• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش پاورهای گرین و برندهای معتبر با بهترین قیمت

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
بعد سیستم منو جواب میده؟؟ آخه ضعیف تر نیست از اون یکی؟؟ آقای شعبانی من می خوام از پاور خیالم راحت باشه.اینم سیستمم هست.اگه بیشتر باید بگیرم بگید که قویتر بگیرم.
cpu :6350 amd
graphic : 7970 xfx core edition
ram : 2*4
cpu cooler : hyper 212
hdd : 1 tera 7200
main : giga 910a-ud3
fan 12mm : 6 ta
audio : sound blaster 5.1

اگه کافیه که این رو برای من بزارید کنار من می خوام و اگه نه بگید چی بگیرم.
کل توان مصرفی شما زیر 450 وات هست 600 وات برای این سیستم کافیه

pouyan4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با تشکر فراوان از آقای شعبانی بابت راهنمایی و توضیحات کامل.پاور 600u دوشنبه از آقای شعبانی تحویل گرفته می شود.

jeri

Registered User
لایک‌ها
37
سلام و درود
جناب شعبانی پاورهای مارو ارسال کردید ؟

m343

Registered User
لایک‌ها
356
درود جناب شعبانی
روکش کابلهای پاور موجود دارید ؟ برای مودینگ

IR_Titan

Registered User
لایک‌ها
125
از برند ocz چیزی ندارین؟

unnam

Registered User
لایک‌ها
2,321
یک عدد پاور گرین330 دست دو از ایشون خریداری شد

habib0000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
;)سلام جناب اقای شعبانی دست شما درد نکنه واز لطف جنابعالی هم بی نهایت ممنون استاد بزرگ مرحمت بفرمایید:rolleyes: با توجه به اینکه شما خود دستی در اینکار داری و وضعیت مارک گرین که در ایران مصرف زیادی هم داره والبته ضرر وسوزاندن بعضی از مادربردها و یا نابود کردن هم خودش وهم هارد مردم وکسی هم جوابگو نیست! جنابعالی باز هم با این تجربه میشه از این پاور بعنوان پاور خوب استفاده نمود:oops: البته نو اون که همچینی بلایی سر مردم اورده ولی دست دوم ان به لطف شما شاید از این معضل دور شود:D ؟حال خدمت سرور بزرگوار می خواهم خواهش کنم با توجه به تجربه خوداگه ممکن قسمتی (سایت)را باز نموده از تجربیات خودتان به دیگران هم اموزش دهید تا شاید که بتوان در شهرهای مختلف به حل اینگونه اشکلات را با درایت جنابعالی برطرف نمودبازهم پیشاپیش از شما تشکر و قدر دانی میکنم:D خوب استاد بزگوار بفرمایید از مارکهای معروف خوب که از کارش واقعا مطمئنی 1000 وات چی دارید (ozkیاcooler masterیا.Thermaltake )....;)
البته دست دوم ؟چیزی دارید ؟ممنون میشم اگر نداشتید وبعدا گیرتان امد خبرم کنیدبا تشکر فراوان راستی یه راهنمایی بفرمایی چند درصد ممکن یه هارد بخاطر پاورش بد سکتور بگیره وبنظر شما پاور تعمیر کنم ؟بعدا دوباره مشکل افرین نیست یا بهتر کلا عوضش کنم خیال خودم را راحت البته منتظر نظر شما هسنم ؟
؟کیس من open از بیرون دست دوم بهم دادند اولش هم خوب بود وبد از مدتی خود به خود اینطوری شد:eek:(ظاهر مال من بدسکتورگرفته چون با نرم افزار که چک نمودم بدون هیچ صدمه ایی ضربه مثلا از 5 گیگ الان نزدیک 100گیگ شده ومرتب کامپیوتر هنگ میکنه:rolleyes:) سپاسگزارم و موفق باشید باز هم میگویم استاد اجازه بدهیددیگران هم از تجربی جنابعالی استفاده ببرند اموزش شما اموزش شما واموزش شما و امثال جنابعالی تشکر تشکر تشکر :rolleyes::rolleyes::D

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
;)سلام جناب اقای شعبانی دست شما درد نکنه واز لطف جنابعالی هم بی نهایت ممنون استاد بزرگ مرحمت بفرمایید:rolleyes: با توجه به اینکه شما خود دستی در اینکار داری و وضعیت مارک گرین که در ایران مصرف زیادی هم داره والبته ضرر وسوزاندن بعضی از مادربردها و یا نابود کردن هم خودش وهم هارد مردم وکسی هم جوابگو نیست! جنابعالی باز هم با این تجربه میشه از این پاور بعنوان پاور خوب استفاده نمود:oops: البته نو اون که همچینی بلایی سر مردم اورده ولی دست دوم ان به لطف شما شاید از این معضل دور شود:D ؟حال خدمت سرور بزرگوار می خواهم خواهش کنم با توجه به تجربه خوداگه ممکن قسمتی (سایت)را باز نموده از تجربیات خودتان به دیگران هم اموزش دهید تا شاید که بتوان در شهرهای مختلف به حل اینگونه اشکلات را با درایت جنابعالی برطرف نمودبازهم پیشاپیش از شما تشکر و قدر دانی میکنم:D خوب استاد بزگوار بفرمایید از مارکهای معروف خوب که از کارش واقعا مطمئنی 1000 وات چی دارید (ozkیاcooler masterیا.Thermaltake )....;)
البته دست دوم ؟چیزی دارید ؟ممنون میشم اگر نداشتید وبعدا گیرتان امد خبرم کنیدبا تشکر فراوان راستی یه راهنمایی بفرمایی چند درصد ممکن یه هارد بخاطر پاورش بد سکتور بگیره وبنظر شما پاور تعمیر کنم ؟بعدا دوباره مشکل افرین نیست یا بهتر کلا عوضش کنم خیال خودم را راحت البته منتظر نظر شما هسنم ؟
؟کیس من open از بیرون دست دوم بهم دادند اولش هم خوب بود وبد از مدتی خود به خود اینطوری شد:eek:(ظاهر مال من بدسکتورگرفته چون با نرم افزار که چک نمودم بدون هیچ صدمه ایی ضربه مثلا از 5 گیگ الان نزدیک 100گیگ شده ومرتب کامپیوتر هنگ میکنه:rolleyes:) سپاسگزارم و موفق باشید باز هم میگویم استاد اجازه بدهیددیگران هم از تجربی جنابعالی استفاده ببرند اموزش شما اموزش شما واموزش شما و امثال جنابعالی تشکر تشکر تشکر :rolleyes::rolleyes::D
سلام دوست عزیز و بزرگوار
سوزوندن مادربرد و خراب کردن قطعات مختص پاورهای گرین نیست این اتفاق میتونه توی همه پاورها بیفته چه بسیارهای پاورهای صاحب نام و مطرح دنیا که کلی مدال و نشان بدنبال خودشون میکشند سیستم های مردم رو به فنا کشیدن
میدونی چرا گارانتی تولید کننده های پاور فقط خود پاور روگارانتی میکنند وبا قطعات صدمه دیده دیگه کاری ندارند؟؟
چون یه پاور میتونه کل سیستم رو به فنا بکشه حتی یه پاور آکبند که qc رو هم داره تو همین نت و فروم های خودمون بگردید میبینید که خیلی از دوستان از پاورها صدمات مالی زیادی رو دیدند
اما هارد یکی از حساسترین قطعات که ارتباط مستقیم با پاور داره هارد هست یکی از مهمترین دلایل خرابی هاردها میتونه پاور خراب باشه
هارد شما هم دیگه عمر خودش رو کرده و بهتره بفکر یه هارد باشید از طرفی مشخصات سیستم شما چی هست

habib0000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
:Dسلام استادبزرگ حناب اقای شعباتی عزیز به استحضار جناب عالی برسانم با شرمندگی تمام تمام گفته های جناب عالی را منت دارم جز ان قسمتش که مربوط به گارانتی در دنیا است از انجا که بخاطر شرایط خاص شغلی هم با اتباع بیگانه وهم با کشورها دیگر در ارتباط بوده ام!!! (میدونی چرا گارانتی تولید کننده های پاور فقط خود پاور روگارانتی میکنند وبا قطعات صدمه دیده دیگه کاری ندارند؟؟)البته جسارت بتده را می بخشید ؟؟فقط جهت اطلاع شما بگویم این موضو ع گارانتی در کشور ما وامثال مااست وشما مثلا در اروپا یا حتی بعضی از کشورهای همسایه مارک مثلا cooler master اگه به کامپیوتر شما صدمه بزنه وایراد از پاور باشه نه تنها کل خسارت جنابعالی میدهند بلکه کلی برای منت کشی میایندو غیره:eek: واین همان حکایت انحصاری بودن ماشین در ایران که همه دیگر فهمیدند فقط اسمش ماشینه.:oops:بگذریم استاد امادر مورد هارد خودم هم متوجه شدم که پرپر شد فقط از شما خواهش نمودم راهنمایی بفرمایید ایا پاور را کلا عوض کنم یا اینکه تعمیرش کنم کافیه ؟؟؟
من نگرانم که پاور را تعمیر کنم و دوباره بزنه یه قسمت یا همان هارد را از بین ببره؟ به هر حال سیستم کلا A open مدلمشخصاتش ؟ garf.6950 )-min. intel. dhww61 1155 -}cpu.cori 3 سری قدیمی}-hdd.500 wd.ram4 KING 1600و --power. A OPEN300 لازم توضیح بدم DVD پلاکستور ساتا را خودم اینجا خریدم و همینطور کارت گرافیکش راجدا گانه داشتم که DVD را روش بستم اما کارت گرافیک را اصلا روش نگذاشتم چون میدانستم پاورش برای این سیستم با کارت گرافیک براش ضعیفه؟ البته با اجازه شما ببخشید؟؟خوب حالا استاد راهنمایی بفرماید کدام قسمت پاور را تست کنم که مطمئن شوم پاور سالمه یا مشکل داره؟و اگه بخواهم این کارت گرافیک یا قویترش را بعدا روش بگذارم و همچنین رمش را بالا ببرم و CPU را قویتر کنم برای گیمش کنم بنظر جنابعالی پاور 750 ریل کافیه از نوع خوبی که شما بفرمایید وبرایم چیزی داری؟ البته دست دوم مطمن باتشکر بی نهایت از راهنمایی شما:D

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
میشه کل کانفینگ سیستم حال حاضر رو بفرمائید

habib0000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
:)سلام استاد بزرگ ببخشید من دیر امدم پشت سیستم با عرض پوزش مجدد:oops:
در حال حاضر سیستم با این مشخصات است
مین اینتل مدل dh61ww
cpu: cori3
ram :4 -:1600
h.dd:500 w.d
pawer :300
dvd rw:plaxtor
ولی جنابعالی بفکر ارتقاع سیستم در حد گیم باشید یادم رفت بگم فعلا به خاطر مشکلی که به شما گفتم کارت گرافیک انبردش را استفاده میکنم با تشکر فراوان از لطف شما ؟:D;)

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
یه 430 گرین خریداری شد
ممنون ، عالی بود
فید بازارچه هم دادم ، فید فراموش نشه :D

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
یک عدد پاور 380 تمیز از آقای شعبانی خریداری شد.
ممنونم از ایشون.

pishtazz

Registered User
لایک‌ها
30
سلام و عرض ادب
جناب شعبانی هنوز پاور حدود 900 تو دست و بالتون نیومده
پاور خودم 650 کولر مستره برای کراس فایر 2 تا 7790 میخوام میترسم کم بیاره

بالا