داداش ایشون خودشون فروشندن.اونم نه یکی نه دو تا !آقا من نمیدونم چندمین بار هست که دارم اینو میگم!
تعویض دارین 380 با 480 یا 485؟؟؟
اگه دارین که شرایط رو بفرمایید!
اگر نه که من بدونم به یه فکر دیگه باشم!
قزوین هم هستم!
آقای شعبانی عزیز . سلام و عرض ادب . دستتون درد نکنه پاور 1030 رو نصب کردم . البته قبلش طبق گفته خودتون و البته با اجازه خودتون بازش کردم و یه سرکی کشیدم که انتظار همچین چیزی رو نداشتم . ظاهر به کنار ، باطن فوق العاده تمیز و البته دست نخورده ای داشت که یعنی تعمیر نشده بود . زیر تست بار سنگین هم قرار دادمش که به علت کمبود وقت زیاد ادامه ندادم و هیچ مشکلی پیش نیومد . در کل ممنون ام ازتون و بابت اینکه امروز وقت با ارزش تون رو به من اختصاص دادین و پاور رو حضورا به دستم رسوندید یه دنیا ممنونم . موید باشید
پاور acbel هنوز موجوده.موجوده قیمت چند؟
سلام عذر خواهی من رو بپذیریدآقا من نمیدونم چندمین بار هست که دارم اینو میگم!
تعویض دارین 380 با 480 یا 485؟؟؟
اگه دارین که شرایط رو بفرمایید!
اگر نه که من بدونم به یه فکر دیگه باشم!
قزوین هم هستم!
سلام
مل اینکهسرتون خیلی شلوغه بابا یه نگاهی هم به ما بنداز اخوی
آقای شعبانی عزیز
پ.خ بهتون دادم در مورد پاور برای دفتر
چی شد؟؟
جناب شعبانی پاور بنده هم تست شد و امتیازتون هم دادم _ فقط یه سوال این 530 فقط یدونه 6 پین داره مشکلی که پیش نمیاد ؟ دوباره مجبور نشم برای خرید کارت گرافیک جدید پاورمو عوض کنم
سلام کدوم ای سی بل؟؟
900 رو میفرمائید؟؟
سلام آقای شعبانی
یه پاور بالای 1000 وات گرین میخواستم!!!
بله اقای شعبانی.750 وات تا 900 وات.1030 گرینم اگه تست کردید خبر بدید.راستی ای سی بل گارانتی داره.لطفا قیمتو بفرستید.با تشکر.
سلام 1030 گرین موجوده قیمت 220
فقط اگه تهران هستید میتونم بدم ببرید تست کامل کنید راستش من وقت ندارم چند ساعت یا چند روز تست کنم تست معمولی زدم مشکلی نداره
سلام جناب شعبانی عزیز
شما که تو تایپک دوستمون گفتید پاورهای 1030 مشگلات زیادی دارند.
اگه پاور دیگه ای دارید غیر از مدل 1030 وات بنده خریدارم.