سلام جناب اقای شعبانی دست شما درد نکنه واز لطف جنابعالی هم بی نهایت ممنون استاد بزرگ مرحمت بفرمایید
با توجه به اینکه شما خود دستی در اینکار داری و وضعیت مارک گرین که در ایران مصرف زیادی هم داره والبته ضرر وسوزاندن بعضی از مادربردها و یا نابود کردن هم خودش وهم هارد مردم وکسی هم جوابگو نیست! جنابعالی باز هم با این تجربه میشه از این پاور بعنوان پاور خوب استفاده نمود
البته نو اون که همچینی بلایی سر مردم اورده ولی دست دوم ان به لطف شما شاید از این معضل دور شود
؟حال خدمت سرور بزرگوار می خواهم خواهش کنم با توجه به تجربه خوداگه ممکن قسمتی (سایت)را باز نموده از تجربیات خودتان به دیگران هم اموزش دهید تا شاید که بتوان در شهرهای مختلف به حل اینگونه اشکلات را با درایت جنابعالی برطرف نمودبازهم پیشاپیش از شما تشکر و قدر دانی میکنم
خوب استاد بزگوار بفرمایید از مارکهای معروف خوب که از کارش واقعا مطمئنی 1000 وات چی دارید (ozkیاcooler masterیا.
Thermaltake )....
البته دست دوم ؟چیزی دارید ؟ممنون میشم اگر نداشتید وبعدا گیرتان امد خبرم کنیدبا تشکر فراوان راستی یه راهنمایی بفرمایی چند درصد ممکن یه هارد بخاطر پاورش بد سکتور بگیره وبنظر شما پاور تعمیر کنم ؟بعدا دوباره مشکل افرین نیست یا بهتر کلا عوضش کنم خیال خودم را راحت البته منتظر نظر شما هسنم ؟
؟کیس من open از بیرون دست دوم بهم دادند اولش هم خوب بود وبد از مدتی خود به خود اینطوری شد
(ظاهر مال من بدسکتورگرفته چون با نرم افزار که چک نمودم بدون هیچ صدمه ایی ضربه مثلا از 5 گیگ الان نزدیک 100گیگ شده ومرتب کامپیوتر هنگ میکنه
) سپاسگزارم و موفق باشید باز هم میگویم استاد اجازه بدهیددیگران هم از تجربی جنابعالی استفاده ببرند اموزش شما اموزش شما واموزش شما و امثال جنابعالی تشکر تشکر تشکر