• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
گارد بنده هم رسید.خیلی ممنون ازاقای بحرینی ولی گارد بنده بجای remax مارک دیگه ای هست.؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
گارد بنده هم رسید.خیلی ممنون ازاقای بحرینی ولی گارد بنده بجای remax مارک دیگه ای هست.؟

با سلام مبارکتان باشد
بله دوست عزیز از بین خریدهای کاور ما چندتا معدود یعنی ۵ درصد خرید کاورهای ما مارک دیگه به نام جلیکو هستند که به همان کیفیت و بسته بندی ریمکس می باشد و فرقی ندارد ولی همکارانمان باید با جناب عالی مطرح میکردند با عرض شرمندگی خدمت شما دوست عزیز که چنانچه از این مارک بسیار خوب نمیخواستید مارک ریمکس را میفرستادند

موفق باشید

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام مبارکتان باشد
بله دوست عزیز از بین خریدهای کاور ما چندتا معدود یعنی ۵ درصد خرید کاورهای ما مارک دیگه به نام جلیکو هستند که به همان کیفیت و بسته بندی ریمکس می باشد و فرقی ندارد ولی همکارانمان باید با جناب عالی مطرح میکردند با عرض شرمندگی خدمت شما دوست عزیز که چنانچه از این مارک بسیار خوب نمیخواستید مارک ریمکس را میفرستادند

موفق باشید

باتشکر.لطفا پاسخ سوالمو درپیام های شخصی بدید دررابطه باخرید.ممنون

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام خریدار یک عدد گارد ریمکس.موجود دارین؟

با سلام بله موجود هستش لطفا با شماره ۰۹۱۷۵۲۵۶۰۰۴ تماس حاصل نمایید و یا از طریق اس ام اس و یا پیام خصوصی ادرس کامل خود را ارسال نمایید

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
باتشکر.لطفا پاسخ سوالمو درپیام های شخصی بدید دررابطه باخرید.ممنون

با سلام دوست پیام خصوصی برای شما ارسال کردم اما پیام میدهد برای من که باید یک مقدار از پیامهای خودتون را پاک کنی که بتوانم ارسال کنم در ضمن موردی ندارد جهت تعویض ان من با همکاران هماهنگی کردم با هر کدام که تماس بگیرید جواب شما را میدهند لطفا ادرس را از شماره تلفن ۰۹۱۷۵۲۵۶۰۰۴ بگیرید و کاور را به ادرس بفرستید که برای شما کاور ریمکس ارسال نمایند
تذکر از لحاض کیفیت اصلا فرقی ندارد همان بسته بندی و طراحی و کیفیت جنسی ولی نظر شما برای ما ملاک هستش در خدمتیم

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوست عزيز
گوشي هاير w718 هم هست و قيمتش 330 هزار تومانهسفيد و مشكي

sina117

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام دوست پیام خصوصی برای شما ارسال کردم اما پیام میدهد برای من که باید یک مقدار از پیامهای خودتون را پاک کنی که بتوانم ارسال کنم در ضمن موردی ندارد جهت تعویض ان من با همکاران هماهنگی کردم با هر کدام که تماس بگیرید جواب شما را میدهند لطفا ادرس را از شماره تلفن ۰۹۱۷۵۲۵۶۰۰۴ بگیرید و کاور را به ادرس بفرستید که برای شما کاور ریمکس ارسال نمایند
تذکر از لحاض کیفیت اصلا فرقی ندارد همان بسته بندی و طراحی و کیفیت جنسی ولی نظر شما برای ما ملاک هستش در خدمتیم

موفق باشید

خیلی ممنون از لطفت بزرگتون.البته بنده بیشتر روی دکمه های ولوم و پاور حساسم که روی این گارد پوشیده نیست.آیا روی ریمکس هم همینطوره؟

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام خوبی بلوچی هستم گارد گوشی ما رو اگه فرستادی لطفا کد رهگیری رو برام بفرستی:)

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام اقای بحرینی .
مبلغی که گفته بودید برای خرید دو عدد گارد 910 واریز شد .
ادرس و شماره رو پ.خ کردم . لطفا بعد از ارسال کد رهگیری رو بفرستید .
ممنون .

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام اقاي بحريني
10عدد ژله اي سفارش دادم پنج شنبه
لطف ميكنيد كد رهگيري رو بهم بديد؟

Sent from my JXD-S6600 using Tapatalk 2

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
سلام جناب بحرینی
طبق گفته خودتون بسته ای که به اتوبوس داده بودین 2روز پیش هنوز به دست من نرسیده
گفتین که تماس میگیرین واسه نام باربری و شماره بارنامه ولی هنوز هیچ تماسی با من نگرفتین
به باربری هم که زنگ میزنم میگن هنوز هیچ بسته ای به نام شما به من تحویل ندادن.چرا دفعه اول که سفارش داده بودم دقیقا فردا صبحش رسید؟؟؟؟؟ولی این هنوز نرسیده؟؟؟؟

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام جناب بحرینی
طبق گفته خودتون بسته ای که به اتوبوس داده بودین 2روز پیش هنوز به دست من نرسیده
گفتین که تماس میگیرین واسه نام باربری و شماره بارنامه ولی هنوز هیچ تماسی با من نگرفتین
به باربری هم که زنگ میزنم میگن هنوز هیچ بسته ای به نام شما به من تحویل ندادن.چرا دفعه اول که سفارش داده بودم دقیقا فردا صبحش رسید؟؟؟؟؟ولی این هنوز نرسیده؟؟؟؟

با سلام دوست عزیز لطفا یک اس ام اس دیگر برامون ارسال نمایید بنویسید جهت پیگیری ارسال با اتوبوس به شماره ۰۹۱۷۵۲۵۶۰۰۴ تا هر چه زودتر بیگیری نمایین شرمنده بعضی موافق اینجوری میشود به علت ترافیک کاری از صبر و حوصله شما نهایت تشکر را داریم

موفق باشید

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
هاير 718 با گارانتي 330 هست ؟

كاور براي اين گوشي موجود داريد؟

mjmooo

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.الان این 480تومانی رو بخریم،گارانتی داره؟ اگر بخوام فیک بخرم که فیک زیاده تو بازار... میصرفه بخرم؟ گارانتی روش میدین دوست عزیز؟

amirs

Registered User
لایک‌ها
536
کسی با هایر 718 کارکرده تعویض نداره؟ سری قدیم

iM.LeOnArDo

Registered User
لایک‌ها
81
کاور من هم امروز رسید
از مارک جلیکو بود ...
امتیاز داده شد