2تا موجودهپاور Green GP430A Power رو لازم دارم.4 تا . تو تاپیک نوشتید موجود است . اگه هنوز دارین من 4 تاشو میخوام
2تا موجودهپاور Green GP430A Power رو لازم دارم.4 تا . تو تاپیک نوشتید موجود است . اگه هنوز دارین من 4 تاشو میخوام
2تا موجوده
باز شده ها یک ماه مهلت تست دارهباز شدن ؟
اگه تعمیری نیستن و تمیز و بدون مشکل هستن من 2 تاشو خریدارم با قیمتی که گفتین.ارسال هم که دیگه با این قیمت خوبشون به عهده خودمه :دی
باز شده ها یک ماه مهلت تست داره
پلمب دارها 48 ساعت
کدوم رو میخوای؟؟
مشکلی نداره
فقط وقتی بیکار شدی در اون پاور رو باز کن و داخلش رو نگاه چون با نو فرقی نداره پاورهای دولتی هستند که تو انبارها بدون استفاده موندن فقط باز کن ببین
پاور 530 برای یه گرافیک تا 250 وات کفایت میکنه مگه اینکه بخوای کراس یا اس ال.. کنی یا گرافیک های اند تهیه کنی
شما 430 رو 55 زدین . اینا باز شده هستن یا پلمپ ؟
پلمب ها رو 48 ساعت مهلت تست میدین و باز شده ها رو یه ماه . با این اوصاف فکر کنم هر دو یه قیمت باشن درسته ؟ اگه نه لطفا کمی توضیح بدین
سلام
آقای شعبانی اگه باز هم 430 دارید من هم میخوام.
والا جناب شعبانی وقتی باهاتون صحبت کردم و منطقی جواب بندرو دادید و جنستون هم تایید کردید همه جوره دیگه احتیاجی به باز کردن پاور نیست که برادر حرف شما سنده واسه ما _______
چند تا میخوای؟؟
4 تا عزیز.
4تا ندارم بذار ببینم میتونم ردیف کنم.
سلام اقای شعبانی 2 تا پاور پاور 380 وات گرین فن بزرگ میخوام موجود دارید
درود بر شما
انشاالله
جناب آقای غلام زاده ما رو شرمنده نکنید ارزش رفاقت خیلی فراتر از حرفاستبا عرض سلام وخسته نباشید به اقای شعبانی.
میدونم نیاز به تعریف بنده نیست اما اقای شعبانی از فروشنده ها گل پرشین تولز هست.
ایشون به ما خیلی لطف کردن برای ارسال کالا.انشالله بتونیم اگر شمال چیزی خواستن با کمال میل براشون فراهم کنیم.یا اینکه کاری داشتن براشون انجام بدیم.
با تشکر.
هادی غلام زاده.
پاور کولر مستر 480 به بالا چی داری؟
دست دو باشه ترجیحا
کولر مستر ارزون قیمت یا گرون قیمت؟؟