• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

mrb646471

Registered User
لایک‌ها
76
سلام اقای بحرینی هواویmateمشکی چنده ؟شما کدوم شهرهستید چون من بیرجندم میخواستم بدونم چند روزه دستم میرسه

omidcr7

Registered User
لایک‌ها
23
سلام استارتر عزیز
هوآوی جی 700 گارانتی هم داره؟
قیمت به روزه؟

parsapersian

Registered User
لایک‌ها
42
با درود و شادباش سال نو
با عرض پوزش میخواستم اطلاعات بیشتری در زمینه ی گوشی های Lenovo کسب کنم ، این گوشی ها اصل شرکت Lenovo هستند؟ از چه نوع کیفیتی برخوردارند؟ چون اینطوری که من نگاه کردم قیمتشون نسبت به سخت افزارشون خیلی مناسبه ، ممنون میشم یکم اطلاعات بیشتری رو ذکر کنید ، با سپاس فراوان

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
با درود و شادباش سال نو
با عرض پوزش میخواستم اطلاعات بیشتری در زمینه ی گوشی های Lenovo کسب کنم ، این گوشی ها اصل شرکت Lenovo هستند؟ از چه نوع کیفیتی برخوردارند؟ چون اینطوری که من نگاه کردم قیمتشون نسبت به سخت افزارشون خیلی مناسبه ، ممنون میشم یکم اطلاعات بیشتری رو ذکر کنید ، با سپاس فراوان

با سلام و دعای خیر

دوست عزیز لینوو جای برای تعریف ندارد شرکتی هستش معروف و شرکت لینوو بعد از خرید ای بی ام و ادامه مسیر لب تاب فروشی را در سر تا سر جهان محصولات خود را روانه بازار کرد و خدایی که کارش درست بوده و بعد از ان پاش را در زمینه گوشیهای هوشمند نهاد و الان چند سالی هستش داره قسمت عمده بازار موبایل را سمت خودش روانه میکند و از سخت افزار قابل قبولی بهرمند می باشد و اما قیمت چرا پایین تر هستش از انجایی که ما اجناس را مستقیم و دست اول و هیچ دست واسطی در این کار وجود ندارد با احتساب سود معقول به مشتری نهایی میدهیم شما میدانید اگر محصول ۳ دست بچرخه و دست مشتری برسد صد در صد قیمت بالاتر خواهد امد واما کلا اگه ۳ دست هم بچرخه بازم از قیمتهای سامسونگ و سونی با این امکانات پایین تر از انها می باشد چون بابت اسم برند سامسونگ و سونی و غیره زیاد بالا قیمت داده میشود و از انجایی که این برند لینوو تازه میخواهد خودی در بازار نشان دهد قیمت بابت برندش را کمتر میگیرد که بیشتر سهم بازار را داشته باشد و از لحاض اصل بودن اطمینا صد در صد به شما داده میشود که از شرکت اصلی لینوو خریداری میشوند و نه از شرکتهای دیگر که اقدام به کپی تمام مارکهای موبایل موجود در بازار خریداری نمیشوند
در اخر از شما تقاضا دارم بیشتر در باره محصولات موبایلهای هوشمند لینوو تحقیق نمایید در انترنت و اطلاعات بیشتری از اینجانب بهرمند خواهید شد من مقدار کمی و خلاصه شده این مطالب را برای شما ذکر نمودم واقعا مارک خوب و پتانسیل خوبی خواهد داشت در ایران و متاسفانه چون مثل هوواوی در ایران تبلیغ نشده معروف نمی باشد ولی قول میدم چون با همه مارکها کار کردیم و خودش را برای ما ثابت کرده که از مارکهای هم نوع هم بالاتر و بهتر هستش

موفق باشید

Last edited:

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام اقای بحرینی هواویmateمشکی چنده ؟شما کدوم شهرهستید چون من بیرجندم میخواستم بدونم چند روزه دستم میرسه

با سلام

متاسفانه این مدل در این سری که خریداری نمودیم این مدل موجود نمیباشد انشالله در خریدهای بعدی و اما ارسال محصول از طریق پست صورت میگیرد و هر شهری که باشید ما برای شما پیشتاز مینماییم

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام استارتر عزیز
هوآوی جی 700 گارانتی هم داره؟
قیمت به روزه؟

با سلام

دوست عزیز بله قیمتها پایین تر از هر جایی می باشندو بروز هستند و در قیمت انها شکی نیست موجود می باشد

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
گارانتی داره؟
با سلام

دوست عزیز هیچ کدام از محصولات گارانتی ندارند چون کف قیمت و بدون گارانتی احتساب شده اما یک روز مهلت تست دارد ان هم به خاطر سالم بودن یا نبودن دستگاه و نه تعویض به خاطر پسند نشدن مدل دستگاه چنانچه مشکلی داشته باشد تعویض میشود

موفق باشید

parsapersian

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام و دعای خیر

دوست عزیز لینوو جای برای تعریف ندارد شرکتی هستش معروف و شرکت لینوو بعد از خرید ای بی ام و ادامه مسیر لب تاب فروشی را در سر تا سر جهان محصولات خود را روانه بازار کرد و خدایی که کارش درست بوده و بعد از ان پاش را در زمینه گوشیهای هوشمند نهاد و الان چند سالی هستش داره قسمت عمده بازار موبایل را سمت خودش روانه میکند و از سخت افزار قابل قبولی بهرمند می باشد و اما قیمت چرا پایین تر هستش از انجایی که ما اجناس را مستقیم و دست اول و هیچ دست واسطی در این کار وجود ندارد با احتساب سود معقول به مشتری نهایی میدهیم شما میدانید اگر محصول ۳ دست بچرخه و دست مشتری برسد صد در صد قیمت بالاتر خواهد امد واما کلا اگه ۳ دست هم بچرخه بازم از قیمتهای سامسونگ و سونی با این امکانات پایین تر از انها می باشد چون بابت اسم برند سامسونگ و سونی و غیره زیاد بالا قیمت داده میشود و از انجایی که این برند لینوو تازه میخواهد خودی در بازار نشان دهد قیمت بابت برندش را کمتر میگیرد که بیشتر سهم بازار را داشته باشد و از لحاض اصل بودن اطمینا صد در صد به شما داده میشود که از شرکت اصلی لینوو خریداری میشوند و نه از شرکتهای دیگر که اقدام به کپی تمام مارکهای موبایل موجود در بازار خریداری نمیشوند
در اخر از شما تقاضا دارم بیشتر در باره محصولات موبایلهای هوشمند لینوو تحقیق نمایید در انترنت و اطلاعات بیشتری از اینجانب بهرمند خواهید شد من مقدار کمی و خلاصه شده این مطالب را برای شما ذکر نمودم واقعا مارک خوب و پتانسیل خوبی خواهد داشت در ایران و متاسفانه چون مثل هوواوی در ایران تبلیغ نشده معروف نمی باشد ولی قول میدم چون با همه مارکها کار کردیم و خودش را برای ما ثابت کرده که از مارکهای هم نوع هم بالاتر و بهتر هستش

موفق باشید

واقعاً نمیدونم چگونه ازتون تشکر کنم که اینقدر صبورانه و متین پاسخ دادید،همین احترام برای پاسخگویی حداقل بنده رو که کاملاً از شما و سایتتون مطمئن کرد،بله حتماً تحقیق بیشتری میکنم و اگه شد تو این تاپیک برای دوستان دیگه هم که قصد خرید از شما رو دارن عرض میکنم،به شخصه که خیلی مشتاق شدم تا محصولتون رو تهیه کنم و به احتمال زیاد هم تا چندوقت دیگ برای تهیه مزاحمتون میشم
شاد و تندرست باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
واقعاً نمیدونم چگونه ازتون تشکر کنم که اینقدر صبورانه و متین پاسخ دادید،همین احترام برای پاسخگویی حداقل بنده رو که کاملاً از شما و سایتتون مطمئن کرد،بله حتماً تحقیق بیشتری میکنم و اگه شد تو این تاپیک برای دوستان دیگه هم که قصد خرید از شما رو دارن عرض میکنم،به شخصه که خیلی مشتاق شدم تا محصولتون رو تهیه کنم و به احتمال زیاد هم تا چندوقت دیگ برای تهیه مزاحمتون میشم
شاد و تندرست باشید
با سلام
خواهش میکنم دوست عزیز ما را شرمنده کردین این حد اقل وظیفه ماست

موفق باشید

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
واقعا قیمت خوب و معقول lenovo خیلی جالب هست و واگر واقعا کیفیت هم داشته باشه (خودم با این برند کار نکردم و نمیدونم خرابیش جقدره و ...)بهترین انتخاب میتونه باشه.
این همه امکانات و قیمت پایین عالیه.

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
واقعا قیمت خوب و معقول lenovo خیلی جالب هست و واگر واقعا کیفیت هم داشته باشه (خودم با این برند کار نکردم و نمیدونم خرابیش جقدره و ...)بهترین انتخاب میتونه باشه.
این همه امکانات و قیمت پایین عالیه.
با سلام

دوست عزیز من نمیتوانم از جنس خودمان تعریف کنم ولی واقعا کیفیت خوبی دارد انشالله دوستانی که این محصول را تهیه نمودند لطفا نظرات خودشون را اینجا قرار بدهند

موفق باشید

hosein ati

Registered User
لایک‌ها
329
داداش پس چی شد رنگ سفید هر وقت میپرسم میگید ۴ روز دیگه این ۴ روز تموم نمیشه ؟:general406:

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
با سلام

دوست عزیز ما هم بیشتر از همه عجله داریم ولی به علت تعطیلات و غیره متاسفانه به تاخیر خورده انشالله در بدترین شرایط اگر خدا بخواد ۱۴ فروردین اماده می باشند

موفق باشید

A.L.I-74

Registered User
لایک‌ها
1,472
من یه دونه y 300 می خوام...یکم دیگه واریز می کنم...ادرس رو پ.خ بدم دیگه..

mohsenjoon0

Registered User
لایک‌ها
112
سلام هواوی g510
وg525باتخفیف چقدرمیشه ممنون میشم زودتربگید

بالا