[/QUOTE]ی گرافیک ومادربرد نیمه حرفه ای میخوام ترجیحا ایسوس یا گیگابایت ی پاور430گرین هم میخوام مادربرد ترجیحا دو تا اسلات گرافیک داشته باشه با 4تا اسلات رم ddr3
چیزی ندارید؟؟
مادربرد برای چه پلتفرمی میخوای؟؟
[/QUOTE]ی گرافیک ومادربرد نیمه حرفه ای میخوام ترجیحا ایسوس یا گیگابایت ی پاور430گرین هم میخوام مادربرد ترجیحا دو تا اسلات گرافیک داشته باشه با 4تا اسلات رم ddr3
چیزی ندارید؟؟
سلامپاور بنده دو روز پیش دستم رسید مثل قبلی بسیار تمیز و عالی بود دومین خریدم از ایشون بود به بقیه هم توصیه میکنم شک نداشته باشن
خیلی ممنون
امتیازتونم تقدیم شد
منتظر امتیاز شما هم هستم یا علی![]()
والا خودِ من گاهی به خودم شک میکنم، اما به آقای شعبانی هرگز.پاور بنده دو روز پیش دستم رسید مثل قبلی بسیار تمیز و عالی بود دومین خریدم از ایشون بود به بقیه هم توصیه میکنم شک نداشته باشن
خیلی ممنون
امتیازتونم تقدیم شد
منتظر امتیاز شما هم هستم یا علی![]()
سلام.داداش پاور 300 وات گرین موجود؟ارسال به قم دارید؟
لطفا اطلاع بدید.البته یدون میخوام
تعویض جی 2 سفید 32 گیگ فقط با گلکسی اس 5 یا ایفون 5 یا نوکیا 1520
سلامسلام
قیمت گرین 380 و 430 رو به تعداد هر کدام 5 عدد همکاری ارسال به مشهد رو برام پخ کنید
ممنون
سلامسلام آقای شعبانی یه سیستم میخوام جمع کنم میخواستم ببینم خودتون نو یا کارکردش رو میتونین برام جور کنید 1.پاور گرین430 فن بزرگ و cpu intel haswell g3220 3.G و motherboord asus-h81-plus و ram kingstoon-4gb-1600-hyperx میخواستم و اگر قطعاتی به نظرتون بد چیده شده بگین نو و کارکردش رو میخوام ببخششین خیلی زیاد شد ممنون
فعلا موجود ندارمسلام
من اینو میخواستم ... شرایطو لطف می کنید
پاور 580 وات گرین فن کوچک دست دوبدون گارانتی اصلی قیمت 110 تومن موجودی بله