• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

javad707

Registered User
لایک‌ها
170
من باهاشون صحبت کردم گفتن که 430 تومنی سریال با جعبه یکی نیست اما 495 تومنی سریال یکیه با جعبه.

با سلام تذکر این نکته در اینجا به جا میباشد متاسفانه تعداد زیادی موبایل که خدمان وارد کردیم ۵ نفر برای چک کردن گوشیها گذاشتم که از سالم بودن گوشیها اطمینان حاصل نماییم بعد به مشتریها ارسال کنیم همه را یک جا روشن و خاموش میکردیم بعد دوباره وارد جعبه خودش کنند که متاسفانه این نکته را تو بعضی از انها متوجه نشدند و باعث قاطی شدن جعبه های انها شد و گر نه از اول همه انها سریالهای انها همخوان می بودند

موفق باشید
کدومو باید باور کرد ؟:wacko:

pedram79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
یه دستگاه 910 و یه دستگاه 718 توسط بنده خریداری شد بابت همکاری صمیمانه آقای بحرینی همینجا ازشون تشکر میکنم واقعا با برخورد عالی و روابط عمومی قوی مشتری رو جذب خودشون میکنن چون تازه واردم نمیتونم به ایشون امتیاز بازاچه بدم البته این دومین سری خرید من از ایشون بود و به امید خدا بازهم ادامه خواهد داشت کد پیگیری هم برام فرستادن

itcs

Registered User
لایک‌ها
4
بنده هم 2 هفته پیش از ایشون خرید داشتم علاوه بر برخورد مناسب و خوش قولی، سریال گوشی هم هیچ مشکلی نداشته واقعا کارشون حرف نداره جناب بحرینی ..

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
من از طریق سایتتون ازتون گارد خریدم و هزینه رو پرداخت کردم.کار خاصی باید انجام بدم یا نه؟

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
با سلام امروز ظهر هزینه یک عدد 910 و گارد واریز شد ظاهرا تا فردا پست میشه طبق هماهنگی که با جناب بحرینی داشتم!
بنده گندمی هستم مشهد
با تشکر

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام تذکر این نکته در اینجا به جا میباشد متاسفانه تعداد زیادی موبایل که خدمان وارد کردیم ۵ نفر برای چک کردن گوشیها گذاشتم که از سالم بودن گوشیها اطمینان حاصل نماییم بعد به مشتریها ارسال کنیم همه را یک جا روشن و خاموش میکردیم بعد دوباره وارد جعبه خودش کنند که متاسفانه این نکته را تو بعضی از انها متوجه نشدند و باعث قاطی شدن جعبه های انها شد و گر نه از اول همه انها سریالهای انها همخوان می بودند

ما این خرید شما را تضمین میکنیم که اصل هایر می باشد فقط جریان بالا باعث شده که تطابق نداشته باشد

موفق باشید

خوب یه نفرم میزاشتین سریالها رو چک کنه که ما متضرر نشیم . این روزها همه قبل از خرید سریال رو چک می کنن.
در کل من از خریدم راضی نیستم. چون من قبل از خرید هم از شما هم شرکتتون این مسئله رو پرسیدم که گفتین اینطور نیست. ان شاالله بعد از این دقت کافی به خرج بدین.

Last edited:

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
خوب یه نفرم میزاشتین سریالها رو چک کنه که ما متضرر نشیم . این روزها همه قبل از خرید سریال رو چک می کنن.
در کل من از خریدم راضی نیستم و علی رغم میلم امتیاز منفی رو لحاظ می کنم. چون من قبل از خرید هم از شما هم شرکتتون این مسئله رو پرسیدم که گفتین اینطور نیست. ان شاالله بعد از این دقت کافی به خرج بدین.

با سلام خدمت شما دوست عزیز

دوست عزیز تو هر کاری شاید یک اشتباهی رخ دهد و این خواسته ما که نیست و دوست نداریم اینجوریا بشود. اشتباه توی بعضیها رخ داده شده و نه همه خدایی نکرده که سر عمد نیامدیم جنس غیر اصل را به عنوان اصلی بدیم به مشتریها عزیز فقط سریال انها جابجا شده و گر نه دستگاه و متعلقات آن اصل هایر هستند و اگر گزارش از سریال دستگاه بگیرید (ستاره مربع صفر شش مربع) شماره سریال گوشی به شما نشان خواهد داد باز هم اینجا پوزش میطلبم که این اشتباه رخ داده است

در ضمن دوست عزیز سوای این حرفها هر کاری از دست ما بر بیاد رضایت مندی مشتریان چه تلفنی و چه حضوری و همچنین شما دریغ نخواهیم کرد علت نارضایتی شما اگر از لحاظ سریال گوشی هستش عنوان کنید و اگر از چیز دیگری است باز هم تعیین کنید به ما پیام خصوصی بفرستید که بتوانیم جوابگوی شما باشیم به امید دیدار

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
من از طریق سایتتون ازتون گارد خریدم و هزینه رو پرداخت کردم.کار خاصی باید انجام بدم یا نه؟

با سلام

دوست عزیز اگه از طریق سایت خرید کردید حتما در دست اقدام میباشد و از نتیجه ان بعد چند روز به ما اطلاع دهید لطفا مشخصات و شناسه پرداخت و ادرس کامل خود را از طریق پیام خصوصی برای ما ارسال نمایید با تشکر

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
بنده هم 2 هفته پیش از ایشون خرید داشتم علاوه بر برخورد مناسب و خوش قولی، سریال گوشی هم هیچ مشکلی نداشته واقعا کارشون حرف نداره جناب بحرینی ..

با سلام

دوست عزیز مبارکتون باشد و از حسن انتخاب شما نهایت تشکر را داریم.

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
یه دستگاه 910 و یه دستگاه 718 توسط بنده خریداری شد بابت همکاری صمیمانه آقای بحرینی همینجا ازشون تشکر میکنم واقعا با برخورد عالی و روابط عمومی قوی مشتری رو جذب خودشون میکنن چون تازه واردم نمیتونم به ایشون امتیاز بازاچه بدم البته این دومین سری خرید من از ایشون بود و به امید خدا بازهم ادامه خواهد داشت کد پیگیری هم برام فرستادن

با سلام

با تشکر و سپاس از جناب عالی رضایت مشتری برای ما ملاک میباشد و اضافه شدن یک دوست به دوستان خود سرلوحه کار ما میباشد

موفق باشید

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
سلام جناب بحريني ، اين تطبيق نداشتن سريال براي منم مشكل ساز شده 3 تا هاير كه از شما خريدم سريالش يكي نبود و همين مسئله باعث شده كه تو فروشش به مشكل بخورم.
برخورد شما بسيار خوب است اگه تو فرستادن گوشي ها هم بيشتر دقت ميشد بسيار عالي بود

به هر حال من از خريدم راضي نيستم و اين عدم تطبيق سريال باعث اين نارضايتي هست قبلا از فروشنده ديگر سايت خريد داشتم كه راضي بودم و امروز دوباره 3 تا هاير از ايشون خريدم ، اميدوارم نظارت بيشتري روي فرستادن گوشي ها داشته باشيد كه ديگه كسي مثل من و دوست ديگر ناراضي نباشه

با تشكر

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
مشکل تطبیق نبودن سریالو من حداقل تو 100عدد داشتم و مقصر هیچ فروشنده ای نیست!!
از روزه اولی که هایر اومده من دارم هایر میخرم و تو این چند ماه چند سری پیش اومده سریال نخونده و از چند فروشنده گرفتم که این طور بوده
ولی قابله حله
--------------------------
سریال واسه افرادی که تعداد میخرن برای فروش تو مغازشون دردسر ساز میشه چون مشتری خیلی رو این چیزا حساسه...
کسی خواست این مشکل رو حل کنه پی ام بدین و لزومی به زدن پست تو تاپیک نیست تا راهنمایی کنم
زیادی به این موضوع بها میدین چون گوشی مشکلی نداره فقط یه عدد درست نیست

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

Last edited:

baluchi

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان مشکل تطبیق نبودن سریالو من حداقل تو 100عدد داشتم و مقصر هیچ فروشنده ای نیست
شما خودتون به راحتی میتونید این مشکل رو حل کنید تا خیال خریدار راحت باشه

اخه چطوری؟................

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
جناب بحرینی قیمت و چرا یک دفعه ای بالا بردی ؟؟؟

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام خدمت شما دوست عزیز

دوست عزیز تو هر کاری شاید یک اشتباهی رخ دهد و این خواسته ما که نیست و دوست نداریم اینجوریا بشود. اشتباه توی بعضیها رخ داده شده و نه همه خدایی نکرده که سر عمد نیامدیم جنس غیر اصل را به عنوان اصلی بدیم به مشتریها عزیز فقط سریال انها جابجا شده و گر نه دستگاه و متعلقات آن اصل هایر هستند و اگر گزارش از سریال دستگاه بگیرید (ستاره مربع صفر شش مربع) شماره سریال گوشی به شما نشان خواهد داد باز هم اینجا پوزش میطلبم که این اشتباه رخ داده است

در ضمن دوست عزیز سوای این حرفها هر کاری از دست ما بر بیاد رضایت مندی مشتریان چه تلفنی و چه حضوری و همچنین شما دریغ نخواهیم کرد علت نارضایتی شما اگر از لحاظ سریال گوشی هستش عنوان کنید و اگر از چیز دیگری است باز هم تعیین کنید به ما پیام خصوصی بفرستید که بتوانیم جوابگوی شما باشیم به امید دیدار

موفق باشید

سلام
خیلی ممنون که پاسخگو هستین.
بنده هم متوجه هستم که اشتباه پیش میاد و منظورم این نبود شما جنس غیر اصل دادین. اما همونطور که می دونین این روزها همه قبل از خرید به سریالش دقت می کنن
من هم اون دو تا رو برای دوست موبایل فروشم گرفتم که با کمی ضرر بهشون دادم.
اما مسئله من این نیست. بلکه یک اشتباه کوچولو سبب زحمت طرف مقابل میشه و همچنین باعث بی اعتمادی میشه.
به خاطر برخورد درستتون امتیاز منفی رو لحاظ نکردم و پیگیری نمی کنم. انتظار میره در آینده از این مشکلات کمتر پیش بیاد.
با تشکر

مشکل تطبیق نبودن سریالو من حداقل تو 100عدد داشتم و مقصر هیچ فروشنده ای نیست!!
از روزه اولی که هایر اومده من دارم هایر میخرم و تو این چند ماه چند سری پیش اومده سریال نخونده و از چند فروشنده گرفتم که این طور بوده
ولی قابله حله
--------------------------
سریال واسه افرادی که تعداد میخرن برای فروش تو مغازشون دردسر ساز میشه چون مشتری خیلی رو این چیزا حساسه...
کسی خواست این مشکل رو حل کنه پی ام بدین و لزومی به زدن پست تو تاپیک نیست تا راهنمایی کنم
زیادی به این موضوع بها میدین چون گوشی مشکلی نداره فقط یه عدد درست نیست

از شما دوست خوبم هم تشکر می کنم همیشه سبب خیر بودین

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
خیلی ممنون که پاسخگو هستین.
بنده هم متوجه هستم که اشتباه پیش میاد و منظورم این نبود شما جنس غیر اصل دادین. اما همونطور که می دونین این روزها همه قبل از خرید به سریالش دقت می کنن
من هم اون دو تا رو برای دوست موبایل فروشم گرفتم که با کمی ضرر بهشون دادم.
اما مسئله من این نیست. بلکه یک اشتباه کوچولو سبب زحمت طرف مقابل میشه و همچنین باعث بی اعتمادی میشه.
به خاطر برخورد درستتون امتیاز منفی رو لحاظ نکردم و پیگیری نمی کنم. انتظار میره در آینده از این مشکلات کمتر پیش بیاد.
با تشکر

از شما دوست خوبم هم تشکر می کنم همیشه سبب خیر بودین

با تشکر و سپاس از درک شما دوست عزیز و تمام دوستان نسبت به موضوع پیش امده

موفق باشید

pedram79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
امروز سفارشم به دستم رسید باتشکر از آقای بحرینی

Saeed1366

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
گاردهای من رسید.با تشکر از آقای بحرینی امتیاز بازارچه داده شد شمام امتیاز بدین.

andaron2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من يه مدل w910 ميخوام قيمت اصلي گوشي چه قدريه آخه تو سايت خودتون زديد 495 ولي تو پي تي زديد 430 ؟
شماره كارت بديد تا به حساب شما واريز كنم؟

بالا