بومدوست
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 11
- لایکها
- 2
M43 اصلا چی هست مال چه دوربینی بوده؟سلام ، استاد تبدیل FD به M43 داری ؟
M43 اصلا چی هست مال چه دوربینی بوده؟سلام ، استاد تبدیل FD به M43 داری ؟
منظورشون micro 4/3 که مخفف نوشتند!M43 اصلا چی هست مال چه دوربینی بوده؟
بازار که قیمتاشون یکم پرته ولی بودنش هست! فکر میکنم حدود 1200 اینا باشه!سلام وحید جان ، لنز 40-2 هلیوس موجوده ؟ یکی از بچه ها دنبالش بود میخوام ببینم گیر میاد تو بازار و حدود قیمت چقدره
برادر دارم ولی قولشو به یکی دادم و دیگه برام چیزی نمونده! اگر لنز FD داری میتونم با MD یا کونیکا تاخت بزنم تبدیل اونا رو بهت بدم که تبدلشونم دارم! تبدیل یاشیکا و المپوس OM هم دارم!
سلام.. لنز مانت E دقیقا چی میخواین؟ 16اف 2.8 هست و 30 ماکرو و 18-55 که خب این 3تا خیلی لنزهای خاصی نیستند!
سلام
این لنز رو خیلی دنبالش هستم Samyang 12mm F/2 NCS مانت سونی E اگر امکانش هست قیمت بدید.
قیمت لنز 30 ماکرو و نیکور 1054 رو هم بفرمایید.
بین رنج 70 تا 100 واسه مانت MD مینولتا به دلیل کیفیت و قیمت مناسب.
لنزهای خودت که خیلی سخت فروش میره بات اینکه مثلا البینار 28 لنز بدی نیست (من سوپر البینار 28 مانت نیکون داشتم عالی بود) ولی لنز تله زوم و تله کانورتور اصلا قابل فروش نیستند ! برای تاخت زدم هم روی مینولتا من چیزایی که دارم به مراتب تجهیزات گرونتری هستند!من FD اینارو دارم
albinar 28mm f2.8
canon 50mm f1.8
five star 80-200 f4.5
JCPenny 2x teleconverter
کونیکا به کارم نمیاد اما مینولتا خوبه .
خودم MD 50 f1.4 و MD 58 f1.4 دارم .
جان؟ با من بودی؟برادر پیغامتون درست کوت نشده!
بله برادر پیغام شما درست کوت نشده!جان؟ با من بودی؟
12 سامیانگ که تو ایران نیست بخواید براتون سفارشی بیارم فکر میکنم حدود 1400 تا 1450 هزینه برخواهد داشت!خیلی دنبال این لنز هستم Samyang 12mm F/2 NCS مانت سونی E اگر امکانش هست قیمت بدید.
قیمت لنز 30 ماکرو و نیکور 1054 رو هم بفرمایید.
بین رنج 70 تا 100 واسه مانت MD مینولتا به دلیل کیفیت و قیمت مناسب.
لنزهای خودت که خیلی سخت فروش میره بات اینکه مثلا البینار 28 لنز بدی نیست (من سوپر البینار 28 مانت نیکون داشتم عالی بود) ولی لنز تله زوم و تله کانورتور اصلا قابل فروش نیستند ! برای تاخت زدم هم روی مینولتا من چیزایی که دارم به مراتب تجهیزات گرونتری هستند!
تبدیل MD کار کرده هم دارم میتونی اونو استفاد کنی برای لنزهات و از لنزهای خودم چیزی خواستی میتونم به قیمت مناسب بهت بدم.
MD به کنون EF ؟ اصلا چیزی به اسم تبدیل مستقیم نداره! تبدیل با عدسی اصلاح FFD که هم گرونه هم بشدت اشغاله!اگه به کارت اومد همون 2 موردشو که بدرد میخوره رو بردار ، قیمتشم با خودت ،
لنز MD چی داری ؟ تبدیل MD به کنون می خوام ، تبدیلشو به M43 دارم .
شما داخل ایسام به پسر داییم هم پیغام دادید برای لنز اگر اشتباه نکنم. کلا نیکون که تبدیلی نداره و خودشه و خودش (فارغ از مدیوم فرمتها) و لنزهاشم قیمتش فضاییه! شما ممکنه 50 اف 1.4 دی بخری از لنز منوالش ارزونتر در بیاد!سلام برای بدنه نیکون 7200 لنز 50 یا 55 با اف پایین و تبدیل در صورت نیاز چی پیشنهاد میکنید ؟ قیمت هم بفرمایید
ae1 خیلی دوربین خوبی نیست! درسته فراوون و نسبتا ارزونه ولی خرابیش زیاده! اف1 دوربین خیلی خوبیه ولی قیمتش گرونه! نیکون بدنه هاش گرونه و کنارش لنزهاش سوپرگرونه! اگر هدف لذت عکاسی با نگاتیو ائه من خودم TLR ها رو ترجیح میدم! اگر لنزهای متعدد برات مهمه مینولتا سری SRT ارزون و خوش ساخته! ولی هیچ گدوم این مانت ها داشتن لنز 86 توشون توجیهی نداره!سلام خسته نباشید. من دنبال یه دوربین آنالوگم. canon ae1 و canon f1 بیشتر مد نظرمه. لنز هم 50 1.4، 35 و 85 135 هم مواردی که به اینا بخوزه چیزی هست؟ بخوام تهیه کنم حدودا چقد باید هزینه کنم؟ نظرتون راجب نیکون هم بگین اگه اونو بیشتر توصیه میکنین چه مدلی و مقایسه لنز های این دو برند.
برادر این لنز مانتش همون پتتکس ائه که میگی! همین سوال رو شما هم از پسرداییم تو ایسام پرسیسده بودین اونم باز به من پیغام داد که این چیه لنز هم ساخت شرکت Cima ژاپن ائه که خیلی البته لنزهای گرونی نمیسازه!سلام وحید جان تبدیل این لنز رو داری مشخصات دقیق لنز نمیدونم چنتا عکس ازش میزارم تو اینترنت هرچی گشتم هیچ سایتی پیدا نکرم که مشخصات دقیقش رو داشته باشه
ولی پشت لنز نوشته P/K
مشاهده پیوست 902272 مشاهده پیوست 902271 مشاهده پیوست 902270 مشاهده پیوست 902269
پس مانتش پنتاکسه؟برادر این لنز مانتش همون پتتکس ائه که میگی! همین سوال رو شما هم از پسرداییم تو ایسام پرسیسده بودین اونم باز به من پیغام داد که این چیه لنز هم ساخت شرکت Cima ژاپن ائه که خیلی البته لنزهای گرونی نمیسازه!
بله دارم برادر. با کپ عقب حدود 55تومن!پس مانتش پنتاکسه؟
شما دارین تبدیل این به 550d?
لنزش فکر کنم گمنام باشه اصلا تو اینترنت تو هیچ سایتی مشخصات یا عکسش نبود.
قیمت این لنز چند هست حدودا؟