داداش خوب به قیمت نمیدی
الان فقط اون سیم مشکی که میکروفن داره و در جعبه این هدفون هست و شما سیمش رو گم کردی فقط 200 تومن پولشه
زنگ بزنید از فروشگاه ناب سوال کنید و قیمت بگیرید تا خودتون مطمئن شید
البته اوجینالش این قیمته
تفاوت هدفون اورجینال و غیر اورجینال هم به همین سیماشه
در غیر اینصورت همون های کپی آکبند بخرم به صرفه تره تا اینکه بیام هدفون 2 سال کارکرده بخرم
اونم دستگاهی که اینقدر حساسه
هدفون شما بیشتر از 200 ارزش نداره
نظرم رو گفتم
امیدوارم ناراحت نشی
دوست گلم اولاً فروشگاه ناب یک کلاهبردار بیشتر نیست و توی اینترنت یک سرچ کوچیک بکنید کاملا متوجه میشید .
در ضمن اگر توی سایت بیتس برید متوجه میشید که اسم این فروشگاه توی بلک لیست رفته و خودشون گفتند که ناب نماینده نیست و میتونید برید ببینید تا بهتون ثابت بشه.
در مورد کابل هم ، بنده همین امروز رفتم قیمت دقیق رو گرفتم و کابل قرمز رو 78 تومن میدادند . مشکی رو 34 اگر خواستید میتونم خودم بخرم بزارم روی هدفون و شما هزینه اش رو بدید.
ضمناً اگر تفاوت های کپی و اصل فقط در سیم باشه معذرت میخواما ولی باید عقل ذدوستان کم باشه که میرن اورجینال میخرن ، خوب یک عدد های کپی میخرن 270 تومن میرن یک کابل هم میخرن صد و خرده ای یا اصلا به گفته شما 200 تومن ، میزارن روی هدفون و استفاده میکنند.قیمت تمام شدش براشون نهایتاً درمیاد 470 تومن ، پس باید عقلشون کم باشه که میرن 700 800 تومن میدن اورجینال میخرن دیگه نه؟؟؟؟
در ضمن چندین بار در پیام خصوصی پیشنهادتون رو گفتید و بنده هم عرض کردم زیر 400 به شما نمیدم ، پس به فکر یک هدفون دیگه باشید نه این هدفون درپیت من .
ممنونم از شما..
دوست عزیز همین فروشگاه ناب و امسال این فروشگاها مثل ناب و کنج و اصل و ریاحی و... ۹۹ درصد هدفوناش های کپی هست مخصوصا این ناب یه دروغ گوی بزرگ هست
حرفمم با سند میزنم عزیز ۱۰۰ تا داستان میگه تا جنسشو بفروشه به یوزر خواستیم بهت میگم ازکی جنس میگیره
صرفا جهت اطلاع شما دوست گرام عرض کردم قیمت دو کابل اصلی استودیو روی هم ۱۴۰ هست عزیز کامل
100% تائید میشه حرف دوستمون ، ممنونم از شما بابت شفاف سازی و پاسخی که دادید .
والا ما که گیج شدیم
انگار همه جنساشون تقلبی شده چون همه فقط میگن فلانی جنساش تقلبیه
ما یوزر ها که متوجه نمیشیم
شما که دستی در کار دارید میتونید تشخیص بدید
ممنون از اطلاعتون
دوست گلم تفاوت های کپی و اصل رو باید حتماً با بیتس کار کرده باشید تا متوجه بشید ، نه از روی سریال میشه فهمید و نه از روی قیافه و ... بهترین گزینه برای درک این موضوع فقط استفاده از هر دو مدل هست و از نظر کیفیت قشنگ متوجه میشید .
در ضمن بنده به شرط میدم ، البته شما اگر هر فروشگاهی که ببری حتی اگر از خودشون خرید کرده باشی و بدی یه نفر دیگه ببره پیش همون فروشگاه و ازشون سوال کنه بگه اورجینال هست یا های کپی ، برای اینکه بزنن توی سر مال و تبلیغ جنس خودشون رو بکنند ، میگن مال شما های کپی هست ، ولی من از جنس خودم مطمئن هستم و تضمین اصلی بودن رو میکنم..
دوست محترم من اطلاعاتمو از ناب گفتم خدمتت ن چون میدونم جنسشو چجور تامین میکنه
جدیدا های کپی های با کیفیتی وارد شده که تفاوت بسیار بسیار جزیی با اصل داره و برای یه یوزر معمولی خیلی سخته فهمیدنش
در مورد ناب هم چون به چشم دیدم خدمتتون عرض کردم مثلا میکسری که من خودم میدونم از کجا اومده و لیست سریالشو دارم و قیمتشم میدونم قیمت فضایی ۸۲۰ گذاشته بود و داستان میگفت
در مورد این هدفون دوستمونم خودشون دارن تضمینی میدن قیمتشونم مناسب هست
در مورد فروشگاه ناب که باید بگم این فروشگاه واقعاً یک کلاه بردار بیشتر نیست ، هدفون های کپی رو که بجای اصل به مردم قالب میکنه ، تازه های کپی هاش از اون نوع درپیت هم هست ، در ضمن قیمت هاشم به نسبت جاهای دیگه بالاتر میده که مثلا مردم فکر کنن 100% اصل هست.
من از کنج خرید کردم و واقعا جنساش اورج هست دوست عزیز قیمت درست کاربر
اشوزدنگهه گفتن منم تایید میکنم
من تا حالا از کنج خرید نکردم و اصلا جنس هاشم ندیدم ، ولی اگر شما تائید میکنید پس حتماً همینطور هستش .
در مورد قیمت هم این دوستمون احتمالا از ناب قیمت گرفتن که اینجوری بهشون قیمت داده شده...