺍ ﺷﺪﻥ ﺑﯿﺘﺲ ﺍﺯ ﻣﺎﻧﺴﺘﺮ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻣﮑﺎﻧﺶ ﺭﺟﯿﺴﺘﺮ ﻧﯿﺲ ﺗﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﯿﺘﺲ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺭﺍﻩ ﺑﻨﺪﺍﺯﻩ
~ﺍﺳﺦ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ.
ﺍﻻﻥ ﺍﯼ ﺳﺮﯾﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﻫﺴﺖ ~ﺷﺖ ﺩﺭﺏ ﺑﺎﻃﺮﯾﺶ ﻫﺴﺘﺶ ﻭ ﭼﻮﻥ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﺪﻓﻮﻧﻢ ﺍﺻﻞ ﻫﺴﺖ ، ﭼﺠﻮﺭﯼ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺧﺮﯾﺪﺍﺭ ﻫﺴﺘﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﻢ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺍﺻﻞ ﻫﺴﺘﺶ ، ﺧﺮﯾﺪﺍﺭ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﻪ ﻧﺸﺎﻧﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﻗﺎﻧﻊ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺍﺻﻞ ﻫﺴﺘﺶ؟؟؟
ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺑﺎﯾﺪ 7 ﺭﻗﻤﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ 10 ﺭﻗﻤﯽ؟؟؟
ﺍﺻﻼ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﯾﺎ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ؟؟
ﻫﯿﭻ ﻣﺸﺨﺼﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﻩ؟؟؟
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺁﺭﻣﯿﻦ ﻋﺰﯾﺰ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺑﺎﯾﺪ 10 ﺭﻗﻤﯽ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﻟﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﺪﻭﻧﻪ High Copy ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺍﻭﻥ ﻫﻢ 10 ﺭﻗﻤﯽ ﻫﺴﺘﺶ ﮐﻪ؟؟؟
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺤﺚ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺷﺎﻣﻞ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺷﻤﺎ ﻧﻤﯿﺸﻪ
ﭼﻮﻥ ﻣﺎﻝ ﺩﻭﺳﺎﻝ ~ﯾﺸﻪ
ﺍﻭﻥ ﻫﺎﯼ ﮎ~ﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺩﺍﺭﻥ ﻣﻌﻤﻮﻻ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺭﻭ ﺟﻌﺒﻪ ﻭ ﻫﺪﻓﻮﻥ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﻧﻪ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭ ﺑﺮﭼﺴﺐ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺭﻭﯼ ﺟﻌﺒﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻓﻬﻤﯿﺪ،ﺍﮔﻪ ﺍﺻﻞ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺮﭼﺴﺐ ﺳﺮﯾﺎﻝ ﺳﯿﻠﻮﺭﻩ،ﺗﻘﻠﺒﯿﺎ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺑﺮ ﭼﺴﺒﺶ
ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻂ ﺑﺎ ﺗﺴﺖ ﺻﺪﺍ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﺪ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﯿﺪ
آقا تروخدا انقدر تو سر مال نزنین من یه دونه های کپی بیتس پرو گرفتم ، خدایی شاخه ، حالا این که اصله ببین چیه دیگه ، ایشالا خوب بفروشی
بچه ها این داداشمون کارش درست و هدفون هم اورجینال فکر میکنم برای یه هدفون بیتس750 تومنی 400 قیمت عادلانه ای هست تازه هدفون خیلیم تمیزه اگه پولم جور بود حتما میخریدم
بالا باش
uuuuup
uuuuuuuuuuup برا داداش گلم بالا باش
داداش غصه نخور دیر وزود داره سوخت و سوز نداره چرا فروش نره قیمت عالیه هدفونم که اورج برای دوستان عزیز که از قیمتا بی اطلاعن به این لینک سر بزنن:
فروشگاه استریو کنج :: Beats Studio by Dr. Dre
کلا همه عادت دارن بزنن تو سر مال یکی میاد میگه 300 ، فرداش یکی دیگه میاد میگه 280 ، برعکس شده ، عوض اینکه ببرن قیمت رو بالاتر بیشتر میزنن توی سر مال..
هدفون من مزایده برعکس داره![]()