• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

... فروش هندزفری بیتس به شرط اصل بودن...

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
حالا بگذریم از اینکه روز اول تو تاپیکش نوشته بود تور اصله و پست های شماره 2 و 3 و 4 این موضوع رو اثبات میکنه
رفت و عوض کرد زد های کپی

سلام چند مدل بیتس برا فروش دارم که فقط و فقط به شرط اصل بودن با قیمت مناسب فروخته می شود...

1.هنذفری اصل sensation xl که رنگشم سفید هست. با ضمانت میدم چون از کارتن گوشی xl برداشته شده ... قیمت 120 / هر گونه اسپم /نظر کارشناسی / کاراگاه بازی و ... آزاد چون جنس اصل هست.عکسی که سفیده اینه .

2. اینم مثله مدلی هست که رو sensation xe هست ولی کپی هستش ... قیمتش نسبت به کیفیتش خوبه .قیمت پایه 60 عکسی که مشکی هست اینه.مثله اینو میدن 90 هرکی میگه نه بگه تا توجیهش کنم.

اینم لینک عکس ها 3 مگ : http://ir2up.ir/up11/2c903d71ba1.rar

3. هنذفری (Highcopy +AAA به قول دوستمون) مدل tour رنگ قرمز - مشکی . اینم با ضمانت میدم و قیمتمم برای اصل هست .قیمت پایه 65 فقط پایه / هر گونه اسپم /نظر کارشناسی / کاراگاه بازی و ... آزاد چون نزدیک ترین مدل به اصل هست. خوشبختانه یا بدبختانه این خارج از فروم فروخته شد.!

مشگلی نیست /// تور رو به آشنا فروختم بیا اینجا آقا حمید هم از بچه های پرشین تولز هم زنجانی هست اونم میگم بیاد ولی فک کردی میتونی خودت جنس قلابی بدی دسته ملت ؟؟؟؟؟ همینی که من زدم 60 شما زدی 90 میگی اگه غیر از اینه هرچی میگی بگو /تفاوتش خوب معلومه ...

همه اینا بازم به کنار
این آقا ادبیات خوبی هم نداره
آرمین جان شما شکایت بذار تو روابط عمومی منم پشت بند اومدم واسه شکایت

هرچند اصلآ دوست ندارم این پست ها تاپیک ایشون رو آپ نگه داره

Last edited:

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
حالا بگذریم از اینکه روز اول تو تاپیکش نوشته بود تور اصله و پست های شماره 2 و 3 و 4 این موضوع رو اثبات میکنه
رفت و عوض کرد زد های کپی

همه اینا بازم به کنار
این آقا ادبیات خوبی هم نداره
آرمین جان شما شکایت بذار تو روابط عمومی منم پشت بند اومدم واسه شکایت

هرچند اصلآ دوست ندارم این پست ها تاپیک ایشون رو آپ نگه داره

من دیگه جواب ایشون رو نمیدم
ایشون هنوز فرق درجه 1 . 2 ر. نمیدونه چه برسه به اورجینال
هنوز تصور دارن که چون یه شکل هستن پس یکیه و داره جنس من رو 30 زیر قیمت میفروشه و کارش درسته !!!
به هر حال چند وقت یه بار پیش میاد از این موارد امیرحسین جان
اشتباه از من بود میخواستم متوجهشون کنم که اگه نمیدونن جنسشون رو بی اطلاع به مردم نندازن
ولی گویا با اطلاع کامل و وقاهت کامل هنوز هم به حرفشون اصرار دارن و فکر میکنن که حتما خیلی زرنگن که جنسی رو که خود کارخونه داره 400 میفروشه رو 65 تومن میدن
ممنون از نوجهت

برای آخرین جمله عرض میکنم که دوست نداشتم اینجا بگم
دوست من اگه خواستی من عین هدفون تورت رو برات 35 میتونم بیارم
اگه فرق داشت همون هدفون اشانتیون خودت

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوستام چرا بحث بی مورد میکنید! چیزی که مشخصه اینه که تو بازار، هندزفریهایی که تو پکیج گوشیهای HTC هست رو میگن اورجینال و اصلی!! حالا اینکه اصلی هست یا نست دیگه تقصیر این بنده خدا چیه!؟ ایشون هم با استناد به همون حرف بازاریا داره میگه اصلی چون از روی کارتن گوشی برداشته شده..حالا اینکه فروشنده ها بیان با هم کل کل کنید اونم تو تاپیک یه نفر دیگه به نظرم وجهه جالبی نداره

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
دوستام چرا بحث بی مورد میکنید! چیزی که مشخصه اینه که تو بازار، هندزفریهایی که تو پکیج گوشیهای HTC هست رو میگن اورجینال و اصلی!! حالا اینکه اصلی هست یا نست دیگه تقصیر این بنده خدا چیه!؟ ایشون هم با استناد به همون حرف بازاریا داره میگه اصلی چون از روی کارتن گوشی برداشته شده..حالا اینکه فروشنده ها بیان با هم کل کل کنید اونم تو تاپیک یه نفر دیگه به نظرم وجهه جالبی نداره
نه عزیز من /من 2تا هدفون زدم برا فروش یکی اصله اصله خدا هم بگه تقلبیه قبول نمیکنم چون از sensation xl برداشته شده...دومی هم مدله sensation xe هست ولی کپی هست و تو تاپیک اول هم زدم... این دو برادر فکر میکنن جنس اصل فقط به سفارش خودشونه !!!!!

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
ببخشید
شرمنده
ولی مثل اینکه شما در جریان این بحث نیستی
متن تاپیک تا حالا دوبار عوض شده

این آخرین پست من هست

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
نه عزیز من /من 2تا هدفون زدم برا فروش یکی اصله اصله خدا هم بگه تقلبیه قبول نمیکنم چون از sensation xl برداشته شده...دومی هم مدله sensation xe هست ولی کپی هست و تو تاپیک اول هم زدم... این دو برادر فکر میکنن جنس اصل فقط به سفارش خودشونه !!!!!

دوست من بحث ما از اول اصلا سر ibeats ها نبود ها !!!!
صحبت ما سر tour. بود كه شما ميگفتي اورجيناله

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
دوست من بحث ما از اول اصلا سر ibeats ها نبود ها !!!!
صحبت ما سر tour. بود كه شما ميگفتي اورجيناله
دوسته عزیز سرور /بزرگواررررررررر شما تشریف بیار زنجان خودت ببین که اصله یا نه . tour هم ساعت اول فروخته شد . اگه مشگل tour بود که فروخته شده /من با شما پدر کشتگی ندارم که ..... الان این دو مدل برا فروشه رو اینا بحث بکن .

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
دوسته عزیز سرور /بزرگواررررررررر شما تشریف بیار زنجان خودت ببین که اصله یا نه . tour هم ساعت اول فروخته شد . اگه مشگل tour بود که فروخته شده /من با شما پدر کشتگی ندارم که ..... الان این دو مدل برا فروشه رو اینا بحث بکن .

دوست محترم من عادت ندارم از روي ظاهر چيزي نظر بدم كه بخوام بگم ibeats شما اصليه يا نه !!!
شما پست اول من رو ببيني گفتم Tour اونم فقط به دليله اينه كه امكان نداره جنسي كه ٤٠٠ تومن هست رو كسي ٦٥ بده
ايشالا خوب بفروشي
ماهي فلان تا از اين هدفون ها فروخته ميشه به من و هيچ كسي هم ربط نداشته و كسي هم نظري نداده در موردشون
لطفا موضوع بحث ما رو درك كنيد و به يه چيز ديكه ربط نديد
ايشالا بازم بياري و بفروشي و موفق باشي

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
دوست محترم من عادت ندارم از روي ظاهر چيزي نظر بدم كه بخوام بگم ibeats شما اصليه يا نه !!!
شما پست اول من رو ببيني گفتم Tour اونم فقط به دليله اينه كه امكان نداره جنسي كه ٤٠٠ تومن هست رو كسي ٦٥ بده
ايشالا خوب بفروشي
ماهي فلان تا از اين هدفون ها فروخته ميشه به من و هيچ كسي هم ربط نداشته و كسي هم نظري نداده در موردشون
لطفا موضوع بحث ما رو درك كنيد و به يه چيز ديكه ربط نديد
ايشالا بازم بياري و بفروشي و موفق باشي

ممنون ازت ولی حسابی با این حرفات فروش منو خراب کردی یه لطفی کن بزن این همه بحث سر tour بودش...

aRMinQ9

Registered User
لایک‌ها
159
داداش از اول اگه منطقي بحث ميكردي من مرض كه ندارم بخوام تاپيك خراب كنم
همه پست هامو ويرايش ميكنم

بالا