آکبند 650 او سی دارم 50 تومن زیر قیمت بازار 785 دست دو بدون گارانتی هم 240 تومن البته فنش سبز نیست مشکیهGTX 760 2GB یا GTX 770 4GB
http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=gp785b
آکبند 650 او سی دارم 50 تومن زیر قیمت بازار 785 دست دو بدون گارانتی هم 240 تومن البته فنش سبز نیست مشکیهGTX 760 2GB یا GTX 770 4GB
سلامسلام
قيمت پاور 750B-oc چنده؟
650 كمهسلام
من یدونه الان 650 او سی آکبند دارم که 50 هزار تومن زیر قیمت میدم
750 ندارم
پیغام دادمیه پاور 700 دست دوم تمیز نیاز دارم برادر .
درون دست و بالتان هست؟
سلامسلام
380w قیمت حدودی می خواستم
پاورها تست میشن ارسال میشن ؟؟
یه پاور خوب و سالم باشه
سلامجناب شعبانی عزیز _ پاور دست دوم گرین 400 به بالا چی داری ؟
برام قیمتاشو پ خ کن مرسی _______
اگرم لیست قیمت بدی که عالیه هم نو هم دست دوم
سلام دوست بزرگوارسلام مهندس شعبانی میگم پاور واسه گرافیکی مثل gtx 560 ti که دو تا 6 پین میخواد داری؟ فکر کنم 580 بخوره ولی نمیدونم توان این پاور چطوره میخوام در کنارش بعدا i5 3450 هم بذارم نظرت چیه؟ تو سایت نوشته شده که توان مورد نیاز گرافیک 450 وات و سی پی یو 70 واته به نظر که باید جواب بده نه؟ خب جدا از این سوالات حالا از این پاور 580b جنس خوب و کم کارکرد داری و تمیز داری تعمیری هم نباشه مدت کارکرد هم بهم تونستی بگو واسم مهمه ؟ قیمت ها چطورن؟ ....قربون دستت ببخشید صحبتم به درازا کشید کامل و جامع گفتم همه چی رواگه پاور بهتر از اینم پیشنهاد داری واسه این گرافیک و سی پی یو که میخوام بذارم روش بهم بگو مثلا 600 یا 635 و...هزینه پست سفارشی واسه پاور چقدر میشه؟
نه متاسفانه 650 او سی موجودهسلام اقای شعبانی 700 HP اک موجود دارید ؟
قیمت. ؟
سلامپاور من امروز صبح رسید. ظاهرش که خیلی تر و تمیزه. واقعا پاوره ها!
فعلا دارم رو سیستم تستش میکنم. تا حالا که خیلی عالی و بیصدا داره کار میکنه مشکل خاصی هم نمیبینم.
اینم بگم با باربری خیلی خیلی به صرفه ست.
با تشکر از جناب شعبانی عزیز