• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ویژه یک فروند HTC Google Nexus One اصل تایوان

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
با اینکه صاحب تاپیک بلد نیستن با مشتری چجور رفتار کنن و جواب گو باشن 300 خریدارم

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
صاحب تایپیک خوب بلد هستند و می دوند با کی صحبت کنند و 340 تا حالا مشتری داشته :D

aria tel

Registered User
لایک‌ها
478
صاحب تایپیک خوب بلد هستند و می دوند با کی صحبت کنند و 340 تا حالا مشتری داشته :D

سلام
دوست عزيز پيشنهاد 340 از طرف من بود..لطفا تا اخر شب جواب قطعي بم بديد چون بدون گوشي اذيتم
ممنون

juolipuoli

Registered User
لایک‌ها
2
با اینکه صاحب تاپیک بلد نیستن با مشتری چجور رفتار کنن و جواب گو باشن 300 خریدارم

داداش من یه گوشی گلکسی جیو روز پنجشنبه از دوستم جناب alizamany خریدم فوق العاده هم انسان درست و راه بیایی هست با مشتری شما شاید اشکال از خودتونه

emimob

Registered User
لایک‌ها
23

فعلا که صاحب تاپیک 1 ماه نیست عضو شده و 100% باید یاد بگیره نحوه برخورد رو و هنوز مونده تا کلا بحث از یاد گرفتن واسه ایشون صدق کنه

juolipuoli

Registered User
لایک‌ها
2
فعلا که صاحب تاپیک 1 ماه نیست عضو شده و 100% باید یاد بگیره نحوه برخورد رو و هنوز مونده تا کلا بحث از یاد گرفتن واسه ایشون صدق کنه

حالا تو ببخش!نه تو خودت یه پنج ساله عضوی ایشون باید بیاد از تو یاد بگیره

evry

Registered User
لایک‌ها
28
داداش من یه گوشی گلکسی جیو روز پنجشنبه از دوستم جناب alizamany خریدم فوق العاده هم انسان درست و راه بیایی هست با مشتری شما شاید اشکال از خودتونه
نه حاجی اشکال 100%از فروشندس بچه بازی شده فروم مگه؟این داداش ما البته تازه وارده کلا آقای emi جزو قدیمی ها هستن احترامشون واجبه

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
اخرین پیشنهاد 340 بوده کسی بالا تر نمی خواد؟

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
320.........

بالا