abtinfarvahar
Registered User
- نوشتهها
- 186
- لایکها
- 18
آقا سلام. جسارتا این پاور ها رو از کجا میشه مطمئن بود که به هر دلیلی صدمه به سیستم نمیزنن؟ منظورم نوسانات ناشی از کارکرد زیاد و این مسائل هست.
سلام دوست منآقا سلام. جسارتا این پاور ها رو از کجا میشه مطمئن بود که به هر دلیلی صدمه به سیستم نمیزنن؟ منظورم نوسانات ناشی از کارکرد زیاد و این مسائل هست.
من تهران هستممیدونم در کیفیت گرین و برند های خوب شکی نیست. از امتباز شما هم مشخصه که از معتبر ترین فروشندگان انجمن هستین ولی میبینم خیلی ها حتی مدل های جدید رو دست دو میفروشن تعجب میکنم چرا این مدل ها دست دو شدن! البته اگه ریفر و تعمیری نباشه و سخت افزاری هم سالم باشه که خیلی به صرفه تر از نو هستند. شما پاور 600A-HP هم موجود دارین؟ تهران هستین؟
یدونه مولکس به 6 دارم ارجینال 12 تومن متفرقه هاشم 5-6 تومنه ولی آب میشندسلام.تبدیل مولکس به ۸ پین و ۶ پین گرافیک موجود ندارین؟
درودسلام.آقای شعبانی من یه پاور 380 فن بزرگ نیاز دارم.لطفا با پست پیشتاز برام بفرستین.شرایط و قیمت لطفا.
سلامسلام و ارادت
جناب شعبانی اصلا خوب نیست البته فکر کنم همه جا به همین صورته؟؟ وقتی مثلا شما اونجا ماهی 500تا بفروشید اینجا شاید من ماهی 20تا بفروشم.سلام
خیلی ارادتمندیم
محمد جان اوضاع اونور چطوره
پاور اوراقی نمیخوای؟؟
درود شنبه اعلام میکنمسلام
یک عدد پاور 535 فن بزرگ رو خریدارم لطفا" اطلاعات پرداخت و قیمت رو بفرستید.
با تشکر
انواع پاور مینی گرین در واتیج 200 وات 250 وات 280 وات و 330 وات موجود میباشد