گارد بنده هم رسید.خیلی ممنون ازاقای بحرینی ولی گارد بنده بجای remax مارک دیگه ای هست.؟
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
داداش شما 718 هم دارید؟
با سلام مبارکتان باشد
بله دوست عزیز از بین خریدهای کاور ما چندتا معدود یعنی ۵ درصد خرید کاورهای ما مارک دیگه به نام جلیکو هستند که به همان کیفیت و بسته بندی ریمکس می باشد و فرقی ندارد ولی همکارانمان باید با جناب عالی مطرح میکردند با عرض شرمندگی خدمت شما دوست عزیز که چنانچه از این مارک بسیار خوب نمیخواستید مارک ریمکس را میفرستادند
موفق باشید
سلام خریدار یک عدد گارد ریمکس.موجود دارین؟
باتشکر.لطفا پاسخ سوالمو درپیام های شخصی بدید دررابطه باخرید.ممنون
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
با سلام دوست پیام خصوصی برای شما ارسال کردم اما پیام میدهد برای من که باید یک مقدار از پیامهای خودتون را پاک کنی که بتوانم ارسال کنم در ضمن موردی ندارد جهت تعویض ان من با همکاران هماهنگی کردم با هر کدام که تماس بگیرید جواب شما را میدهند لطفا ادرس را از شماره تلفن ۰۹۱۷۵۲۵۶۰۰۴ بگیرید و کاور را به ادرس بفرستید که برای شما کاور ریمکس ارسال نمایند
تذکر از لحاض کیفیت اصلا فرقی ندارد همان بسته بندی و طراحی و کیفیت جنسی ولی نظر شما برای ما ملاک هستش در خدمتیم
موفق باشید
سلام جناب بحرینی
طبق گفته خودتون بسته ای که به اتوبوس داده بودین 2روز پیش هنوز به دست من نرسیده
گفتین که تماس میگیرین واسه نام باربری و شماره بارنامه ولی هنوز هیچ تماسی با من نگرفتین
به باربری هم که زنگ میزنم میگن هنوز هیچ بسته ای به نام شما به من تحویل ندادن.چرا دفعه اول که سفارش داده بودم دقیقا فردا صبحش رسید؟؟؟؟؟ولی این هنوز نرسیده؟؟؟؟