• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش و تهیه انواع لنز و بدنه آنالوگ و تبدیل لنز آنالوگ به دیجیتال با قیمت مناسب

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب دوستان تصمیم گرفتم یه تاپیک جامع بزنم هرگونه تقاضای خرید و یا تهیه لنز و تبدیل آنالوگ داشتین انجام بدم! تقریبا هر موردی هم خودم نداشته باشم دوستان و همکاران موجود دارند و امکان خرید از خورده فروشی و دست دوم فروشی های خارجی که به ایران ارسال ندارند هم فراهم هستش.

بر خلاف تاپیک های قبلی من داخل این تاپیک جنسی رو لیست نمیکنم شما هر لنز و تبدیلی نیاز دارید یا همینجا بپرسین یا پیغام بدین من بگم چه حدود قیمتی میتونم تهیه کنم یا شاید هم خودم موجود داشته باشم!

در مورد قیمت هم که همیشه من سعی کردم قیمت مناسب برای دوستان اعلام کنم ولی بطور طبیعی دوستانی تعداد خریداری میکنند از تخفیف بیشتری برخوردار خواهند بود.

NetANTS

Registered User
لایک‌ها
59
سلام برادر
Fujinon 55mm f2.2 M42 :general601:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام برادر
Fujinon 55mm f2.2 M42 :general601:
مخلصم برادر.. راستش تمیز این لنز نمیدونم چرا نیست! همشون ایراد فوکوس دارند! ورژن ایکس مانتش طبیعتا سالمترن ولی تبدیل درست و درمون براشون نیست!
راستی یه Enna Munchen Ennalyt 35mm f/3.5 پیدا کردم ولی بوکه اش شبیه اونی نبود که فکر میکردم!

Last edited:

بومدوست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام برادر عزیز
یه لنز تله ی سالم با شارپنس بالا برای کنون 600D که قبلا هام صحبتشو کرده بودم 500 میلیمتر به بالا با f کمتر از 8: مثلا این لنزای زیر رو تو اینترنت دیدم باید بدک نباشن البته اگر زومدار پیدا بشه که خیلی عالی میشه مثلا 100-500 یا 200-600 و غیره. از خود کنون هم باشه میشه اما همیشه فکر میکردم انقدر گرون در بیاد که نصرفه. در ضمن با تبدیل هم کار میکنم یعنی مونتش پیچی یا هر نوع دیگه که تبدیلش موجود باشه هم برام قابل قبوله.
  • توکینا 800mm f/8 چون خیلی تله بود f هشتش هم قابل قبوله برام
  • Exakta 66 Meyer Prakticar 500mm f/5.6
  • Meyer Optik Gorlitz Orestegor 500mm f/5.6
  • Pentax-SMC-Takumar-500mm f/4.5

بومدوست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این چه طوره؟ Soligor 130-650mm f/5.6-7.5
خب به هر حال اینایی که عرض کردم به خاطر این بود که نوشتی امکان وارد کردنش هم هست. خب تشکر ممنون میشم اگه یه بررسیی بکنی و همین طور اگه توضیح و راهنمایی هم به ذهنت رسید دریغ نکنی.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر توی پیغام خصوصی یه توصیحی عرض کردم که چرا کلا این گزینه های مورد نظر شما ارزش خرید ندارن! در ضمن اینجا لنزهای المانی به قیمت واقعی به فروش نمیرسن و پنتکس و تاکومار هم قیمتش خوب نبست! اگر بدنه الفا داشتید منولتا 500 اف 8 اتوفوکوس جزو معروفترین لنز های ایننه ای دنیاست ولی بدرد کنون نمیخوره!

irman23

Registered User
لایک‌ها
210

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر چی اون موارد رو ببینم؟ بنده داخل پی ام عرض کردم دیگه فوجی کار نمیکنم ولی قیمتش کاملا مشخصه و اجناس قدیمی که فروختم حدود 60 هزار تومان تبدیل های معمولی و خدود 100 هزار تومان تبدیل های K&F بوده و به مراتب از خرید خارج ایران بصرفه تر می افتاد چون هزینه ارسال تکی و حواله و دست به کردن دیگه وارد ماجرا نمیشه! من هر چقدرم به شما راهنمایی میدم که خریدن تبدیل برای لنز اتوفوکوس کنون و نیکون و استفاده فوجی منطقی نیست شما هنوز اصرار به این مسئله دارید! لنز های کنون روی فوجی دیافراگمنشون تغییر نمیکنه و قیمتشون هم فضاییه و فلسفه وجود اون تبدیل ترکیب کردن تبدیل هعای منوال فوکوس کنون برای استفاده بر روی فوجی بوده نه بستن لنز کنون! لنز نیکونم بقدر کافی گرون هست که لنزهای خود فوجی در مقابلش ارزش خرید پیدا میکنند و تازه اتوفوکوس هم خواهید داشت! روی فوجی فقط کنون FD و مینولتاMD و کونیکا AR و فوجیکا X و تا حدودی ام42 ارزش خرید تبدیل دارند و اونم شرطش اینه که لنز مناسب و با قیمت بالا داشته باشید!
تبدیل لنز یه چیز یونیورسال و معجزه گر نیست و نباید هم ازش همچین انتظاری داشته باشید!
حالا بازم حرف بنده رو قبول ندارید و میخواید اصرار کنید بر خرید این تبدیل ها تشریف ببرید ناصر خسرو هر دو تبدیل با جنس متوسط در حدود قیمت 120-140 هزار تومن موجوده و میتونید بخرید و استفاده لازم رو ازش ببرید!

بومدوست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لنزهای المانی به قیمت واقعی به فروش نمیرسن و پنتکس و تاکومار هم قیمتش خوب نبست!
برادر جان! یعنی قیمتهاشون الکی بالاست؟ آیا کیفیتشون رو تأیید میکنی؟ و وارد کردنش هم صرف نمیکنه؟

Alamode

Registered User
لایک‌ها
137

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر جان! یعنی قیمتهاشون الکی بالاست؟ آیا کیفیتشون رو تأیید میکنی؟ و وارد کردنش هم صرف نمیکنه؟
من بارها عرض کردم نوک سوزنی اعتقاد ندارم با خریدن لنز تله میشه عکس بهتری انداخت! در ضمن تناسب بدنه و لنز هم مهمه! نکته اخر مطمئن باشید رنج قیمت اون جنس وارداتی از چندین میلیون هم بالاتره پس یه گزینه اقتصادی محسوب نمیشه!

rahmannnn

Registered User
لایک‌ها
116
سلام وحید جان،
لنز مربوط به مامیا c220 و c330 قیمت مناسب میخواستم.اگه گذرت افتاد یک سراغی از قیمت و موجودی بگیرید ممنون میشم.
ضمنا (خارج از موضوع فروم)دسته فیلم ردکن مامیا c330 هم اگه شما یا دوستان از لوازم اوراقی داشتند نیاز دارم.

بومدوست

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوست عزیز 600-150 تمرون بخر خب.
فعلا که مسئله اصلی هزینه است و گرنه این گزینه هم مد نظرم بوده. نکته ای که در مورد آنالوگها و قدیمیا مطرحه اینه که اگه یه لنز خوب باشه با هزینه ی خیلی کمی و نهایتا با یه تبدیل نسبتا ارزون میشه کار لنزهای امروزی گرون قیمت رو ازشون کشید.
اما یه نکته تمرون 150-600 و سیگما 150-600 کدوم بهترن؟ یکی گفت تمرون بهتر از آب در اومده و در همه ی فاصله های کانونیش از 150 تا 600 خوب جواب میده و از سیگما بهتره. اما هم قیمت سیگما نزدیک دو برابر تمرونه و هم تو یه سایت استفاده کننده های تمرون گفته بودن تا 500ش خوبه اما تو 600 قدری شارپش ضعیف میشه. البته این بحث برای اون موقع که پولش جور شد بدردم میخوره :)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فعلا که مسئله اصلی هزینه است و گرنه این گزینه هم مد نظرم بوده. نکته ای که در مورد آنالوگها و قدیمیا مطرحه اینه که اگه یه لنز خوب باشه با هزینه ی خیلی کمی و نهایتا با یه تبدیل نسبتا ارزون میشه کار لنزهای امروزی گرون قیمت رو ازشون کشید.
اما یه نکته تمرون 150-600 و سیگما 150-600 کدوم بهترن؟ یکی گفت تمرون بهتر از آب در اومده و در همه ی فاصله های کانونیش از 150 تا 600 خوب جواب میده و از سیگما بهتره. اما هم قیمت سیگما نزدیک دو برابر تمرونه و هم تو یه سایت استفاده کننده های تمرون گفته بودن تا 500ش خوبه اما تو 600 قدری شارپش ضعیف میشه. البته این بحث برای اون موقع که پولش جور شد بدردم میخوره :)
اون تیکه که بولد کردم برای شما مصداق نداره! من اگر قرار بود یه ترکیب ایده ال برای استفاده از لنز تله میداشتم این بود:
Nex C3 + Canon 300/4 + FD extander 2X روی هم کل اینا مثلا میشد 1تومن (اگر به قیمت خریداری میشدن که خب کار سختیه) و تا ایزو 3200 هم عکس ها قابل استفاده بود! در ضمن با کراپ میشد به نزدیک زاویه دید فوکال 1200 رسید! ولی برای کنون و نیکون های مرسوم این بحثا مطرح نیست!
در مورد خرید لنز زوم هم تجربه ثابت کرده همیشه لنز جدیدتر بهتر بوده! بحث برند خیلی کمتر مطرح ائه! 150-600 الان انتخاب 99% عکاس هاست چون لنز جدیدتریه!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام وحید جان،
لنز مربوط به مامیا c220 و c330 قیمت مناسب میخواستم.اگه گذرت افتاد یک سراغی از قیمت و موجودی بگیرید ممنون میشم.
ضمنا (خارج از موضوع فروم)دسته فیلم ردکن مامیا c330 هم اگه شما یا دوستان از لوازم اوراقی داشتند نیاز دارم.
سلام برادر.. راستش میخواستم در مورد او یکی دوربین ها پیغام بدم ولی هنوز تکلیفشون دقیق مشخص نیست! پنتکس و المپوس و کنون رو طرف فروخته! البته الیمپوس رو که میشه پس گرفت ولی مسئله اینه که روی هم با ریکو قیمت خوبی نمیده! چند تا لنز برات کنار گذاشتم اگر شد بعدا مشخصاتشون رو میفرستم!

لنز هم اون زایس که گفتم موجوده! ولی خب با بدنه خراب 220 میخواست بفوشه طرف! این سری دیدمش بهش میگم که اگر به قیمت کمتر کلشو داد خبر بده!

rahmannnn

Registered User
لایک‌ها
116
سلام برادر.. راستش میخواستم در مورد او یکی دوربین ها پیغام بدم ولی هنوز تکلیفشون دقیق مشخص نیست! پنتکس و المپوس و کنون رو طرف فروخته! البته الیمپوس رو که میشه پس گرفت ولی مسئله اینه که روی هم با ریکو قیمت خوبی نمیده! چند تا لنز برات کنار گذاشتم اگر شد بعدا مشخصاتشون رو میفرستم!

لنز هم اون زایس که گفتم موجوده! ولی خب با بدنه خراب 220 میخواست بفوشه طرف! این سری دیدمش بهش میگم که اگر به قیمت کمتر کلشو داد خبر بده!
ممنون، البته من برای پیگیری اون موارد نبود که پیام دادم! ولی بهرجهت منتظر اطلاعتون هستم.

• Like
Reactions: rax

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
سلام ، استاد تبدیل FD به M43 داری ؟

smh1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
لنزهای مانت E سونی چیزی دارید؟
بین رنج 80 تا 100 یا 105 میخوام ... مثل Minolta md rokkor 100 f/.2 Minolta 85 mc f/1.7
nikkor 105 f/2.5 ais
tokina 100 f/2.8 macro

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام ، استاد تبدیل FD به M43 داری ؟
برادر دارم ولی قولشو به یکی دادم و دیگه برام چیزی نمونده! اگر لنز FD داری میتونم با MD یا کونیکا تاخت بزنم تبدیل اونا رو بهت بدم که تبدلشونم دارم! تبدیل یاشیکا و المپوس OM هم دارم!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
لنزهای مانت E سونی چیزی دارید؟
بین رنج 80 تا 100 یا 105 میخوام ... مثل Minolta md rokkor 100 f/.2 Minolta 85 mc f/1.7
nikkor 105 f/2.5 ais
tokina 100 f/2.8 macro
سلام.. لنز مانت E دقیقا چی میخواین؟ 16اف 2.8 هست و 30 ماکرو و 18-55 که خب این 3تا خیلی لنزهای خاصی نیستند!

اون رنجی هم فرمودین چه مانتهایی میخواین؟ نیکون که موجود حدود دلاری 3000 تومن به نسبت قیمت متوسط فروش داخل e-bay ! توکینا هم باید موجود باشه ولی قیمت روز ندارم! اون 2تا مینولتا خیلی بعیده پیدا بشن! 80 اف 2.8 سونی رو میتونید با تبدیل روی بدنه اتون استفاده کنید لنز خیلی بدی هم نیست!

بالا