sepehr_s
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 96
- لایکها
- 19
چک کردید داشتید؟سلام چک میکنم اطلاع میدم خدمتتون
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
چک کردید داشتید؟سلام چک میکنم اطلاع میدم خدمتتون
سلام،اینها ریموت کنترل چندکاره هستند با قابلیت برنامه ریزی وتعیین عملکرد کلیدها بصورت دلخواه و با تمام وسایل الکتترونیکی قابل استفاده هستند،لاجیتک و فلیپس از برترین سازندگان کنترلهای یونیورسال میباشندسلام .کنترل چه دستگاهی هست این لاجیتک؟
سلام ببخشید دیر جواب دادم.خیر نبود داداشچک کردید داشتید؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
بله کنترل universal موجوده ولی نه این مارک .کیفیت بسار خوبی داره و مارک rico akhسلام،اینها ریموت کنترل چندکاره هستند با قابلیت برنامه ریزی وتعیین عملکرد کلیدها بصورت دلخواه و با تمام وسایل الکتترونیکی قابل استفاده هستند،لاجیتک و فلیپس از برترین سازندگان کنترلهای یونیورسال میباشند
سلام داداش متاسفانه خیرسلام دوست عزيز كنترل براي پخش هاي آلپاين موجوده؟
سلام داداش 3مدل سامسونگ موجوده همه کارای اینو میکنه ولی دکمه اسمارت وسط رو ندارهسلام
دوست عزیز ایی مدل رو موجود دارید ؟
اگه همین مدل یا هر مدلی که دکمه اسمارت داشت براتون رسید بنده رو در جریان بزارید . ممنونسلام داداش 3مدل سامسونگ موجوده همه کارای اینو میکنه ولی دکمه اسمارت وسط رو نداره
فرستاده شده از GT-S5282ِ من با Tapatalk
چشماگه همین مدل یا هر مدلی که دکمه اسمارت داشت براتون رسید بنده رو در جریان بزارید . ممنون
سلام دوست من بدون دکمه اسمارت هاب الان موجوده با دکمه اسمارت هاب تا اخر هفته همرای بقیه یفارشات به دستم میرسه اگه بخوایدمن هم همین کنترل معمولی led samsong f6450 رو میخوام
بله همون مدلی هست که دوستمون عکسش رو گذاشته
بله داداش بدون دکمه اسمارت هاب الان موجوده با دکمه اسمارت هاب تا اخر هفته همرای بقیه یفارشات به دستم میرسه اگه بخوایدمن هم همین کنترل معمولی led samsong f6450 رو میخوام
بله همون مدلی هست که دوستمون عکسش رو گذاشته
ضمنا بابت اون روز ببخشید که سوال کردید من جواب ندادم پستتون ندیدمخوب قیمتهای بدون دکمه استارت هاب و با دکمه ش چنده . نحوه خرید ؟ من شهرستانی اصفهانم
پخ شدقیمت جفتشون رو بفرماببد و شما کجا هستید ممنونم
پخ شدخوب قیمتهای بدون دکمه استارت هاب و با دکمه ش چنده . نحوه خرید ؟ من شهرستانی اصفهانم