• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش هلیکوپتر های کنترلی، کنترل با آیفون و آیپد

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
شرمنده اینقدر سوال کردم ، من الان یدونه تیرکس 100 هم دارم باطریش رو برای همین براوو 3 استفاده کنم مشکلی ایجاد نمیکنه نمیخوام خیلی بهش فشار بیاد چون 30 آمپر بالاتره .
نه اونقد مشكل ساز ني . منم باتري تيركسمو برا سولو پروم استفاده مي كنم .
سایز این معمولی ها چقدر است ؟
شرایط خرید ؟
سايز ميكرو هستند و 4 مدل دارند . مدل جنگنده ، امداد ، ارتشي و كبري . از نظر انداره هم 20 س م هستند .
براي خريدم يا به آرسی کلاب::ماشین کنترلی, هلیکوپتر کنترلی, ماشین کنترلی بنزینی, هواپیما مراجعه كنيد و مدل و انتخاب كنيد تا براتون ارسال كنم يا تشريف بياريد مغازه تقديمتون كنم . آدرس و شماره تلفن هم تو قسمت تماس با ما سايت هست .

f.n_n.f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یه سوال
جایروسکوب چیکار میکنه تو هلی کوپتر ؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
سلام ،

یدونه از اینا مدل می خوام : Syma S-031G
لطفا قیمت و نحوه واریز رو ارسال کن .

بعد یه سوال دارم یکی از آشناها یه همچین چیزی خریده بود ولی Syma نبود ولی کاملا شبیه این بود ، تو فضای باز خیلیییییی کم باد میومد رفت هوا دیگه نیومد پایین :دی ( بعد 2 ساعت گشتن پیداش کردیم ! )
این که اینطوری نمیشه ؟

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
اين واسه دوستمه داداشش خرابش كرده اين شكلي الان يه سقوط ازاد كرده از ارتفاع ٣-٤متري
بنظرت برش دارم؟ ميتوني واسم تعميرش كني ؟قطعاتش و ميتوني پيدا كني؟ هر اطلاغاتي ميخواي بگو نگاه كنم بگم بهت

فایل های ضمیمه

• image-1728613808.png
    image-1728613808.png
    948.7 KB · نمایش ها: 49
  • image-1816901191.png
    image-1816901191.png
    855.1 KB · نمایش ها: 49
  • image-1766336488.png
    image-1766336488.png
    879 KB · نمایش ها: 51
  • image-2727663641.png
    image-2727663641.png
    867.5 KB · نمایش ها: 49

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
سلام یه سوال
جایروسکوب چیکار میکنه تو هلی کوپتر ؟
جایروسکوب باعث میشه هلی کوپتر شما احتیاج به ترریم برای چرخش اولیه نداشته باشه . به صورت اتوماتیک هلیکوپترتون از زمین صاف بلند میشه و راحت دستور می گیره و
سلام ،

یدونه از اینا مدل می خوام : Syma S-031G
لطفا قیمت و نحوه واریز رو ارسال کن .

بعد یه سوال دارم یکی از آشناها یه همچین چیزی خریده بود ولی Syma نبود ولی کاملا شبیه این بود ، تو فضای باز خیلیییییی کم باد میومد رفت هوا دیگه نیومد پایین :دی ( بعد 2 ساعت گشتن پیداش کردیم ! )
این که اینطوری نمیشه ؟
این مدلا 80 متر برد دارند . در برابر چه بادی؟
اینا عالی دستور می گیرن و هدایت میشن و دارای جایروی دقیقن . راحت می تونید باش کار کنید . شمارمو برات پ.خ کردن یه تماس با من بگیر با هم صحبت کنیم .
اين واسه دوستمه داداشش خرابش كرده اين شكلي الان يه سقوط ازاد كرده از ارتفاع ٣-٤متري
بنظرت برش دارم؟ ميتوني واسم تعميرش كني ؟قطعاتش و ميتوني پيدا كني؟ هر اطلاغاتي ميخواي بگو نگاه كنم بگم بهت

3.5 کانال هست ؟ چه مشکلی داره الان ؟ چند میگه ؟
هلیکوپتر هیچ وقت دست 2 نخرید . اما اینا رو بگو بازم راهنماییت کنم .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
قيمت نميگه ميگه بي استفاده است ببر تعميرش كن ورشدار

كابين نداره مثله اينكه (گفت بايد بگردم پيدا كنم)-شارژر ميخواد-بالاش سر تيغش هاش ناصاف شده-مثله اينكه يكي از چرخ دنده هاش شكسته يا جابه جا شده
از كجا بفهمم چند كانالست؟
رو بدنش نوشته r/c helicopter حرفه ايه؟ ميگه ٣سال پيش ١٠٠$ خريدم از دوبي

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
قيمت نميگه ميگه بي استفاده است ببر تعميرش كن ورشدار

كابين نداره مثله اينكه (گفت بايد بگردم پيدا كنم)-شارژر ميخواد-بالاش سر تيغش هاش ناصاف شده-مثله اينكه يكي از چرخ دنده هاش شكسته يا جابه جا شده
از كجا بفهمم چند كانالست؟
رو بدنش نوشته r/c helicopter حرفه ايه؟ ميگه ٣سال پيش ١٠٠$ خريدم از دوبي

بندازش دور .
3 سال پیش خریده 3 کانال هس و بیشتر عذابت میده تا پرواز کنه . همش دوره خودش می چرخه و جایرو نداره ازش نداره خرج بی خودی الان براش کنی . چون مدلشم قدیمه . یه شارژر می خوای 12 تومن + یه چرخ دنده 18 تومن اگه 4 تام بال بخوای 16 تومن .
یه دونه نو تو همین سایز بخر 100 تومن که 4 تام پره یدکی داره بعلاوه اینکه جایرو دارو از پرواز صافش لذت می بری .
اگه 3 ساله خریدی اون باتریشم الان مرخصه . باتریم می خواد تازه .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از farshid_rc :
بندازش دور .
3 سال پیش خریده 3 کانال هس و بیشتر عذابت میده تا پرواز کنه . همش دوره خودش می چرخه و جایرو نداره ازش نداره خرج بی خودی الان براش کنی . چون مدلشم قدیمه . یه شارژر می خوای 12 تومن + یه چرخ دنده 18 تومن اگه 4 تام بال بخوای 16 تومن .
یه دونه نو تو همین سایز بخر 100 تومن که 4 تام پره یدکی داره بعلاوه اینکه جایرو دارو از پرواز صافش لذت می بری .
اگه 3 ساله خریدی اون باتریشم الان مرخصه . باتریم می خواد تازه .

پس انداختمش دور :دي
از اول نميخواستمش سايزش بزرگ بود چشمو گرفت . يه سوال يه جا خوندم يه نرم افزار هست كه ميتوني تو اون پرواز كردن و با كنترل و ياد بگيري بعد پرواز كني همچين چيزي هست؟ اسم؟ از كجا پيداش كنم؟
يكي ام من گشتم سيما نرم افزار مخصوص ايپد نداره بايد از ورژن ايفونش استفاده كرد

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
پس انداختمش دور :دي
از اول نميخواستمش سايزش بزرگ بود چشمو گرفت . يه سوال يه جا خوندم يه نرم افزار هست كه ميتوني تو اون پرواز كردن و با كنترل و ياد بگيري بعد پرواز كني همچين چيزي هست؟ اسم؟ از كجا پيداش كنم؟
يكي ام من گشتم سيما نرم افزار مخصوص ايپد نداره بايد از ورژن ايفونش استفاده كرد

اینو سرچ کن syma i.copter ببین پیدا نمی کنی باز :-؟
بله . اسمش سیمیلیتور پرواز هست که با نرم افزار G4 تقدیمت می کنم . خود سیمیلتور که شامل کنترل و کابل هست قیمتش 90 تومنه و نرم افزارشم که 10 تومن و می تونید باش پرواز هلیکوپتر ، هواپیما رو یاد بگیرید . خیلی خوبه برای کسایی که حرفه ای می خوان شروع کنن . چون دستگاه رو تو محیط مجازی بلند می کنن که اتفاقی براش نیوفته .
حالا من بت هلیکوپتر A300 4 کانال با برد 1 کیلومتر محصول شرکت آلمانی E-SKY رو معرفی می کنم . قیمتش 260 تومن . یه G4 هم رایگان بت میدم . داخلش کابل سیمیلیتور هست که با کنترلش وصل میشه و می تونید با نصب نرم افزارش از سیمیلیتورشم استفاده کنید .

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
به نقل از farshid_rc :
اینو سرچ کن syma i.copter ببین پیدا نمی کنی باز :-؟
بله . اسمش سیمیلیتور پرواز هست که با نرم افزار G4 تقدیمت می کنم . خود سیمیلتور که شامل کنترل و کابل هست قیمتش 90 تومنه و نرم افزارشم که 10 تومن و می تونید باش پرواز هلیکوپتر ، هواپیما رو یاد بگیرید . خیلی خوبه برای کسایی که حرفه ای می خوان شروع کنن . چون دستگاه رو تو محیط مجازی بلند می کنن که اتفاقی براش نیوفته .
حالا من بت هلیکوپتر A300 4 کانال با برد 1 کیلومتر محصول شرکت آلمانی E-SKY رو معرفی می کنم . قیمتش 260 تومن . یه G4 هم رایگان بت میدم . داخلش کابل سیمیلیتور هست که با کنترلش وصل میشه و می تونید با نصب نرم افزارش از سیمیلیتورشم استفاده کنید .

واقعا؟؟؟؟ نكن اين كاروووو
ميشه يه عكس ازش بزاري ؟ بايد قلكمو بشكونم :) سايزش؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا؟؟؟؟ نكن اين كاروووو
ميشه يه عكس ازش بزاري ؟ بايد قلكمو بشكونم :) سايزش؟
هنوز وقت نکردم عکساشو بزارم تو سایتم . اما خوب علاوه بر کابل سیمیلیتور 4 عدد پره یدک که قیمتش 16 تومن هست + یه کابل برای اینکه اگه سر زمین پرواز بودی به برق دست رسی نداشتی به باتری ماشینت وصل کنیو دستگانو شارژ کنی .

اینم از عکساش می تونی دقیق بینی داخل پکش چی هست . 4 کانال . اندازه 40 س م . رادیو گیگا با برد 1 کیلومتر :
276532999_006.jpg

eskyA300orangmain3451117.jpg

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
طرح كابينش همين يه دونست؟
مدل جنگي نداره؟
ميشه تيونينگش كرد؟ وسايل اضافه چي ميشه روش اضافه كرد؟

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
طرح كابينش همين يه دونست؟
مدل جنگي نداره؟
ميشه تيونينگش كرد؟ وسايل اضافه چي ميشه روش اضافه كرد؟
طرح جنگي متاستفانه نداره . نه مدلهاي ديگم داره . بزودي 4 مدل ديگه رو تو سايتم اضافه مي كنم مي تونيد ببينيد مثل لاما v4 و لاما v3 و دافين و هانتر .
بله مي تونيد بيشتر قطعات پلاستيكيشو فولادي كنيد . مثل شفت دستگاه .
چرا قیمت اینی که کنترل نداره گرونتر از قیمت با کنترلش هست ؟
خوب دوست من اون قطعه اي كه وصل ميشه به گوشيه آيفون هزينه بيشتري برده و اينگه چون جديده قاعدتا قيمتشم بيشتر ميشه . و يكي ديگه از مهم ترين دليلاش كنترل هم به وسيله ريوت و هم گوشيه .

bdgunn

Registered User
لایک‌ها
56
خوب دوست من اون قطعه اي كه وصل ميشه به گوشيه آيفون هزينه بيشتري برده و اينگه چون جديده قاعدتا قيمتشم بيشتر ميشه . و يكي ديگه از مهم ترين دليلاش كنترل هم به وسيله ريوت و هم گوشيه .

کنترلرش باتری قلمی میخوره ؟
یعنی این هم کنترلر داره هم فرستنده که با تلفن وصل میشه ؟ یا کنترل رو باید جدا بخریم

farshid_rc

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی این هم کنترلر داره هم فرستنده که با تلفن وصل میشه ؟ یا کنترل رو باید جدا بخریم
نه كنترل جداس و قيمتش 25 تومنه . بله كنترل 6 عدد باتري قلمي مي خوره .
دستگاه با فرستنده : 95
كنترل هم : 25

magnet0888

Registered User
لایک‌ها
12
این سیما ها مخصوص ایفون و اندروید هستن برای کنترل بدون موبایل باید کنترل جدا تهیه کنید

بالا