mkhr2max
Registered User
شرایط خرید رو برام بفرست داداش ....
ارسال شد .
Last edited:
شرایط خرید رو برام بفرست داداش ....
دوست عزیز ,لطفا شرایط خرید و در صورت امکان بروشور مشخصات فنی رو برای من بفرستید.
با تشکر
دادا من میخوام بعد 5سال پخش ماشین رو عوض کنم . الان یه کنوود دارم که فقط سی دی میخوره و کیفیتش خیلی خوبه .یه سوال داشتم : با توجه به اینکه این مدل ضبط فقط یو اس بی هست کیفیت پخشش از یو اس بی با یه پایونیر 200 تومانی فرقی داره ؟؟ یعنی کلا بگم جز اینکه سی دی نمیخوره و مارک نداره چه فرقی مدلهایه کاملا مشابه از برندهایه معروف داره ؟
دوست عزیز ؛ مقایسه شما
انگار بگید اگر بی ام و 518 بخرم با پرشیا فرقی نداره ؟!
جفتشون راه می رن خوب ؛
مطمئنا کیفیت MSoft 50 وات
با 45 وات فرقی نباید باشه ؛
شما 3 برابر پول پرداخت باید کنید ؛
بازم می توانید حضوری بیایید کیفیت رو تست کنید حتی با آوردن فلش و موسیقی خودتون .
دوست عزیز جوابت اصلا واضح نبود !! اخر مثل بنز و پرشیا با هم کلی فرق دارند یا بینه موفست 50 با 45 فرقی نیست ؟؟
والا اینطوری که من از چند نفر شنیدم کیفیت پخش از یو اس بی تو همه دستگاها یکسانه چون فناوریه خاصی نمیخواد . حالا این درسته یا نه ؟
من 2 روز پیش یه پنل آبی رنگ این ضبط رو به صورت حضوری خریدم
کیفیت خوبی در قیاس با قیمتش داره
فقط 2 تا سوال اول اینکه منوی تنظیم صدا داره؟ اگه داره چجوری باید وارد شد
دومی این پیچ بزرگ پشت ضبط واسه چیه ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
اگه امکانش هست شرایط خرید
شماره حساب + هزینه پستی رو برایه من پ. خ . کنید
یه سوالم داشتم
اونم اینه که با باندهایه فابریک پراید . قرمز و آبیش فرق داره ؟ چون من از آبیش بیشتر خوشم اومده
ممنون
عزیز اینا با ریموت 206 سازگاره؟
یه سواله دیگه اگه با یو اس بی به آیفون وصل کنیم مثل بعضی مدلای ضبط ها کنترل موزیک آیفون رو میشه از ضبط داشت؟آیفونو شارژ میکنه همزمان
چون من دیدم پاینیر این کارو میکنه پرسیدم (البته فکر نکنم همه مدلی این کارو بکنه)
لطفا شرايط و قيمتها رو برام پخ كنيد! با تخفيف البته+ پست( كرجم)
خودشون آمپلي فاير دارن ؟ يني مثل اين usb playerها كه به جا فندكي وصل ميشن نيست كه از آمپلي فاير پخش استفاده ميكنن!
راستي قيمتي رو هم كه پخ ميكنين قيمت تعداد باشه ! ممنون