درود ندارماکبند 600 HP رو ندارید جناب شعبانی.>؟
الان هم ظاهرا تو بازار خیلی کم شده و داره نیست میشه
همین 700 هم گزینه خوب و خوش قیمتیه
درود ندارماکبند 600 HP رو ندارید جناب شعبانی.>؟
سلام دوست گرامی پاور برای کیس شما موجود دارم در برندهای خوب و عالی و قیمت مناسبسلام.
دوست عزیز، کیس من یک پاور AcBel HBA005 350 داشت ولی اشتباهی کلید ولتاژ را از ۲۳۰ به ۱۱۰ عوض کردم. هر چند قبل از روشن کردن کیس، دوباره کلید را به ۲۳۰ برگرداندم، پاور بعد از روشن کردن کیس سوخت!
شما پاور مناسب و شبیه به این پاور چه چیزی دارید؟ کیس من پک Asus بوده و نمیدانم پاورهای دیگر هم شکل ظاهری مشابهی (برای بستن به کیس) دارند یا نه.
ممنون.
750 او سی گرین دست دو بدون گارانتی شرکتی (( یکماه گارانتی خودم)) 260 تومنپاور 750 با استاندارد گلد دارید ؟
به جزگرین ندارین ؟750 او سی گرین دست دو بدون گارانتی شرکتی (( یکماه گارانتی خودم)) 260 تومن
1000 او سی آکبند دارم 470 تومن
700 اچ پی آکبند هم دارم 280 البته 80 پلاس برنز داره
نه امیر جانبه جزگرین ندارین ؟
مثلا کورسیر یا کولر مستر
سلامنه امیر جان
اون گزینه 1000 او سی بسیار عالیه قیمت بازارش بالای 600 تومنه گارانتی تا 98 داره آک و پلمبه
خواستی با پاور خودت هم تعویض میکنم
سلام جناب شعبانیدرود
پاور 430 ای یو دست دو بدون پلمب 65 تومن بدون گارانتی رسمی با 45 رو ز گارانتی خودم
پاور 430 ای یو دست دو پلمب بدون گارانتی رسمی با 45 رو زگارانتی خودم 70 تومن
و پاور 430 ای یو گاارنتی تا 8/95 قیمت 80 تومن قیمت روز 145 با کسر 45%
فرقشون اینه هر کدوم مال یه شرکت هستسلام جناب شعبانی
مورد اول سرویس شده است تفاوتش باGP30Aگرین چیست ؟
شما کدام رو پیشنهاد میکنید بین اولی و دومی ؟
هزینه باربری به ترمینال پرداخت کنم یا به شما با مبلغ پاور ؟
لطفا مبلغ برای ارسال به مشهد و شماره حساب را بفرمایید.
با سلام مجددفرقشون اینه هر کدوم مال یه شرکت هست
دومی خوب بهتره چون باز نشده
هزینه تا مشهد هم 7 تومن پست سفارشی
دوست عزیز گرین تولید کننده نیست بلکه پاورهاشو از شرکت های تولید کننده پاور مثل سون تیم / های پاور/ سی دبلید تی/ اچ ای سی میخره و اینجا لیبل گرین رو میزنهبا سلام مجدد
هر دو مگر گرین نیست که هر کدام مال یه شرکته.
بفرمایید 530 گرین تمیز یا تو این محدوده چی دارین(پیشنهادشفارشی)از جانب شما به من
در صورت موجودی مبلغ پاور + هزینه ارسال به مشهد و شماره حساب جهت واریز وجه رابفرمایید.
موفق باشید
با سلام مجدد خدمت شمادوست عزیز گرین تولید کننده نیست بلکه پاورهاشو از شرکت های تولید کننده پاور مثل سون تیم / های پاور/ سی دبلید تی/ اچ ای سی میخره و اینجا لیبل گرین رو میزنه
واتیج پاورخا یکی هست ولی هر کدوم مال یه شرکت هست
پاور 530 ای یو دارم تمییز پلمب 90 تومن
مشخصات سیستمت چی هست تا بهترین پاور رو معرفی کنم
درودسلام جناب شعبانی
کیس و پاور مینی موجود دارید؟
درودبا سلام مجدد خدمت شما
مشخصات سیستم:
CPU اینتل دوهسته 8400
Main Asus P5Q pro
VGA : ATi 4670 1G
RAM: 2*2G
HDD 3: 2*250G,1*1T
ODD : 3
FDD
MODEM
کارت اینترنت آفلاین پروف 8000 ماهواره
موس و کیبورد
کیس گرین X3 دارای 4 فن 12cm و یک فن 20cm
هارد اکسترنال 2T
ممنون از صبر وشکیباییتان
سلامدرود
خوب این سیستم شما براش یدونه 430 کفایت میکنه نهایتش 480 هست بیشتر توصیه نمیشه و بدرد نمیخوره
درودسلام
ممنون از راهنمایی شماپاور قبلی 430 فن بزرگ گرین بود پس لطفا یک 480 انتخابی خودتان را با مشخصات و شرایط کامل + مبلغ پاور و هزینه ارسال و شماره حساب جهت واریز و خرید لطف فرمایید.
سپاسگزارم