dariush_hos
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
سلام
قیمت ps4 pro و سری ساختش
ممنون
قیمت ps4 pro و سری ساختش
ممنون
قیمت؟سفارشی میارم.
بله تایید میشه.یک دستگاه کنسول ایکس باکس اس 1 ترابایت سفارش داده شد
باتشکر از آقا پژمان
سلام.سلام
قیمت ps4 pro و سری ساختش
ممنون
فعلا مشخص نیست دوست عزیزمقیمت؟
پی ام دادم خدمتتون.سلام
وقت بخیر
ps4 pro دارین و قیمت اش چقده ؟
ممنون
مبارکتون باشه.سلام من کنسولم + یک دسته ، یک بازی رو یک شنبه دریافت کردم ممنون
سلام.سلام نینتندو سویچ میخواستم ، قیمت
Sent from my SM-J510H using Tapatalk
سلام نینتندو سویچ میخواستم ، قیمت
Sent from my SM-J510H using Tapatalk
با تشکر از دوست عزیزم.یک دستگاه ایکس باکس وان اس 1 ترا بهمراه بازی فورزا هورایزن 3 از اقا پژمان خریداری شد منتظر ارسال هستم ... یک دستگاه پی اس 4 باندل انچارتد هم قبلا خریداری کردم ازشون که تمام و کمال با بسته بندی عالی به دستم رسید
دوست من بارتون شنبه میاد دستتون.آقای اکبرنژاد 8 روز گذشت اما نه کنسول های من رسید نه بارنامه رو بهم تحویل دادین!!
3 عدد کنسول پلی 4 یک ترا بایت روز 4 شنبه هفته گذشته از آقای اکبر نژاد خریداری شد که همون روز گفتن ارسال کردم. اما بعد از چند روز مشخص شد که ارسال نکردن بعد از اون هم هر روز زنگ میزنم میگن که ارسال شده ولی نه باری برای من میاد نه رسید د تی پا کس رو برای من میفرستن.
کس دیگه ای مثل من این مشکل رو داشته یا نه !!!؟
دوست عزیز روزی که شما واریز کردید کالکتور موجود بود.بله من !
سلام آقای اکبر نژاد در 13 اسفند مبلغی رو جهت خرید کالکتورز ادیشن بازی براتون واریز کردم ، گفتید در مدت یک هفته که فردا به اتمام میرسه (20 اسفند)
گفتم در هر زمان که خریدید برای من عکس محصول رو بفرستید که باید به کسی نشون بدم ،گفتید کالکتورز فوق در کشور دبی موجود نیست !:general105::general105: در حالی که تمامی کسایی که وارد کننده کالکتورز محصول مورد نظر من بودند از دبی تا حالا سفارش هارو به دست مشتری ها رسوندند ، پیام های بنده رو هم در تلگرام میبینید ولی جواب نمیدید .
من به قصد تخریب کسی پیام نمیدم ، فقط میخوام زودتر کالام به دستم برسه ، همون طور که وعده داده بودید ،
سلام.سلام.ps4+gta v من رسید.ممنون
بار من رسیددوست من بارتون شنبه میاد دستتون.
به علت محدودیت در ارسال بار یه کم طول کشید.