اگر حال و حوصله کافی و زور بازوی زیاد داشته باشیم خب پنتکس67 (از بی طبیعتا فراوونتره) انتخاب بدی نیست چون بدنه اش خیلی ارزونه! ولی لنزش گرونه و خودشم سنگینه! من ترجیحم اینه که اگر بخوام واید بخرم برم سراغ P6 ها! خود Pentacon 6 TTL دوربی فوق العادیه! با لنز 45 (حتی روسی) کیفیت نسبتا خوبی داره و قیمت لنزهاشم فضایی نیست! بدنه سالم سالمش شاید نهایتا 200-300 باشه! لنزشم تو ناصرخسرو میشه 200 الی 250 خرید!سلام قربان.
به فکر یک دوربین مدیوم فرمت با رول بک 120 هستم ( و یا هر بکی که بشه از فیلم 120 استفاده کرد) و یک لنز واید مثلا 50. آیا موردی موجود دارید؟ یا از همکاران سراغ دارید؟ در این صورت لطفا قیمتها رو به بنده لطف کنید.
ممنون
بی نهایت از راهنماییتون ممنونم.اگر حال و حوصله کافی و زور بازوی زیاد داشته باشیم خب پنتکس67 (از بی طبیعتا فراوونتره) انتخاب بدی نیست چون بدنه اش خیلی ارزونه! ولی لنزش گرونه و خودشم سنگینه! من ترجیحم اینه که اگر بخوام واید بخرم برم سراغ P6 ها! خود Pentacon 6 TTL دوربی فوق العادیه! با لنز 45 (حتی روسی) کیفیت نسبتا خوبی داره و قیمت لنزهاشم فضایی نیست! بدنه سالم سالمش شاید نهایتا 200-300 باشه! لنزشم تو ناصرخسرو میشه 200 الی 250 خرید!
انتخاب اخر هم اینه که یاشیکا Mat 124G تمیز پیدا کنی و واید کانورتور روش ببندی! خیلی دردسر کمی داره و کیفیتشم قطعا خوبه! ولی سالم و تمیز پیدا کردنش سخته!
برادر شما احتمالا 1:6 رو با 6:1 اشتباه گرفتید! اون لنز چیز خاصی نیست! یه لنز قدیمی که ساخت سیگما یا سامیانگ و ارزون قیمت و کاملا معمولیه! ولی اگر بخثتون ماکرو معکوسه یا بستن لنز روی لنز معکوس برای بزرگنمایی متفاوت که بازم نیازی به خرید اون لنز خاص نیست هر لنز اگران با کیفیتی پیدا کنید نتیجه بهتری میگیرید! اصولا برای معکوس بالای 3:1 بهتره از همون روش معروف استفاده از یه زوم رنج 35-80 با کمی اکستندر استفاده کنید که همه هم جواب خودشو پس داده هم کم هزینه است!سلام دوست عزیز
میخواستم بدونم لنز آنالوگ Exakta 28mm f/2.8 MF رو هم دارید؟
برای عکاسی ماکرو برای دوربین کانن میخواستم.
اینم عکس لنز http://www.parscanon.com/CMS_UI/images/StockCameras/DSC_0952.JPG
دارای دو نمونه 1:8x و 1:6x می باشد.
تکی خیر!سلام
تبدیل m42 به نیکون موجود هست؟
تکی خخیر
عمده دارین؟ قیمت؟
رینگ 49 دارم. حدود20 تومن.رینگ معکوس سایز۴۹ واسه نیکون موجود هست؟ قیمت؟