saeed_pa3x
کاربر تازه وارد
سلام دوست گرامی میتونی کنترل ضبط کنوود A85 برام گیربیاری؟
فرستاده شده از GT-I9152ِ من با Tapatalk
سلام دوست من متاسفانه کنترل ضبط چیزی ندارم اگه رسید اطلاع میدم خدمتتونسلام دوست گرامی میتونی کنترل ضبط کنوود A85 برام گیربیاری؟
سلام دادشم با دکمه هاب هنوز به دستم نرسیده برسه اطلاع میدم .دوست عزیز واسه منم قیمت کنترل 6450 با دکمه اسمارت و بدون دکمه اسمارت رو بفرست
داداش بدون اسمارت هاب فعلا موجوده که اونم 3 مدل داره اگه بخواید عکس میزارم که هر کدومش با 3 درجه موجوده اصلیش 20000 و درجه 1 14000 و درجه 2 10000. با اسمارت هاب امکان داره اخر هفته دیگه برسهدوست عزیز واسه منم قیمت کنترل 6450 با دکمه اسمارت و بدون دکمه اسمارت رو بفرست
سلام داداش همه کاره برای 90 درصد رسیور های که کنترلشون گیر نمیاد قابل ست شدنه.یه مدل کنترل موجوده که کنترل rewrite یا universal بهش میگیم که میشه هر کنترلی رو باهاش کپی کنیسلام
ببخشید این کنترل های همه کاره به هر سیستمی میخوره ؟ واسه ویدیو پروژکتور سانیو میخوام. قیمتش رو هم محبت کنید.
مرسی
قابل شمارو نداره universal با کیفیت عالی 25000 و همه کاره (رسیو ر) 20000سلام
ببخشید این کنترل های همه کاره به هر سیستمی میخوره ؟ واسه ویدیو پروژکتور سانیو میخوام. قیمتش رو هم محبت کنید.
مرسی
سلامسلام داداش همه کاره برای 90 درصد رسیور های که کنترلشون گیر نمیاد قابل ست شدنه.یه مدل کنترل موجوده که کنترل rewrite یا universal بهش میگیم که میشه هر کنترلی رو باهاش کپی کنی
سلام دادش خواهش میکنم .بله univerasal همینجوره که فرمودید .هزینه ریموت + هزینه پست = ارسال خدمت شما داداشمسلام
ممنون از جوابتون. فقط اگر ممکنه:
1) عکس و مشخصاتی از این " کنترل rewrite یا universal" محبت کنید بذارید. (من سالها پیش یکی داشتم که باید کنترل مورد نظر رو میذاشتی جلوش و تک تک دگمه هاش رو تعریف میکردی یعنی روی یکی میزدی 1 و روی اون یکی هم 1 و ......)
2)چطوری باید خرید؟
مخلص
سلام خیر ولی کنترل all in one برای 90 درصد رسیورها موجودهسلام کنترل رسیور موتانت 250 رو داری؟
سلام من کنترل رسیور آی کلاس مدل 9595رو می خوام اگه داری قیمتش چند
پخ شدسلام من یه کنترل xcruiser 400 plus که فکر کنم با 400 یکی لازم دارم لطفا قیمت و شرایط خرید را برام بفرستید.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk