حالا بگذریم از اینکه روز اول تو تاپیکش نوشته بود تور اصله و پست های شماره 2 و 3 و 4 این موضوع رو اثبات میکنه
رفت و عوض کرد زد های کپی
همه اینا بازم به کنار
این آقا ادبیات خوبی هم نداره
آرمین جان شما شکایت بذار تو روابط عمومی منم پشت بند اومدم واسه شکایت
هرچند اصلآ دوست ندارم این پست ها تاپیک ایشون رو آپ نگه داره
رفت و عوض کرد زد های کپی
سلام چند مدل بیتس برا فروش دارم که فقط و فقط به شرط اصل بودن با قیمت مناسب فروخته می شود...
1.هنذفری اصل sensation xl که رنگشم سفید هست. با ضمانت میدم چون از کارتن گوشی xl برداشته شده ... قیمت 120 / هر گونه اسپم /نظر کارشناسی / کاراگاه بازی و ... آزاد چون جنس اصل هست.عکسی که سفیده اینه .
2. اینم مثله مدلی هست که رو sensation xe هست ولی کپی هستش ... قیمتش نسبت به کیفیتش خوبه .قیمت پایه 60 عکسی که مشکی هست اینه.مثله اینو میدن 90 هرکی میگه نه بگه تا توجیهش کنم.
اینم لینک عکس ها 3 مگ : http://ir2up.ir/up11/2c903d71ba1.rar
3. هنذفری (Highcopy +AAA به قول دوستمون) مدل tour رنگ قرمز - مشکی . اینم با ضمانت میدم و قیمتمم برای اصل هست .قیمت پایه 65 فقط پایه / هر گونه اسپم /نظر کارشناسی / کاراگاه بازی و ... آزاد چون نزدیک ترین مدل به اصل هست. خوشبختانه یا بدبختانه این خارج از فروم فروخته شد.!
مشگلی نیست /// تور رو به آشنا فروختم بیا اینجا آقا حمید هم از بچه های پرشین تولز هم زنجانی هست اونم میگم بیاد ولی فک کردی میتونی خودت جنس قلابی بدی دسته ملت ؟؟؟؟؟ همینی که من زدم 60 شما زدی 90 میگی اگه غیر از اینه هرچی میگی بگو /تفاوتش خوب معلومه ...
همه اینا بازم به کنار
این آقا ادبیات خوبی هم نداره
آرمین جان شما شکایت بذار تو روابط عمومی منم پشت بند اومدم واسه شکایت
هرچند اصلآ دوست ندارم این پست ها تاپیک ایشون رو آپ نگه داره
Last edited: