سلام 900 مال شماآقای شعبانی لطفا برای خرید ocz 900 وات لطفا هماهنگ کنید شماره تلفن و شماره کارت با تشکر
فردا 2 تا کابل مولکسش میرسه و بعدهاهنگ میکنم
ممنون از صبر و شکیبائی شما بزرگوار
سلام 900 مال شماآقای شعبانی لطفا برای خرید ocz 900 وات لطفا هماهنگ کنید شماره تلفن و شماره کارت با تشکر
سلام جناب برزوئیسلام جناب شعبانی عزیز ، من چند تا 330 دیگه میخوام برادر ، لطفا موجودی و قیمت و هزینه ارسال رو برام پخ بفرمایید . ممنون .
شرایط ارسال شدسلام عزیز
من از این دو مدل از هرکدوم یکی می خوام لطفا شرایط خرید رو بفرمایید
پاور 250 وات گرین 24 پین دست دو بدون گارانتی اصلی قیمت 25 تومن موجودی بله
پاور 430 وات گرین فن بزرگ دست دو بدون گارانتی اصلی قیمت 55 تومن موجودی بله
سلام نو که نداره من یدونه نو داشتم فروختم 350 تومنببخشید قیمت پاور 1030B نوش تو چه حدودیه دست دو چنده
ممنون اگه بخوام 2 تا HD 6990 4GIG کراس کنم آیا پاور 1030 B گرین جواب میده؟سلام نو که نداره من یدونه نو داشتم فروختم 350 تومن
دست دومش رو هم 240 تومن تا 280 تومن فروخته میشه
بله یه پاور 1000 وات برای سیستم شما کافیه بنابر این یه 1030 کفایت میکنه یدونه 1030 دست دو تمییز هم سراغ دارم خواستی بگو ا»ارش رو برات بگیرمممنون اگه بخوام 2 تا HD 6990 4GIG کراس کنم آیا پاور 1030 B گرین جواب میده؟
سلام بزرگوارسلام آقای شعبانی من یه پاور دست دوم حدود 500 الی 600 وات نیاز دارم
با تشکر
الان گزینه مناسب ندارمسلام داداش گل و با آرزوی موفقیت
جناب شعبانی پاور بین 700 تا اطراف 1000 وات خوش قیمت که
برند با کیفیت مثل کولر مستر -ocz-هانت کی یا برندی که شما تجربه دارید و باکیفیت می دانید
چه مواردی موجوده و در دست و بالتون هست
ممنون میشم
مچکر
سلام و ارادتسلام جناب اقای شعبانی بزرگوار گرین 600 سری HP هم موجود دارید .ممنون
سلام دوست گرامی پویانسلام آقای شعبانی من یک پاور GP600A-HP یا در حد همین یا قویتر می خواستم.ضمنآ نرم افزار محسابه گرین این رو پیشنهاد کرد.ممنون می شم یه پاور خوب بهم پیشنهاد بدین بیام بگیرم.
بعد سیستم منو جواب میده؟؟ آخه ضعیف تر نیست از اون یکی؟؟ آقای شعبانی من می خوام از پاور خیالم راحت باشه.اینم سیستمم هست.اگه بیشتر باید بگیرم بگید که قویتر بگیرم.سلام دوست گرامی پویان
یک عدد 600 ای یو آکبند موجوده که تا تاریخ 10 سال 93 گارانتی داره که تقدیم شما بزرگوار میکنم 190 تومن ((قیمت خرید خودم)) بسیار بسیار خوش قیمت چون با این قیمت میتونید یدونه 530 بخرید