• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
درود
الان گوشیای شما همون اسمبل بیرون شرکت هست؟؟؟؟؟؟؟
فقط شارژر و هدفون و جانبیاشبا اسمبل خود هایر فرق داره گوشیم یه تفاوتایی داره؟؟؟؟
یا شایدم هر دو مورد هیچ تفاوتی باهم ندارن
ممکنه یه توضیح مختصر بدید؟؟؟؟

mm1368

Registered User
لایک‌ها
279
سلام به همه
خدایی به قضیه گارانتی این گوشی دقت کنین
کار آقای بحرینی و تیمشون درسته درسته و هر چیزی نوشتن رو کاملا اجرا میکنن
من 2تا ازشون خریدم و 100% تایید میشه کاراشون

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
این دوستانی که تاپیک زدن و مهمش هم کردن
بهتر بود تو تاپیک هم به سوالات دوستان جوابگو بودن
تاپیک زدن چندتا شماره انداختن دیگه انجمن نمیان :D
درسته میشه تماس گرفت ولی اینجا هم باید پاسخگو باشن

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
از دوستان کسی اطلاع نداره فرق بین اسمبل شرکت هایر و بیرون شرکت چی هستش ؟
تا اونجایی که من میدونم اسمبل داخل شرکت پکیجش کامله همه چی اش هم هایر هست (هدفون - شارژر)
ولی اسمبل بیرون فقط گوشی کامله، که تازه میگن ضد آب نیست!

farshad_7

Registered User
لایک‌ها
130
تا اونجایی که من میدونم اسمبل داخل شرکت پکیجش کامله همه چی اش هم هایر هست (هدفون - شارژر)
ولی اسمبل بیرون فقط گوشی کامله، که تازه میگن ضد آب نیست!

اقا من خرید داشتم.اسمبل بیرونو نمیدونم ضد ابه یا نه چون کلا امتحان نکردم ولی هدفوناشون حتما اصلی هست.ولی شارژرش میگن فرق داره

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام اقای بحرینی،میشه لطف کنید بفرمایید،w718 که تو سایت خودتون گذاشتین برای فروش،ساخت خود حایره یا نه ؟ چون من الان رفتم توی سایت حایر مخصوص چین،من این مدل دو هسته ایی رو تو سایتش ندیدم فقط اون قبلیه رو داره برا فروش،خب من از شما یه حایر 718 سفارش دادم و چون به شما اعتماد کردم ازتون خرید کردم،اگه این گوشی فیک باشه چیکار کنیم ؟ توی تایپک مخصوص این گوشیم یه چیزایی اشاره شده که این مال حایر نیست،خب حالا جواب شما چی هستش ؟ ممنون که پاسخ میدید

sina_jafary

Registered User
لایک‌ها
4
سلام اقای بحرینی این گوشی که گداشتین واسه فروش ویژه اسمبل شرکته یا بیرون؟ (فرق این بیرونو شرکت در چیه؟ از کجا میشه فهمید؟) ممنون میشم اگه ج بدین

kamran.tf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
چرا قیمتا رفت بالا باز؟
یهو 20 تومن اومد روش
اگه ب این منوال باشه ک ادم نمیتونه ب کسی اعتماد کنه
چون تا دیشب نوشته بود 410 تومن تا تاریخه
از تاريخ 1392/09/01 الي 1392/09/30
حالا چطور ب این تاریخ نرسیده قیمتا رفت بالا
اقا بحرینی بنده ک رو تو حساب بالایی داشتم

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
منظور از اون تاريخ گوشي با گارانتي هستش نه اون سري كه 410قيمت گذاشته بودن

Sent from my Q74 using Tapatalk 2

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام اقای بحرینی،میشه لطف کنید بفرمایید،w718 که تو سایت خودتون گذاشتین برای فروش،ساخت خود حایره یا نه ؟ چون من الان رفتم توی سایت حایر مخصوص چین،من این مدل دو هسته ایی رو تو سایتش ندیدم فقط اون قبلیه رو داره برا فروش،خب من از شما یه حایر 718 سفارش دادم و چون به شما اعتماد کردم ازتون خرید کردم،اگه این گوشی فیک باشه چیکار کنیم ؟ توی تایپک مخصوص این گوشیم یه چیزایی اشاره شده که این مال حایر نیست،خب حالا جواب شما چی هستش ؟ ممنون که پاسخ میدید

با سلام دوست عزیز و دوستانی که این نوشته را میبینند با تشکر از لطف شما جا دارد اینجا این موضوع را بگم که هیچ کدام از گوشیهای وارد شده از طرف گروه ما (بحرینی) فیک نبوده و اصل شرکت هایر می باشد هم ۷۱۸ و ۹۱۰ ما این را تضمین مینماییم چون انها را بدون واسطه خرید و ارسال می نماییم تا دست شما عزیزان برسد. لازم به ذکر است خط تولید انها متوقف شده . و شرکت اعلام کرده که از این مدل دیگر ساخته نمیشود. ولی در انبارهای شرکت موجودی اخر بوده که اقدام به فروش انها کرده

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
باسلام
چرا قیمتا رفت بالا باز؟
یهو 20 تومن اومد روش
اگه ب این منوال باشه ک ادم نمیتونه ب کسی اعتماد کنه
چون تا دیشب نوشته بود 410 تومن تا تاریخه
از تاريخ 1392/09/01 الي 1392/09/30
حالا چطور ب این تاریخ نرسیده قیمتا رفت بالا
اقا بحرینی بنده ک رو تو حساب بالایی داشتم

با سلام دوستان عزیز قیمتها دست ما نیست چون این گوشی در چین بسیار کم یاب شده شرکت خود هایر و واسطه های ان که این گوشی را در دست دارند کمی گرونتر میکنند و ما هم به علت خرید بالاتر ان مجبوریم انها را برای مشتریان عزیز خریداری و عرضه می نماییم ولی اطمینان داشته باشید کمترین قیمت تا جایی که برای ما مقدور باشد در اختیار شما قرار میدهیم .

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161

با سلام و تشکر از شما دوست عزیز برای جوابگویی شما بله دوستان کسانی که مشکل داشته باشند به قسمت مشکلات عمومی و نرم افزاری گوشی ۹۱۰ مراجعه نمایید طبق لینک بالا که دوستمان اعلام کرده و تشکر دوباره از شما دوست عزیز

موفق باشید

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
دوست عزيز و عزيزاني كه اين متن را ميخوانيد
خريد ما در دو مدل اورژنال و اسمبل غير شركتي را از خود چين خريداري كرده و با سود فوق العاده پايين واگذار ميكنيم
لذا من نميگم كه دوستاني كه ارزانتر ميفروشن اصل نيستن و بازم نميگن از بنده حقير خريداري كنيد ولي من
يقين دارم كه كالاي من اصل بوده و دوستان عزيز از هر جايي دوست دارن خريد كنن
لازم بذكر است كه در يكي از فروشگاهاي ديدن كه يكي گفته فقط اصل و نه اصل بودم گوشي هاير را از شارژر ميتوان تشخيص داد
پس الان اون كسي كه شارژر هاير را تهيه كنه و انها رو با شارژر داخل پاكت عوض كنه ميشه گوشي هم اصل شده......عجب استدلالي
به دوستان عزيز عرض كنم كه گوشي هاير در هيچ صورتي از طريق ظاهري نميتوان تشخيص داد اصل بوده يا نه فقط در كاركرد
يادتون نره فقط در كاركرد
اینو در مورد w910 گفتی یا w718 ??

بالا