درود.درود.
دوست عزیز بیزحمت یه قیمت برای xbox oneوone s میدید،ممنون.
سلام.پول ما فک نکنم برگرشت داده بشه
فعلا که۴۰روزی الافیم
منتظریم همش امروز وفرداوشماره کارت میخواد وخبری نیست از خیر کنسول گذشتیم دیریه همون پول ما را لااقل برگشت بدید ممنون میشیم
با سلام
من نزدیک بیشتر از یک ماه برای یک بازی منتظر موندم و الان هم 2 هفته هست که منتظر برگشت مبلغ 150 هزار تومن پول خودم هستم . ازشون خواهش کردم در خواست کردم بارها و بارها پیغام دادم متاسفانه قول دادن و عملی نکردن
واقعا از آقا پژمان انتظار این جور رفتار رو نداشتم .
هنوز هم منتظرم برگشت 150 تومن خودم هستم و این تاخیر هم به حساب مشغله کاریبشون گذاشتم
امیدوارم همین فردا این مبلغ واریز بشه تا بنده هم این پست رو پاک کنم
پي ام دادم خدمتتسلام، ویسی ام از کرمانشاه
اقای محترم چرا پول مارو واریز نمیکنی؟
تا کی میخای امروز و فردا کنی؟
۱ماه ۴۰شبه داری فقط امروز فردا میکنی
زحمت بکش زودتر پول مارو برگشت بزن و تکلیف رو روشن کن
لطفا تو تلگرام پيام بديدنصیرلو هستم. من هم همین مشکل رو دارم با ایشون، نزدیک دو هفته ست ما معطل هستیم. امیداورم پول من رو هم امروز برگشت بزنند.
مشکلات تا شنبه حل میشهواقعا پاسخگویی واخلاق فروشنده حرفه ای ومن ازاین فروشنده ندیدم
حتی حاضرنشدند یه جواب قانع کننده به مشتری بدن
سلام.کسی از این آقا شماره تلفن ، آدرس ، مشخصات یا هرچیزی که بهش باهاش کاری کرد داره؟
من میتونم از طریق 1 وکیل سریعا پیگیری کنم
سلامکسی از این آقا شماره تلفن ، آدرس ، مشخصات یا هرچیزی که بهش باهاش کاری کرد داره؟
من میتونم از طریق 1 وکیل سریعا پیگیری کنم
با تشكر از لطف شماسلام
دوست عزيز داخل pvهم گفتم خدمتتون فشار كار زياد هست و مشكلات زيادي پيش رو
بنده زياد كار كردم با اقاي اكبرنژاد و بار من هم هنوز نرسيده
انشالله كه مشكلي نخواهد بود صبور باشيد
خيلي ممنونم از لطفتونبا سلام خدمت دوستان
من با پژمان عزیز زیاد کار کردم مطمعن باشید فروشنده ای نیست که بخواد کلاهبرداری کنه ،یکبار برای بنده هم یه تاخیر ۲۰روزه خورد که با توجه به وضعیت گمرک و... بعضی مواقع پیش میاد من قبلا از کس دیگه ای هم که از چین برام گوشی میاورد چند باری تاخیرای ۳۰ ۴۰ روزه خورد.
ولی از لحاظ صداقت ایشون شک نکنید رقمای بالاتر ریخته شده براشون اگه کلاهبردار بودن خیلی زودتر میتونستن اینکارو بکنن خیالتون راحت باشه و کمی صبور باشید،