• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه آیفون 6s و 6s plus با پایین ترین نرخ در بازار ( برادران بحرینی )

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام جناب بحرینی؟؟؟
خوب هستین؟؟؟
جناب پی ۶ مشکی موجوده؟؟؟ لاک همراه اول که نیست؟؟
گوشی پلمپ تحویل داده میشه؟؟
با سلام
به مرحمت شما دوست عزیز
مدل هواووی p6 به علت خوش قیمت بودنش خدا را شکر تعدادی که وارد کردین زود تمام شد انشالله خرید بعدی هم قیمت پایین ترین خواهد بود و اما از لحاظ انلاک که انلاک هستند و همراه اول را جواب میدهد
گوشیها همه پلمپ هستند و چنانچه مشتری به ما تایید باز کردن و تستش قبل از ارسال به ما بدهد ما این کار را میکنیم

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
مدل gpu گوشی lenovo A850 چیه ؟
یکم متناقضه با بقیه جاها

با سلام

دوست عزیز الان گوشی روبروم نیستش انشالله بعد از تعطیلات برای شما عکس تهیه میکنم و ارسال میکنم که خیال شما راحت باشه و این را به شما بگم که شما با خیال راحت به سایت اصلی لینوو مراجعه فرمایید همان مشخصات درون سایت دقیقا درون این گوشی یاد شده هستش چون ما این گوشیها را از خود شرکت lenovo تهیه مینماییم و چنانچه دلیلی و یا نشانه ای از غیر از اصل بودن مشاهده نمودین تمام مبلغ مسترد میگردد و اما از نظر سوال دوم شما که میفرمایید متناقض بودن به این علت هستش که ما در ایران اگر کسی ارزون جنس خود را از بقیه دست مشتری برسوند بدون برسی میگویند این جنس غیر اصل میباشد اما این نکته را بگم که مشتری این حق را دارد که احتمالات را برسی و از اصل بودن جنس اطمینان حاصل نماید این حق مشتری هستش و بدون تحقیق چیزی را خریداری نکنید و اما دلیل پایین دادن اجناس این هستش که ما اینها را مستقیم و بدون واسطه فراهم و به مشتری میدهیم و این نکته اخر را فراموش نکنید که ما در فرم و انجمن داریم کار میکنیم که بچه ها همه با سواد و خدا را شکر استاد و اهل مطالعه هستند و نمیخواهیم اسم خودمان را زیر سوال ببریم.

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام 5 اس 64 داری یا میتونی برام بیاری؟مشکی

با سلام
این مدلها برنامه بعدی ما هستش و اما اگه بخواهید میتوانم برای شما تهیه نمایم به پایین ترین قیمت لطفا به من پیام خصوصی نمایید تا قیمت و شماره تماس خودم را به شما بدهم

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام
جی 525 آیا دقیقا این مدله ؟
رمش 1 گیگه ؟
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g525-5632.php

با سلام

دوست عزیز دقیقا همان گوشی که در وب سایت هواووی هستش و با رم ۱ گیگ شما بابت این قیمتهایی که میدهیم شک و ابهامی نداشته باشید که غیر اصلی داریم به شما میدهیم فقط داری پایین تر از همه بازار با همان مشخصات و اصل هواووی به شما میدهیم

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
داداش رندوم جواب میدی ؟ گوشی های پست اول همه موجوده ؟

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
با سلام

دوست عزیز به بزرگواری شما ما را ببخشید اگر قصوری از ما سر بزند چون بدون قصد هستش به علت تعطیلات و مسافرت و مشغله کاری

بله دوست عزیز همه هستند و انهایی که نیستند جلو انها نوشته شده که تمام شده
موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
آقای بحرینی میشه جواب پست 661 رو هم محبت کنید؟ ممنون
با سلام

دوست عزیز به علت تعطیلات شرمنده گاهی مواقع دیر جواب داده میدهیم الان به سوالات شما جواب خواهم داد

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
جسارتا چند تا سوال:
1- گوشی ها نو هستن؟ از این مدل های ریفریش شده و برگشت خورده شرکتها که نیستن؟
2- اقلام همراه g510 و g525 و y300 چیا هستن؟ آیا هندزفری هم دارن؟
3- تخفیفتون بعد از عید هم ادامه داره؟ چون من بعد از ید می خوام تهیه کنم.
4- اینکه میگن بلندی صدای زنگ خوردن y300 و g510 و g525 کمه درسته؟ منظورم بلندی صدا در موقع زنگ خوردن هست نه موقعی که آهنگ گوش می کنیم.
5- گوشی ها روت شه که نیستن؟ من یدونه بدون گارانتی که گرفتم روت شده بود!!!! فکر کن گوشی مثلا نو روت شده باشه!
6- تهران تحویل حضوری دارید؟
ممنون
با سلام

۱- گوشیها همه نو هستندو بدون رفرش نو نو هستند.
۲- دفترچه راهنما و هندزفری و شارژر گوشی و خود گوشی
۳- انشالله قیمت ها همیشه پایین تر از همه جا خواهد بود این تخفیف فقط برای عید نیستش بلکه همیشه انشالله قیمتهای ما را پایین تر از هر جایی ببینید
۴- دوست عزیز شخصا این مورد را برسی نکردم میتوانید از دیگران بپرسید ما فقط به شما قول اصل دادن را به شما میدهیم
۵-ما این گوشیها را پلمپ به شما میدهیم و هر کاری که میخواهید بر سر انها بیاورید با نظر شما هستش و تمام ابگردها را میتوانید انجام دهید با کمی مطالعه در فرم و یا فرمهای همسایه
۶-تهران فعلا کسی را نداریم تحویل ما از طریق پست هستش و بعد از واریز ارسال میگردد

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
سلام دوست عزیز نحوه اعتماد سازی؟
واینکه من فردا صبح پول رو به حسابتون بریزم چقدر بعد گوشی دستمه؟
با سلام

اعتماد سازی ما این فرم هستش و از کسایی که از ما جنس تهیه کردند ما انها را نمیشناسیم ولی از طریق این سایت با انها دوست شدیم میتوانید از انها سوال بفرمایید

اگر قبل از ساعت ۱۰ صبح واریز کنید همان روز از طریق پست ارسال میشود دو تا سه روز طول میکشد بستگی به شهر شما داره

موفق باشید

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
فکر کنم تو انجمن پایینترین قیمت ها مال شما باشه. واقعا عالیه. من حتما خدمت میرسم. موفق باشین

با سلام
نظر لطف شما دوست عزیز خوشحال هستیم در خدمت دوستان هستیم ما در خدمتیم

موفق باشید

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
با سلام

دوست عزیز مدل lenovo a850 موجود می باشد میتوانید تهیه نمایید اما مدل زوپو را نداریم و شاید در سری بعدی زوپو بیاورین واقعا سخت افزار خوبی داره زوپو اما به علت اینکه در ایران شناخت زیادی از ان ندارند این نوع مدلها خواب زیادی دارند

موفق باشید

ببخشید منظورم a880 بود.
من بین a880 و zte v967s موندم.
شما هم قیمت هاتون خیلی عالیه.
معلوم نیست کی میارین ؟
چون من حتما یکی از این دوتا رو میخرم حتما.
a880 رو اگر بیارین چه قیمتی داره؟ نمیتونین پیش بینی کنید یا zte v967s ؟
اگر قیمت بدید و میارید که منتظر بمونم.
تشکر فراوان.

zte واقعا قطعاتش با هم مچ هستش و بیشترین حد کارایی رو در نظر میگیره. واقعا فوق العادست.

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
ببخشید منظورم a880 بود.
من بین a880 و zte v967s موندم.
شما هم قیمت هاتون خیلی عالیه.
معلوم نیست کی میارین ؟
چون من حتما یکی از این دوتا رو میخرم حتما.
a880 رو اگر بیارین چه قیمتی داره؟ نمیتونین پیش بینی کنید یا zte v967s ؟
اگر قیمت بدید و میارید که منتظر بمونم.
تشکر فراوان.

با سلام

دوست عزیز فعلا توی موجودی انبار ما این مدلها نیستش انشالله در اینده بنا به درخواست مشتریها انها را میاوریم به قیمتهای خوب

موفق باشید

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
با سلام
به مرحمت شما دوست عزیز
مدل هواووی p6 به علت خوش قیمت بودنش خدا را شکر تعدادی که وارد کردین زود تمام شد انشالله خرید بعدی هم قیمت پایین ترین خواهد بود و اما از لحاظ انلاک که انلاک هستند و همراه اول را جواب میدهد
گوشیها همه پلمپ هستند و چنانچه مشتری به ما تایید باز کردن و تستش قبل از ارسال به ما بدهد ما این کار را میکنیم

موفق باشید

مچکرم جناب بحرینی. منظورم این بود که گوشی با تمام سیمکارتا جواب میده؟؟؟
بار جدید کی میرسه انشاالله؟؟؟؟؟؟؟؟

MOBAIL

Registered User
لایک‌ها
161
مچکرم جناب بحرینی. منظورم این بود که گوشی با تمام سیمکارتا جواب میده؟؟؟
بار جدید کی میرسه انشاالله؟؟؟؟؟؟؟؟

با سلام سری اولی که اوردیم با دو اپراتور همراه اول و ایرانسل تست شد و کار میکرد ولی سیم کارت رایتل را نداشتم که تست بگیرم انشالله در سری بعدی رایتل را هم تست میگیرم

انشالله همین هفته دیگه اول کار هستش و بعد از تعطیلات انشالله سفارش میکنیم

موفق باشید

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
سلام قربان، من فکر میکردم 14م هم جزء مهلت تخفیفتونه;) ، حالا جدا ازین بحث پرداخت الکترونیک سایتتون مشکل داره؟ مدت مدیدیست بعد از زدن گزینه"اکنون پرداخت کنید" گفته میشه لطفا صبر کنید!

بالا